Verkkokauppa

Power SubD-NURBS Modolle

525,00  423,39  (alv.0%)

Power SubD-NURBS Modolle on mullistava tuote, joka muuttaa taitelijoiden, insinöörien ja suunnittelijoiden tapaa tehdä yhteistyötä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Power SubD-NURBS Modolle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power SubD-NURBS Modolle

Power SubD-NURBS Modolle on mullistava tuote (patentti vireillä), joka muuttaa olennaisesti taitelijoiden, insinöörien ja suunnittelijoiden tapaa tehdä yhteistyötä 3D maailmassa.

Valmistajan sivut

Ominaisuudet

Power SubD-NURBS Modolle

  • Power SubD NURBS Modo yhdistää Sub-D (Subdivision Surface) mallinnuksen ja CAD (NURBS pohjainen) mallinnuksen monipuoliset mallintamisparadigmat. Power SubD-NURBS Modo muuntaa Sub-D-mallit nopeasti ja tarkasti NURBS-pohjaiseksi muodoksi, jonka voi helposti liittää CAD järjestelmiin ja CAD mallinnustoimintoihin. Nyt työnkulussa voidaan yhdistää Sub-D-mallinnuksen konseptisuunnitteluprosessi CAD toimintojen suunnittelu, analyysi  ja valmistussuunnitteluprosessiin. Power SubD-NURBS Modolle on tehokas käyttöönottotyökalu, joka muodostaa tärkeän puuttuvan linkin kahden mallintamisparadigman välillä.
  • Power SubD NURBS Modo voi muuntaa käytännössä minkätahansa Sub-D mallin (myös SubD mallit joissa on kolmioita) NURBS esitykseksi joka voidaan lukea käytännössä mistä tahansa CAD järjestelmästä.
  • Power SubD NURBS Modo luo korkealaatuisia pintoja, jotka interpoloivat tarkasti alkuperäisen Sub-D ruudukon kärkipisteet

 

Edut

Sub-D mallinnus tai NURBS mallinnus eivät voi ratkaista tehokkaasti kaikkia kolmiulotteisia suunnitteluongelmia. Jokaisella on vahvuuksia ja heikkouksia. Sub-D mallinnus on erinomainen tuottamaan ja muokkaamaan monimutkaisia/vapaamuotoisia orgaanisia muotoja joissa on sileät pinnat. NURBS mallinnus on hyvä yhdistämään muotoja Boolean toiminnon kautta sekä muotojen jalostaminen esimerkiksi fileoimalla, sekoittamalla ja kasvojen muokkausella. Me todella näemme Power SubD-NURBSin uutena ja tehokkaana yhdistelmänä näiden kahden tekniikan välillä. Molempien mallintamisparadigman käyttäminen yhdessä mallinnus prosessissa tarjoaa valtavia tuottavuus etuja.