Verkkokauppa

Power Translators Mayalle

520,00  419,35  (alv.0%)

Power Translators Mayalle antaa sinulle mahdollisuuden tuoda IGES, STEP, SAT ja Rhino malleja suoraan Mayaan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Power Translators Mayalle

Power Translators Mayalle

Power Translators Mayalle jos olet yksi kasvavista suunnittelijoista ja taiteilioista, jotka etsivät parempaa tapaa saada mekaanisia CAD suunnittelutietoja Mayaan odotuksesi on ohi.

Valmistajan sivut

Power Translators Mayalle

 

 • Pitääkö tuoda suuria IGES, STEP, SAT tai Rhino tiedostoja Mayaan?
 • Tarvitseeko CAD tietoja muokata tai korjata ?
 • Oletko kyllästynyt käsittelemään Mayan tuontien NURBS ruudukoiden halkeamia?
 • Tarvitseeko sinun tehdä suuria, monimutkaisia CAD malleja ja kokoonpanoja.
 • Onko nykyinen tuontiprosessi liian hidas ja toistuva?
 • nPower Softwaren Maya Power Translators antaa sinulle mahdollisuuden tuoda IGES, STEP, SAT ja Rhino malleja suoraan Mayaan. Unohda menneisyyden poly käännettyjen ruudukoiden tuonti. nPower Softwaren edistyksellinen Maya Geometry tukee alkuperäisen CAD mallin NURBS pohjaista pinta, kiintoainegeometriaa ja topologiaa, joten voit uudelleen tessaloida ruudukon halutulla resoluutiolla lennosta. Oletko kokeillut tuoda CAD tiedostoja Mayan nykyisten tuojien kanssa ja sinulla on ollut huonoja kokemuksia? Haluatko tuoda suurempia malleja? Haluatko että pinnat ommellaan yhteen tuonnin yhteydessä (sen sijaan, että sinulla olisi useita erillisiä pintoja). Ota selvää mitä tuhannet MAX taiteilijat tietävät… Tehokääntäjät toimivat.

 

 

 

Ominaisuudet

Power Translators Mayalle

 • Paranettu käännösnopeus: Oletko kyllästynyt odottamaan suurten CAD mallien tuontia Mayaan? Maya Power Translatorsin seuraavan sukupolven geometrian tietojen muuttaminen on erityisesti suunniteltu nopeuttamaan CAD mallien tuontia.
 • Resoluutiosta riippumaton ruudukko: Maya Power Translatorin tuomat NURBS objektit ovat menettely tapoja joiden avulla voit vapaasti lisätä tai vähentää ViewPort Mesh tai Render Mesh monikulmioiden määrää tarpeen mukaan.
 • Tarkka nPower NURBS esitys: Maya Power Translators tuo tarkat geometriset tiedot NURBS tiedot leikatuille pinnoille, kiinteiden aineiden malleille ja kokoonpanoille IGES, STEP, SAT ja Rhino muodoissa.
 • Parannettu muistinhallinta: Muisti loppuu kun tuodaan monimutkaisia CAD malleja Maya Power Translatorssin älykäs kokoonpano ja osienkäsittelytekniikka vähentävät huomattavasti monimutkaisten CAD tiedostojoukkojen muistin aiheuttamia kuluja.
 • NURBS Surface Edge Welding: Oletko kyllästynyt käsittelemään NURBS mallia joka koostuu sadoista tai jopa tuhansista yksittäisistä NURBS pinnoista? Maya Power Translators tunnistaa automaattisesti vierekkäiset NURBS pinnat ja hitsaa/ompelee ne käännösprosessin aikana ja tuottaa yksittäisiä monipintaisia halkeamattomia malleja, joilla on pienempi monikulmamäärä.

 

Edut

 

Power Translators Mayalle vähentävät merkittävästi suurten mallien ja kokoonpanojen tuontia Mayaan. Se Mikä kesti päiviä tai viikkoja voidaan nyt tehdä muutamassa tunnissa. Mayan sisällä olevien suurten mallien ja kokoonpanojen kanssa työskentely voi olla huomattavasti nopeampaa jos sinulla on kaksi tai moniytiminen prosessori tai moniprosessorinen tietokone. Koska joskus alkuperäiset CAD tiedot tarvitsevat vähän tai jopa paljon apua.