Verkkokauppa

Power Surfacing RE SolidWorksille

3 165,00  2 552,42  (alv.0%)

Power Surfacing RE SolidWorksille on takaisinmallinnus (Reverse Engineering) ratkaisu jonka avulla voit tehdä työsi tehokkaasti ja nopeasti.

Kuvaus

Power Surfacing RE SolidWorksille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power Surfacing RE SolidWorksille

Power Surfacing RE SolidWorksille on takaisinmallinnus (Reverse Engineering) ratkaisu jonka avulla voit tehdä työsi tehokkaasti ja nopeasti. Power Surfacing RE tuotteessamme on ainutlaatuinen työkalusarja jonka avulla voit rakentaa muotoja uudelleen SolidWorks ohjelmassa.

Valmistajan sivut

Power Surfacing RE SolidWorksille

 • Onko sinun luotava SolidWorks geometria skannatuista ruudukoista?
 • Tarviiko sinun luoda uudelleen tai muuttaa olemassaolevia osia.
 • Pitääkö sinun muunnella muiden lähteiden ruudukot SolidWorksiin.
 • Power Surfacing RE on ratkaisu ratkaisu jonka avulla voit tehdä työsi tehokkaasti ja nopeasti. Power Surfacing RE tuotteessamme on ainutlaatuinen työkalusarja jonka avulla voit rakentaa muotoja uudelleen SolidWorks ohjelmassa. Se voi tuoda ruudukoita 3D skannerista äärellisten elementtien mallinnuksesta, 3D kuvanveisto ohjelmista, 3D tulostintiedoista, muista monikulmaisista mallinnustyökaluista ja online monikulmamallitietokannoista. Power Surfacing RE pystyy rajoittamaan ja viittaamaan alla oleviin ruudukoihin alkuperäisen muotoilun vangitsemiseksi. Power Surfacing RE työkalujen avulla voit nopeasti määrittää Power Surface muodon viitatun ruudukon päälle. nykyisten Power Surfacing työkalujen avulla voit muokata ja kehittää muotoilua.

 

Ominaisuudet

Power Surfacing RE SolidWorksille

 

 • Sisältää koko Power Sufacing työkalusarjan.
 • Tuo ruudukot ja näytä referenssiruudukko.
 • Muunna olemassa oleva SolidWorks geometria referenssiruudukoksi.
 • Piirtotyökalut, joissa on automaattinen kasvojen luominen.
 • Rajoitus pisteet referenssiruudukkoon.
 • Suljettujen alueiden automaattinen uudelleenpologisointi.
 • Lisää geometria peittämään reiät samalla kun yhdistät kaarevuuden referenssiruudukkoon.
 • Etäisyysnäykymä mittaamaan arvio referenssiruudukosta.
 • Interpoloi tai “tyhjiö tiivistä” arvioidaksesi referenssiruudukon muotoa.

 

 

Power Surfacing RE SolidWorksille

 • Automaattinen skanntatun ruudukon muuntaminen uudet automaattiset muuntotyökalut yksinkertaistavat huomattavasti skannattujen ruudukoiden muuntamista SolidWorks geometriaksi.
 • Erinomainen tarkkuus uuden patentin avulla asiakkaat voivat muuttaa skannattuja ruudukoita ja tallentaa/muuntaa skannatun ruudukon pienet yksityiskohdat. Tyypillisesti tämän korkean tarkkuuden tallentaminen luo erittäin suuria malleja (tai jopa epäonnistuu muistin rajoitusten vuoksi). Patentoidun Power Surfacing RE teknologian ansiosta jopa suuret ja erittäin yksityiskohtaiset skannakuset voidaan kääntää tarkaksi ja editoitavaksi SolidWorks geometriaksi.
 • Seuraa kaarevuutta ja ruudukon virtausta skannatun ruudukkomallin muodon kaappaaminen on tärkeää, mutta on myös tärkeää seurata tarkasti kaarevuutta ja virtauslinijoja. Muutoin rypyt, harjanteet, rotkot ja muut ominaisuudet huuhtoutuvat pois kun ne muutetaan NURBS muotoon. Power Surfacing RE seuraa ainutlaatuisesti skannatun ruudukon virtauslinjoja ja ominaisuuksia, kun se muunettaan NURBS/CAD geometriaksi. Tuloksena on erittäin tarkka ja muokattava malli joka on optimoitu käytettävksi CAD ympäristössä.

