Polymaker PC-Max White

51,19  41,28  (alv.0%)

Polymaker PC-Max White 1.75mm – 750g

Kuvaus

Polymaker PC-Max White

Polymaker PC-Max White

Polymaker PC-Max White on kehittynyt polykarbonaattipohjainen filamentti, joka on suunniteltu erityisesti pöytätason FDM/FFF 3D-tulostukseen. Polymaker PC-Max ™ on erinomaisen iskunkestävyyden ja murtumiskestävyyden lisäksi erinomaisen luja mekaanisesti ja lämmönkestävä, joten se on ihanteellinen valinta teknisiin sovelluksiin.

Yleiset tulostusasetukset Polymaker PC-Max™ filamentille:

 • Suositeltu 3D-tulostuslämpötila:
  • 250 – 270 °C (halkaisija 1,75 mm)
 • Suositeltu 3D-tulostusnopeus:
  • 30 – 90 mm/s
 • Suositeltu tulostusalustan lämpötila:
  •  80 °C
 • Tulostusalusta
  • Kaikki tuotteemme toimivat hyvin yleisten tulostusalustan liimapintojen kanssa kuten sininen teippi, Kaptonteipin, lasin jne. Liima-arkkeja löydät >tämän linkin< takaa.

Polymaker PC-Max ™ filamentin ominaisuudet:

Äärimmäinen kovuus: Polymaker PC-Max ™ tarjoaa ehdottomasti parhaan kestävyyden, joka ei ole helposti saavutettavissa muista samanlaisen jäykkyyden omaavista 3D-tulostusmateriaaleista. Tämä tekee Polymaker PC-Max ™:ta erinomaisen vaihtoehdon reaalimaailman sovelluksille, insinöörisovelluksille ja monille muille.

Lämmönkestävyys: Polymaker PC-Max ™ tarjoaa paremman lämmönkestävyyden kuin lähes kaikki muut tällä hetkellä markkinoilla olevat 3D-tulostusmateriaalit. Se kestää yli 110 ºC:n  lämpötiloja.

Helppo tulostus: PC oli monopoli valuuttaa vain niille kalliille ”teollisille” FDM-koneille. No, ei enää. Polymaker PC-Max ™ on suunniteltu erityisesti pöytätason 3D-tulostukselle, jossa on kohtuulliset tulostuslämpötilat ja erinomainen taipumisvastus.

”Let’s Talk Engineering”: Yli 60 vuotta Polycarbonate (PC) on tullut yksi laajimmin käytetyistä teknisistä muoveista ja auttoi muotoilemaan modernia maailmaa. Nyt Polymaker PC-Max ™:llä tämä ikivanha materiaali on löytänyt uuden nuoruuden kasvavalla 3D-tulostuksen teollisuudenalalla.

Erinomainen mekaaninen lujuus: Polymaker PC-Max ™:lla tehdyt osat osoittavat huomattavasti parempaa mekaanista lujuutta verrattuna ABS- ja PLA-filamentteihin lähes kaikissa muodonmuutoskoeissa.

Jälkikäsittely ominaisuudet: Polymaker PC-Max ™ voidaan helposti jälkikäsitellä. Hio tulosteesi niin, että saavutat joko kauniin sileän pinnan tai suihkuttaen sen pintaa kirkkaalla lakkakalvolla lasimaisen läpinäkyvyyden saavuttamiseksi.

Tinkimätön laatu: Kahdeksan vaiheen laadunvalvontaprosessin ja tiukan sisäisen testauksen avulla voit olla varma, että Polymaker PC-Max ™ tuottaa kauniita, luotettavia ja tarkkoja 3D-tulostettuja osia aina.

PC-Max White

Valmistajan sivut