Verkkokauppa

Power Translators Universal

3 160,00  2 548,39  (alv.0%)

Power Translators Universal 3ds Maxille on optimalinen ratkaisu alkuperäisten CAD mallien ja kokoonpano suunnittelun visualisointiin.

Kuvaus

Power Translators Universal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power Translators Universal

Power Translators Universal on alkuperäinen käännös 3ds Max Pro/Engineer, Catia, SolidWorks, SolidEdge, Unigraphics, Rhino, JT, Parasolid, STEP, IGES ja SAT:lle.

Valmistajan sivut

Power Translators Universal

 

  • Power Translator Universal 3ds Maxille on optimalinen ratkaisu alkuperäisten CAD mallien ja kokoonpano suunnittelun visualisointiin.
  • Kaikki voimakääntäjämme on rakennettu alusta asti ratkaisemaan nykypäivän vaikeat ongelmat saada laadukkaita CAD tietoja 3ds Maxiin. Lisäosa on taistelukarkaistu vaativimmissa tuotannoissa ja maailman parhaissa Max visualisointi tiloissa. 3ds ammattilaiset puhuivat, me kuuntelimme ja saimme yhdessä markkinoiden edistyneimmän parhaiten intergroidun ja korkealaatuisimmat Max CAD kääntäjät. Me takaamme sen.

 

 

Ominaisuudet

Power Translators Universal

 

  • Multiprosessiruudukkon tuottaminen hyödynnä nykyisten moniydin ja/tai moniprosessorirakenteiden tehoa jopa kolminkertaiseksi suorituskyvyn parantamiseksi verrattuna Power Translators Basiciin.
  • Tehokkaat sivujen vaihdon , kääntämisen ja näkyvyyden työkalut ainut laatuinen rengaspohjainen edistyksellinen pintojen yhdistämisalgoritmi yhdistää nopeasti vierekkäiset pintasuuntaukset.
  • Resoluutiosta riippumaton ruudukko voimakääntäjiin tuodut NURBS objektit ovat toiminnollisia, joten voit vapaasti kasvattaa tai pienentää View port Mesh tai Render Mesh näytön monikulmoioiden määrää.
  • Tuo tarkasit leikattu NURBS
  • Automaattiset ja manuaaliset ompelu työkalut.
  • Kaksoiskappaleiden tunnistus älykäs päällekkäisten pintojen tunnistusmekanismi.

 

 

 

Edut

Power Translators Universal on ratkaisu jolla saat alkuperäiset CAD mallit ja kokoonpanot MAX tai VIZ painikkeisiin yhdellä painalluksella. Power Translators Universal lukee alkuperäisiä 3ds Max Pro/Engineer, Catia, SolidWorks, SolidEdge, Unigraphics, Rhino, JT ja Parasolid tiedostoja ja luo Power NURBS objekti joka edustaa täsmällistä CAD tiedostojen geometriaa. Se voi sitten luoda ruudukon renderöinnin aikana tietyille käyttäjän määrittämille toleransseille suhteessa objektin kokoon kuvassa. Esimerkiksi 1/2 pikselin toleranssi tuottaa erittäin korkealaatuisen kuvan ja erittäin sileät reunat, joissa ei ole monikulmaisia esineitä. Power Translatros Universalin esittelemässä Power NURBS objektissa voidaan käyttää materialleja aliobjektitasolla ja se tukee useimpia MAX Mesh muokkaimia (kierre, UVmap jne.). Power Translators voisi helposti maksaa itsensä takaisin yhdestä projektista pelkästään ajan säästämisellä.