Verkkokauppa

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

2 474,00  1 995,16  (alv.0%)

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

Kuvaus

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

Käänteisen suunnittelunohjelmisto
QuickSurface Scan to CAD Freeform versio – ohjelmisto 3D-skannausverkkojen muuntamiseksi mistä tahansa 3D-skannerista CAD-malleiksi.

Freeform versiossa:

  • Vapaamuotoinen orgaaninen mallinnusohjelmisto
  • Automaattinen monimutkaisten muotojen pinnoitus yhdellä painikkeella
  • Monimutkaisten muotojen manuaalinen vapaamuotoinen pinnoitus käyttäjän ohjauksella

Full versiossa

  • Sisältää kaikki Freeform-version ominaisuudet
  • Hybridi parametrinen mallinnus sekä orgaanisille että prismaattisille muodoille
  • Rakenna täysin parametrinen historiapuu suoraan SOLIDWORKSiin

QUICKSURFACE-toiminnolla voit tehdä seuraavaa:

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

Parametrinen mallinnus

Luo poikkileikkauksia ja rakenna monimutkaisia 2D-luonnoksia, joissa on viivat, kaaret ja käyrät pyöriville tai pursottaville pinnoille. Suunnittelu ominaisuus- tai “historia” -puulla on erittäin hyödyllistä siirrettäessä osia CAD-ohjelmistoihin, kuten SOLIDWORKS.

Automaattinen pinta

Luo CAD-malleja jopa monimutkaisista orgaanisista verkoista. Luo pinta orgaanisille muodoille napin painalluksella. Käyttäjien osallistumista ei vaadita. Sinulla on edelleen mahdollisuus muokata malleja tarkalleen haluamallasi tavalla jälkikäteen.

Vapaamuotoinen mallinnus

Muodosta Quad Surface -työkalulla vapaamuotoiset pinnat orgaanisille 3D-verkkotiedoille, jotka eivät tavallisesti ole mahdollisia tavallisilla pintamenetelmillä. Snap-to-mesh-tekniikka ja reaaliaikainen poikkeaman analysaattori antavat sinun luoda muotoja, jotka edustavat tarkasti skannaustietoja hetkessä.

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

Hybridi-mallinnus

Rekonstruoi sekä orgaaniset että prisma-muodot ja yhdistä ne yhteen kiinteäksi tai poly-pinnaksi. QUICKSURFACE tarjoaa historiallisen puun kanssa kaikki parametrit sekä orgaanisille että prismaattisille muodoille.

QuickSurface sivut

Miksi QUICKSURFACE?

Käänteinen suunnittelu on monimutkainen ja tylsä työ haluttujen tulosten saamiseksi pitäen tarkkuus ja suunnittelutarkkuus ennallaan. Voit nyt helposti rekonstruoida osat CAD-malleihin laadusta tinkimättä.

SYY # 1

QUICKSURFACE on edullinen scan to CAD-paketti, joka on tarkoitettu vaihtamaan käänteisen suunnittelun teollisuutta. Edulliseen hintaan se auttaa levittämään tekniikan käyttöä, jotta yhä useammat ihmiset hyötyvät 3D-skannerin skannaustietojen käytöstä suunnittelun perustana. Se on niin paljon helpompaa kuin suunnitella tyhjästä tai käyttää mittaamiseen perinteisiä käsityökaluja.

SYY # 2

Monipuolinen scan to CAD-työkalu
Koska QUICKSURFACE pystyy toimimaan prisma- tai vapaamuotoisten muotojen (ja jopa hybridien) kanssa, sen kyvyt ovat käytännössä rajattomat. Lähes mikä tahansa osa voidaan suunnitella käänteisesti sen monimutkaisuudesta tai teollisuudesta riippumatta.

QuickSurface Scan to CAD Freeform versio

SYY # 3

Se toimii samalla tavalla kuin muu CAD-ohjelmisto
QUICKSURFACE tarjoaa samanlaisen työympäristön kuin muut monien käyttäjien jo käyttämät CAD-paketit. Intuitiiviset työkalut ja työnkulku antavat sinun oppia ohjelmiston nopeasti, joten voit olla tuottavampi lyhyessä ajassa.

