Verkkokauppa

Orca3D for Rhino Level 2 opiskelijalisenssi

310,00  250,00  (alv.0%)

Orca3D Level 2 opiskelijalisenssi rungonsuunnittelu, hydrostatiikka/vakaus, vauhti/teho analysointi, paino/kustannus (Hull Design, Hydrostatics/Intact Stability, Speed/Power Analysis, and Weight/Cost Tracking)

Kuvaus

Orca3D for Rhino Level 2 opiskelijalisenssi

Orca3D for Rhino Level 2 opiskelijalisenssi

Orca3D for Rhino Level 2 opiskelijalisenssi yksinkertaistaa suunnittelutyösi valikoimalla tehokkaita Rhino3D ympäristössä suoritettavia sovelluksia. Hahmotus, mallinnus ja analysointi, kaikki ilman tiedostojen siirtämistä tai uuden ohjelman opettelemista. Luo oikeanlainen runko, kansi ja kansirakenteen pinta, analysoi hydrostatiikkaa ja vakautta, ennusta nopeutta verrattuna hevosvoimaan, ja seuraa painoa, painopistettä ja designisi kustannuksia, kaikki yhdessä ympäristössä. Rhino itsessään on äärimmäisen tehokas työkalu: kun lisäät Orca3D:n venesuunnitteluun erikoistuneita työkaluja siitä tulee kaikkein monipuolisin ja kustannustehokkain saatavilla oleva vene suunnitteluohjelma.

Orca3D for Rhino Level 2 opiskelijalisenssi: Rungon suunnittelu, hydrostatiikka/ koskematon vakaus, vauhti/teho analysointi, paino/ kustannus seuraus (Hull Design, Hydrostatics/Intact Stability, Speed/Power Analysis, and Weight/Cost Tracking)

 

Vaatii voimassaolevan opiskelijatodistuksen. Lisenssiä ei toimiteta ennenkuin opiskelijatodistus on toimitettu meille esim. sähköpostiin.