Verkkokauppa

RangeVision Spectrum 3D-skanneri kokonaispaketti

6 195,00  4 995,97  (alv.0%)

RangeVision Spectrum 3D-skanneri kokonaispaketti, mukana automaattinen pyörityspöytä ja kuljetussalkku.

Kuvaus

RangeVision Spectrum 3D-skanneri kokonaispaketti

RangeVision Spectrum 3D-skanneri kokonaispaketti

RangeVision Spectrum 3D-skanneri kokonaispaketti on uusi korkean resoluution 3D-skanneri perustuen turvalliseen strukturoidun valon tekniikkaan. Se on suunniteltu skannaamaan pieniä, keskisuuria ja suurempia esineitä. 3D-skannerissa on kolme 3D-skannausaluetta ja on varustettu kahdella 3.1 Mpix kameralla. RangeVision Spectrum 3D-skannaa monimutkaisia esineitä, tasaisia ja pitkiä esineitä, sekä pieniä yksityiskohtia pitäen korkeaa 3D-resoluutiota tarkkuuden ollessa jopa 0,04 mm.

 

Avain edut

  • 3 skannaus aluetta 1cm -> 3m
  • 1Mpix kameroilla yksityiskohtaisia täysiväri skannauksia
  • 3 skannausmoodia luomaan geometriaa minkä muotoisista ja kokoisista tuotteista tahansa.

 

Pienet yksityiskohdat

3.1Mpix kamerat nappaavat pienimmätkin yksityiskohdat ja kaarevat pinnat tarkkuudella 0.07mm

 

 

 

Monimutkaiset muodot

Kaksi kameraa nappaa geometrian tuotteesta ja tekee skannaus prosessista vakaampaa ja tarkempaa sekä vähentää kalibroinnin tarvetta skannausten aikana. Spectrum on ihanteellinen 3D-skanneri luomaan tarkkoja malleja monimuotoisista tuotteista.

 

 

Erikokoiset tuotteet

Kiitos mahdollisuudesta skannata merkkien ja säädettävien alueiden kanssa. Ainoa rajoite on mielikuvitus ja tietokoneen tehot.

 

 

 

 

Spectrum on kolme 3D-skanneria yhdessä

 

RangeVision Spectrum on monikäyttöinen laite, jolla onnistuu monen kokoisten tuotteiden 3D-skannaus vain skannausaluetta muuttamalla. Ei tarvitse etsiä toista 3D-skanneria, Spectrum on 3 3D-skanneria yhdessä. Tämä laite tuottaa erittäin yksityiskohtaisia skannauksia minkä kokoisista tuotteista tahansa, koruista autoihin, tarkuudella 0.04mm ja 3D resoluutiolla 0.072mm. Tämä on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka ovat erikoistuneet 3D-skannauspalveluihin, käänteiseen suunnitteluun, tuotesuunnitteluun tai tuotantoon pienistä keskikokoisiin tuotteisiin.

 

RangeVision Spectrum 3D-skanneri kokonaispaketti

Kaiken sisältävä kokoonpano

RangeVision Spectrum pakkaus sisältää kaiken, mitä 3D-skannaustyössä tarvitaan ja vähän enemmän. Pakkaus sisältää automaattisen pyörityspöydän ja salkun kuljetusta varten.

 

Automaattinen pyörityspöytä – kompakti ja kevyt. Tämä on täydellinen laite pienten alle 5kg tuotteiden 3D-skannaukseen. Jämäkkä kuljetussalkku mahdollistaa 3D-skannerin liikuttelun helposti ja turvallisesti paikkaan, kuin paikkaan.

 

 

 

 

 

Kolme skannausmoodia kaiken kokoisten ja muotoisten tuotteiden 3D-skannaukseen

 

Skannaus merkeillä

Nopea ja tarkka tapa merkata useita skannauksia automaatti moodissa

Täydellinen isojen ja tasaisten tuotteiden skannauksissa. Merkkejä voidaan käyttää kahdella tapaa. Ne voidaan kiinnittää tuotteeseen tai pintoihin tuotteen ympärillä. Silloin mistä tahansa pinnasta tulee alusta 3D-skannaukseen.

 

Skannaus automaattisella pyörityspöydällä

Nopea ja helppo skannaus pienille ja keskikokoisille tuotteille. Täysi 360-asetetta skannaus ottaa vain pari minuuttia

 

Vapaa skannaus

Voit helposti luoda monimutkaisia geometrioita ja isoja tuotteita viimeisimmällä automaattisella algometrilla meshien rekisteröinnillä tuotteeseen. Lisäksi manuaali moodit ovat tarjolla edistyneille käyttäjille, jolloin heillä on täysi kontrolli 3D-mallin luonnissa.

 

Monikäyttöinen 3D-skannausohjelmisto RangeVision ScanCenter

Käyttäjäystävällinen RangeVision ohjelmisto tulee skannerin mukana ja sisältää ilmaiset päivitykset. Kohdista ja yhdistä 3D-skannaukset kokonaiseksi 3D-malliksi, ilman vientiä erilliseen jälkikäsittely ohjelmistoon. Kaikki tarvittavat toiminnot ovat sisäänrakennetut. Tästä saat valmiin 3D-mallin vietäväksi mihin tahansa CAD/CAM-, 3D-mallinnus- tai 3D-tulostusohjelmistoon.

 

Takaamme kolme ilmaista päivitystä 3 kertaa vuodessa

Hankkiessasi Spectrum 3D-skannerin, saat rajoittamattoman ohjelmistolisenssin ilmaisilla päivityksillä. Kaikilla uusilla ohjelmistoversioilla saat heti käyttöösi kaikki uudet ominaisuudet ja toiminnot.

RangeVision Spectrum 3D-skanneri sivut

Kamerat kytkettävä usb3 porttiin

 

Spectrum esite (eng, pdf)

RangeVision valmistajan sivut