Verkkokauppa

REAL PLA kova musta filamentti

40,00  32,26  (alv.0%)

REAL PLA kova musta filamentti (Tough) 1.75mm

4 varastossa

Kuvaus

REAL PLA kova musta filamentti

REAL PLA kova musta filamentti

PLA 1.75mm filamentti 1kg

REAL PLA kova musta filamentti (Tough)  tulostaa helposti, mutta ABS:n kaltaisilla isku- ja lujuusominaisuuksilla.

REALin kovalla (tough) filamentilla voit luoda vahvempia esineitä käyttämällä tavallista FDM 3D -tulostinta. Tämä edistyksellinen materiaali on optimoitu 3D -tulostukseen, joten edistyneenä se ei vaadi ylimääräisiä taitoja 3D -tulostimen käyttämiseen. Materiaali on valmistettu Alankomaissa ja sen johdonmukaisuus tarkistetaan koko valmistusprosessin ajan, jolloin saat parhaan mahdollisen tulostuskokemuksen. Verrattuna normaaliin PLA -materiaaliin materiaali on vahvempaa tulostuksen jälkeen ja sillä on hyvä tarttuvuus kerrokseen, mutta säilyttää samalla jäykkyyden ja tulostettavuuden. Tämä on PLA -kova musta 1,75 mm 1 kg: n kelalla halkaisijaltaan 1,75 mm.

Suosittelemme 210 asteen tulostuslämpötilaa useimmissa sovelluksissa, mutta nopeammalla tai hitaammalla tulostuksella lämpötilaa on säädettävä hieman vastaavasti. Materiaalit tarttuvat parhaiten 55 asteen lämmitetyssä pedissä 3dlacilla.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut