Verkkokauppa

Power SubD-NURBS 3ds Maxille

840,00  677,42  (alv.0%)

Power SubD-NURBS 3ds Maxille on tuote joka muuttaa perusteellisesti taitelijoiden, insinöörien ja suunnittelijoiden työskentelytapaa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Power SubD-NURBS 3ds Maxille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power SubD-NURBS 3ds Maxille

Power SubD-NURBS 3ds Maxille on mullistava tuote (patentti vireillä), joka muuttaa perusteellisesti taitelijoiden, insinöörien ja suunnittelijoiden tapaa tehdä yhteistyötä 3D maailmassa.

Valmistajan sivut

Ominaisuudet

Power SubD-NURBS 3ds Maxille

  • Power SubD-NURBS yhdistää Sub-D (Subvision Surface) mallinnukesen ja CAD (NURBS pohjaisen) mallinnuksen monipuoliset mallintamisparadigmit. Power SubD-NURBS muuntaa Sub-D mallit nopeasti ja tarkasti NURBS pohjaiseksi formaatiksi, joka voidaan helposti liittää CAD järjestelmiin ja CAD mallinnus toimintoihin. Nyt työnkulussa voidaan yhdistää Sub-D mallinnuksen konseptisuunnitteluprosessi CAD toimintojen suunnittelu, analyysi ja valmistussuunnittelu prosessiin. Power SubD-NURBS on tehokas käyttöönottotyökalu joka muodostaa tärkeän puuttuvan linkin kahden mallintamisparadigman välillä.
  • Power SubD-NURBS voi muuntaa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa Sub-D mallin (myös SubD mallit joissa on kolmioita) NURBS esitykseksi voidaan lukea käytännössä missä tahansa CAD järjestelmässä
  • Power SubD-NURBS lisää uuden muokkaajan (REMod) muokkaajiin. Käytä tätä muokkaajaa SubD malleissa, jotta voit muuntaa ne CAD yhteensopivaksi NURBS muotoon.

 

 

 

 

  • Power SubD-NURBS luo korkealaatuisia pintoja, jotka interpoloivat tarkasti alkuperäisen Sub-D ruudukon pisteet. Power SubD-NURBS toimii erityisen hyvin Power NURBSin kanssa (joka tarjoaa NURBS mallinnuksen 3ds Maxille). Yhdessä Power NURBSin kanssa Power SubD-NURBS mahdollistaa nopean mallinnuksen Sub-D:ssä muuntamiseen NURBSksi Boolen tomintojen lisäämiseksi tai fileoinnin jne. (video)

 

 

 

Edut

 

Sub-D mallinnus tai NURBS mallinnus eivät voi ratkaista tehokkaasti kaikkia kolmiulotteisia suunnitteluongelmia. Jokaisella on vahvuuksia ja heikkouksia. Sub-D mallinnus on erinomainen tuottamaan ja muokkaamaan monimutkaisia/vapaamuotoisia orgaanisia muotoja joissa on sileät pinnat. NURBS mallinnus on hyvä yhdistämään muotoja Boolean toiminnon kautta sekä muotojen jalostaminen esimerkiksi fileoimalla, sekoittamalla ja kasvojen muokkausella. Me todella näemme Power SubD-NURBSin uutena ja tehokkaana yhdistelmänä näiden kahden tekniikan välillä. Molempien mallintamisparadigman käyttäminen yhdessä mallinnus prosessissa tarjoaa valtavia tuottavuus etuja.