Polymaker PolyMax PLA Purple

Polymaker PolyMax PLA Purple 1.75mm – 750g

Tägit: , , , , ,

45,00  36,29  (alv.0%)

Saatavuus:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Polymaker PolyMax PLA Purple

Polymaker PolyMax PLA Purple

Polymaker PolyMax PLA Purple on 3D-tulostusmateriaali, jolla on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja tulostuslaatu. PolyMax ™ PLA:n iskunkestävyys on jopa yhdeksän kertaa suurempi kuin tavallisella PLA:lla ja sillä on myös parempia mekaanisia ominaisuuksia kuin perinteisellä ABS:llä.

Yleiset tulostusasetukset PolyMax ™ PLA:lle:

 • Suositeltu 3D-tulostuslämpötila:
  • 190 – 220 ° C (halkaisija 1,75 mm)
 • Suositeltu 3D-tulostusnopeus:
  • 40 – 90 mm / s
 • Suositeltu tulostusalustan lämpötila:
  • Tulostusalustaa ei tarvitse lämmittää
 • Tulostusalusta
  • Kaikki tuotteemme toimivat hyvin yleisten tulostusalustan liimapintojen kanssa kuten sininen teippi, Kaptonteipin, lasin jne. Liima-arkkeja löydät >tämän linkin< takaa.

Polymaker PolyMax ™ PLA ominaisuudet:

Erittäin sitkeä: Tavallinen PLA on erittäin haurasta materiaalia, joka rajoittaa suuresti sen käyttöä eri sovelluksissa. PolyMax ™ PLA on suunniteltu muuttamaan tämä. PolyMax ™ PLA on varma valinta, koska se on jopa yhdeksän kertaa kestävämpää kuin tavallinen PLA ja jopa 20% kestävämpää kuin ABS. Joten jos etsit materiaalia, joka kestää mekaanisesti vaativia olosuhteita, PolyMax ™ PLA vastaa haasteeseen.

Tinkimätön laatu: PolyMax ™ PLA:n hyvä mekaaninen lujuus saavutetaan ilman kompromisseja tulostuslaadusta. Koska PolyMax ™ PLA tuotetaan myös Jam-Free ™ -tekniikalla, voit olla varma, että saat laadukkaita tulosteita, jotka ovat erinomaisen vahvoja mutta tavallisen PLA:n tavoin helppo tulostaa.

ABS?: Yritätkö vielä tulostaa ABS:llä samalla, kun yrität kestää siitä syntyvää hajua ja mahdollisia terveysriskejä? PolyMax ™ PLA:n avulla voit päästä eroon potentiaalisesti vaarallisesta ABS:stä ja saavuttaa silti saman rakenteellisen lujuuden ja entistä parempia etuja, kuten paremman tulostimen yhteensopivuuden, helpomman tulostuksen, vähemmän vääristymiä ja vaarallisia hajuja, ja monissa tapauksissa jopa parempia mekaanisia ominaisuuksia.

PolyMax PLA Purple

Valmistajan sivut