Verkkokauppa

Progesoft progeCAD Architecture

1 475,60  1 190,00  (alv.0%)

Progesoft progeCAD Architecture on 3D 2D arkkitehtuurinen ohjelmisto joka käyttää DWG:tä alkuperäisenä tiedosto formaattinaan. HUOM! ei toimi win10.

Kuvaus

progeCAD Architecture

progeCAD Arhitecture on 3D 2D arkkitehtuurinen ohjelmisto joka käyttää DWG:tä alkuperäisenä tiedosto formaattinaan. Hyvin intuitiivinen, sen tehokas BIM teknologia auttaa sinua piirtämään nopeasti ja helposti 3D:ssä ja 2D:ssä.
Helppo ja nopea AutoCADin ja progeCADin käytäjille ja 100% DWG.
Niin 3D kuin 2D näkymässä progeCAD Architecture tarjoaa sinulle älykkäitä ja parametrisiä objekti kirjastoja rakennustesi, talojesi tai sisustustesi piirtämiseen: seinät, ikkunat, ovet, portaat, parvekkeet, katot… Sinun tarvitsee vain valita muoto ja muokata sen mittasuhteet.
3D projektisi editointi on helppoa kaksoisklikkaamalla elementtiä jonka mittasuhteita haluat muokata ja/tai vedä ja tipauta se vaihtaaksesi sen sijaintia.
Helppo 3D älykkäillä ja parametrisillä objekteilla. AutoCAD ystävällinen: sama formaatti, saman näköinen ja tuntuinen. 2 ohjelmistoa samassa: Meidän arkkitehtuurinen ohjelmamme sisältää myös stannardi CAD ympäristöt ja toiminnot, joten voit käyttää sitä myös mihin tahansa CAD piirrokseen ja jopa tehokkaaseen BIM lähestymistapaan. Hyvin helppo ja nopea 3D suunnittelu älykkäillä parametrisillä objekteilla ja kattavilla kirjastoilla. Valitse vain muoto ja syötä sen mittasuhteet. Luo 3D portaita ja kattoja muutamalla klikkauksella. Hanki automaattisesti kaikki 2D piirokset ja näkymät 3D mallista: lattia kaavat, korkeusasemat, perspektiivi näkymät, poikkileikkaukset… Ja pidä ne päivitettyina realiajassa! Edullinen mutta tehokas!

 

HUOM! progeCAD Architecture toimii Windows 7:ssa, ei Windows 10:ssa.

Hyvä tietää ennen tilaamista

Kun haluat tilata Progecad-sovellukset laskulla, pyydämme toimittamaan tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta.

3D Cadsolutions Oy tarjoaa myös monia vaihtoehtoja Progecadin yrityskäyttöön. Voit kysyä meiltä tarjousta useammasta Progecad lisenssistä, yritys- tai konsernikohtaisesta lisenssistä tai verkkolisenssistä. Kerro tarjouksessa teidän tarpeistanne niin katsotaan yhdessä teidän yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu.

Verkkokaupasta tilattavat lisenssit toimitetaan ladattavana tiedostona.

Osto/tilaus on sitova, emme hyvitä, tai vaihda lisenssiä. Ilmaiseksi ladattavalla täysversiolla voit tutustua Progecadin ohjelmistoihin veloituksetta 30 päivän ajan. Testaa ohjelmiston toimivuus ja soveltuvuus itsellä ennen hankintaa.