Verkkokauppa

Power Translators Basic 3ds Maxille

520,00  419,35  (alv.0%)

Power Translators Basic 3ds Maxille on rakennettu ratkaisemaan nykypäivän vaikeat ongelmat saada laadukkaita CAD tietoja 3ds Maxiin.

Kuvaus

Power Translators Basic 3ds Maxille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power Translators Basic 3ds Maxille

Power Translators Basic 3ds Maxille käännä NURBS älä monikulmioita.

Valmistajan sivut

 

Power Translatros on rakennettu ratkaisemaan nykypäivän vaikeat ongelmat saada laadukkaita CAD tietoja 3ds Maxiin. Plug-in on taistelukarkaistu vaativimmissa tuotannoissa maailman parhaissa 3D visualisointitiloissa. 3ds ammatilaiset puhuivat, me kuuntelimme ja yhdessä kehitimme markkinoiden edistyneimmän parhaiten, parhaiten intergroidun korkealaatuisen Max CAD kääntäjän. Me takaamme sen.

 

 

Ominaisuudet

Power Translators Basic 3ds Maxille

  • Tarkka NURBS  esitys Tuo tarkat geometriset NURBS tiedot leikattuille pinnoille, kiinteille malleille ja kokoonpanoille IGES, STEP, SAT ja Rhino muodoista. Kokoonpanot voidaan tuoda Power Assembly -järjestelmään niiden hierarkkisen rakenteen säilyttämiseksi.
  • Power NURBS vienti: Vie Power NURBS objektit IGES, STEP, SAT ja Rhino muotoihin. Tuo Power Solids objektisi suosikki CAD järjestelmääsi.
  • Power Join: yhdistää yhden tai useamman Power NURBS objektin yhdeksi Power NURBS objektiksi valinnaisesti ompelemalla tai leikkaamalla.
  • Power Assembly: ylläpitää tuodun datan esiintymishierarkiaa estääkseen tarpeettoman päällekkäisyyden vähentäen muistin tarvetta ja sallien suurempien monimutkaisten tietojoukkojen käytön.
  • Resoluutiosta riippumaton ruudukko: Power Translatorsiin tuodut NURBS objektit ovat prosessuallisia, joten voit vapaasti lisätä tai pienentää View port Meshin tai Render Meshin monikulmioiden määrää.
  • Power Editable NURBS: suora NURBS objektien editoiminen samankaltaisella ruudukon editointi työkalulla kuin 3ds Maxissa.
  • Power Navigator: tarjoaa täyden hierarkiaselaimen joka antaa sinulle pääsyn historiapinoon sijotettuihin kohteisiin.

 

Edut

 

Oletko koskaan joutunut luomaan CAD mallin uudelleen MAX/VIZ:n sisällä? Power Translators on vastaus saadaksesi nämä CAD mallit ja kokoonpanot MAX tai VIZ painikkeisiin yhdellä painalluksella. Power Translators lukee IGES, STEP, SAT ja Rhino tiedostoja ja luo Max NURBS pinnan/kiinteänmateriaalin, joka edustaa näissä tiedostoissa määriteltyä tarkkaa geometriaa. Se voi sitten luoda ruudukon renderöinnin aikana tietylle käyttäjän määrittämälle toleranssille suhteessa objektin kokoon. Esimerkiksi 2 tai 3 pikselin toleranssi tuottaa erittäin korkealaatuisen kuvan ja erittäin sileät reunat jossa ei ole monikulmaisia artifakteja. Power NURBS pinta/kiinteä aine, jonka Power Translators on kehittänyt voi käyttää materiaaleja alakohteen tasolla ja pystyy hyödyntämään useimpia MAX Mesh muokkaimia (kierre, UV kartta jne.). Tehokääntäjät voivat helposti maksaa itsensä takaisin yhdestä projektista pelkästään ajan sääsätämisellä.