SYY # 4

Sinun ei tarvitse olla CAD-asiantuntija käyttääksesi sitä
Esteettömyys on avain QUICKSURFACE-sovelluksessa. Siksi se on suunniteltu kaikkien erityyppisten käyttäjien käyttöön, niiltä, joilla ei ole kokemusta käänteisestä suunnittelusta, edistyneisiin käyttäjiin, jotka voivat ylittää rajat.

SYY # 5

Yksinkertainen mutta tehokas
QUICKSURFACE käyttää minimalistista lähestymistapaa käänteiseen suunnitteluun. Se on helppo oppia ja käyttää samalla kun se on riittävän tehokas suorittamaan yksinkertaisia ja monimutkaisia 3D-käänteistekniikan tehtäviä.

SYYS # 6

Sinä olet hallinnassa
Yksi QUICKSURFACE-sovelluksen parhaista eduista on, että sinulla on aina täysi hallinta, miten haluat lopputuloksen, jopa täysin automaattisilla ominaisuuksilla, kuten Automaattinen pinta. Voit säätää mallia, kunnes olet täysin tyytyväinen tuloksiin.

SYY # 7

Käsittele suuria tiedostoja sujuvasti
QUICKSURFACE on erittäin reagoiva reaaliajassa, kun tuot ja työskentelet suurten skannaustiedostojen kanssa. Skannaus CAD-ohjelmistoon toimii jopa pitkän kantaman 3D-skanneritietojen kanssa.

 

Kuinka se toimii

QUICKSURFACE opastaa sinut joka askeleella sinua tekemään parhaan päätöksen tarkkojen CAD-mallien luomisessa. Tee se nopeammin kuin suunnitteleminen tyhjästä tai muilla tavanomaisilla menetelmillä – luotettavalla käyttäjän hallinnan tarkkuudella.

On yleinen väärinkäsitys, että 3D-skannaustiedot viedään suoraan CAD-malliin. Ei kuitenkaan huolta! QUICKSURFACE yksinkertaistaa 3D-skannausten (jopa sotkuisten tietojen!) Muuntamista käyttökelpoiseksi CAD:ksi, jotta voit käyttää sitä suosikki CAD-ohjelmasi kanssa hetkessä. Olipa projekti yksinkertainen vai monimutkainen, koostuuko se mekaanisista tai vapaamuotoisista muodoista (jopa sekoitus molemmista!), Voit olla varma, että sinulla on työkalut työn tekemiseen.

VAIHE 1

Tuo 3D-skannaus data, tuo tiedot yksinkertaisesti mistä tahansa 3D-skannerista:

  • Kiinteä
  • Kannettava
  • LiDAR (pitkän kantaman)
  • Makro (pienten esineiden skannaamiseen)

3D-verkolla on oltava topologia, joten tiedostomuodon tulisi olla OBJ tai STL (yleisin 3D-skannauksessa käytetty tiedostomuoto).

VAIHE 2

Kohdista meshverkko maailmanlaajuiseen koordinaatistojärjestelmään

Tyypillisesti, kun tuodaan skannaustietoja mistä tahansa 3D-skannerista, 3D-mesh-tiedot kelluvat mielivaltaisesti avaruudessa. On hyvä käytäntö saada osasi kohdistettua ja oikein paikalleen avaruudessa. Ajattele sitä ankkurina, kun teet käänteisiä suunnittelutehtäviä. Asianmukaisella asetuksella se tekee työstäsi paljon helpompaa (ja nopeampaa).

VAIHE 3

Rakenna CAD-malli skannaustietojen avulla
QUICKSURFACE toimii yksinkertaisesta monimutkaiseen sekä prismaattisesta orgaaniseen osaan (jopa hybridi näiden kahden välillä). Pääset käyttämään kaikkia tarvittavia työkaluja täysin parametrisen CAD-mallin tai monimutkaisen vapaamuotoisen pinnan luomiseen. Rekonstruoi osat helposti, mikä tuottaa laadukkaita tuloksia.

VAIHE 4

Vie CAD käytettäväksi
Vie tiedot IGES- tai STEP-tiedostomuodossa käytettäväksi muihin CAD-paketteihin tai rakenna täysin parametrinen historiapuu käytettäväksi SOLIDWORKSissa (QS Connector for SOLIDWORKS sisältyy täysversioon).