Verkkokauppa

Power Translators Pro 3ds Maxille

2 100,00  1 693,55  (alv.0%)

Power Translators Pro 3ds Maxille on rakennettu ratkaisemaan nykypäivän vaikeat ongelmat saada laadukkaita CAD tietoja 3ds Maxiin.

Kuvaus

Power Translators Pro 3ds Maxille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power Translators Pro 3ds Maxille

Power Translators Pro 3ds Maxille on paras ratkaisu suunnittelun visualisoinnin ammattilaisille.

Valmistajan sivut

 

 

  • Todistettuihin plug-in tehomuuntajiin perustuva Power Translators Professional on uraauurtava, erittäin tehokas ammattityökalu, jossa yhdistyvät uusimmat laitteistot ja verkkotekniikat sekä IntegrityWaren kehittynyt geometrinen mallinnustekniikka.
  • Power Translatros on rakennettu ratkaisemaan nykypäivän vaikeat ongelmat saada laadukkaita CAD tietoja 3ds Maxiin. Plug-in on taistelukarkaistu vaativimmissa tuotannoissa maailman parhaissa 3D visualisointitiloissa. 3ds ammatilaiset puhuivat, me kuuntelimme ja yhdessä kehitimme markkinoiden edistyneimmän parhaiten, parhaiten intergroidun korkealaatuisen Max CAD kääntäjän. Me takaamme sen.

 

 

 

 

Ominaisuudet

Power Translators Pro 3ds Maxille

  • Sisältää Power Nurbsin: tarjoaa täydellisen sarjan kehittyneitä pinnan korjaus ja uudelleen rakennustyökaluja sekä täydellisen valikoiman pintatyökaluja.
  • Sisältää SolidWorks ja Parasolid Direct Translator ohjelmistot sekä IGES, STEP, SAT ja Rhino tiedostomuodot.
  • Moniprosessiruudukkon luonti: hyödynnä nykyisten moniydin ja/tai moniprosessori tietokoneiden tehoa jopa kolminkertaiseksi suoritus kyvyn parantamiseksi verrattuna Power Translator Basiciin.
  • Tehokkaat suunnan kääntämisen ja näkyvyyden työkalut: ainut laatuinen rengaspohjainen edistyksellinen pintojen yhdistämisalgoritmi yhdistää nopeasti vierekkäiset pintasuuntaukset.
  • Resoluutiosta riippumaton ruudukko: Power Translatorssiin tuodut NURBS objektit ovat prosessuaalisia, joten voit vapaasti lisätä tai pienentää View port Meshin tai Render Meshin monikulmioiden määrää.
  • Power Edge Mesh: muunna monimutkaiset CAD tiedot nPowerin korkealaatuiseksi piiloitetuksi kolmioruudukoksi, tämä erittäin siisti NURBSin kaltainen ruudukko parantaa dramaattisesti lankakehyksen näkyvyyttä ja suoritus kykyä.
  • Kaksoispintoje tunnistus: älykäs kaksoispintojen tunnistusmekanismi.

 

 

Edut

Power Translators 3ds Max vähentävät merkittävästi suurten mallien ja kokoonpanojen tuontia 3ds Maxiin. Se Mikä kesti päiviä tai viikkoja voidaan nyt tehdä muutamassa tunnissa. 3ds Maxin sisällä olevien suurten mallien ja kokoonpanojen kanssa työskentely voi olla huomattavasti nopeampaa jos sinulla on kaksi tai moniytiminen prosessori tai moniprosessorinen tietokone, koska joskus alkuperäiset CAD tiedot tarvitsevat vähän tai jopa paljon apua. Power Translators Professional sisältää myös täydellisen Power NURBS -työkalusarjan, joka sisältää täydellisen joukon geometrian puhdistustyökaluja.