 

 • Kaarevuuden määrittämä pintasolmujen tiheys Power surfacing RE on erittäin älykäs suurten skannattujen ruudukoiden käsittelyssä. Se käyttää patentoitua teknologiaa hienojen yksityiskohtien kaappaamiseen ilman mallin koon paisumista.
 • Topologian optimointi Power Surfacing RE voi ottaa SolidWorks “topologia tutkimus” malleja ja muuttaa nämä tiedot käytettäväksi SolidWorks kiintoainegeometriaksi.
 • Puoliautomaattiset työkalut poikkeavuuksien etsimiseen ja korjaamiseen jopa parhaiden skannerien kanssa tuotetuista skannatuista ruudukoissa voi olla puutteita ja ongelmia. Skannerit voivat aiheuttaa virheitä epätarkkuuden tai skannausnäkyvyyden vuoksi (repeytymät, reijät, päällekkäisyydet jne.). Skannatuissa kohteissa voi olla myös kuluneita tai vaurioituneita reunoja tai pintoja (skanneri voi olla tarkka, mutta itse esineet voivat vaurioitua) mutta käyttäjät voivat palauttaa vaurioituneet reunat/pinnat alkuperäiseen suunnitteluunsa muotoon Power Surfacing RE:n avulla. Power Surfacing RE:ssä on automatisoidut työkalut skannatun ruudukon ongelma alueiden tunnistamiseen ja työkalut näiden ongelmien korjaamiseen pienellä vaivalla.

 

 

 

Hyödyt

Power Surfacing RE:n avulla asiakas voi muuttaa vapaamuotoisia orgaanisia muotoja SolidWorksissa. olemassa olevat tuotteet ovat erikoistuneet luomaan tarkkoja prismaattisia osia skannatuista ruudukoista. Kuitenkin orgaanisten/vapaamuotoisten muotojen käsittely on erittäin ongelmallista… tähän asti! Power Surfacing RE avaa oven luovuudelle ja suunnittelun joustavuudelle. Nyt et enää rajoitu perinteisiin muotoiluihin. Power Surfacing RE:n avulla voit muuttaa ihmisen muotoja, eläinten muotoja, auton koria ja muita vapaamuotoisia esityksiä. Jotkut Power Surfacing RE tukemia aloja ovat: teollinen muotoilu, ergonomia, urheiluvälineet, vaatteet, lelut, hahmosuunnittelu, orgaanisten osienanalyysi, hammashoito, olemassa olevien mallien uudelleen suunnittelu, kämmenlaitteet, sähkötyökalut, korut, ruokaluvälineet, huonekalut, autoteollisuus, taide, savimallin digitointi ja kosmetiikka.

 

Sub-D (alaosaston pinta) mallinnus tai NURBS mallinnus eivät voi ratkaista kaikkia kolmiulotteisia suunnitteluongelmia. Jokaisella on vahvuuksia ja heikkouksia. Sub-D mallinnus on erinomainen tuottamaan ja muokkaamaan monimutkaisia/orgaanisia muotoja, joissa on sileät pinnat. NURBS mallinnus on hyvä yhdistämään muotoja Boolean toiminnot sekä muotojen jalostaminen esimerkiksi fileoimalla, sekoittamalla tai sivun muokkauksella. Näemme Power Surfacing todella uutena ja tehokkaana yhdistelmänä näiden kahden tekniikan välillä. Mahdollisuus käyttää molempia mallintamisparadigmoja yhdessä mallinnusprosessissa tarjoaa valtavia tuottavuusetuja sekä suunnittelu että tarkistusprosessissa. Mahdollisuus yhdistää Power Surface Sub-D objekteja suoraan olemassa oleviin SolidWorks objekteihin ja päivittää Sub-D vastaamaan historiapuun muutoksia. Power Surfacing tarjoaa olennaisesti ulottuvuus ohjatun Sub-D mallinnuksen. Power Surfacing vapaamuotoinen muotoilu yhdistettynä parametriseen SolidWorks muotoiluun tarjoaa SolidWorks käyttäjille uraauurtavan teollisen suunnittelun työkalupaketin.