Verkkokauppa

Monocure Porcelene hammashartsi(S)-1000 ml-manteli

139,00  112,10  (alv.0%)

Monocure Porcelene hammashartsi(S)-1000 ml-manteli

Tuotetunnus (SKU): 27532 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Monocure Porcelene hammashartsi(S)-1000 ml-manteli

Monocure Porcelene hammashartsi(S)-1000 ml-manteli

PORCELENE-hammasmallihartsi on suunniteltu toimimaan kaikissa avoimen järjestelmän MSLA 3D-tulostimissa, ja se mahdollistaa korkean tarkkuuden, mittojen vakauden, läpinäkymättömän mattapintaisen pinnan ja kipsimäisen tekstuurin kaikissa 3D-tulostettujen hammasmallien käsittelyssä. Herkkä tasapaino sitkeyden, kovuuden ja joustavuuden välillä optimoi sen kaikkiin prosesseihin, mukaan lukien diagnostiset, implantti- ja ortodonttiset mallit sekä kruunu- ja siltaprototyypit. Sen alhaiset taipumisominaisuudet tekevät siitä sopivan myös aligner-mallien tyhjiömuovaukseen. HUOM. Monocure 3D hammashartsia ei ole hyväksytty intraoraaliseen käyttöön.
Valitse R-kaava, jos käytössäsi on 3D-tulostin, joka käyttää LCD-näyttöä ja LED-joukkoa (MSLA) kerrosten luomiseen. DLP-tulostimissa, jotka käyttävät projektorimoduulia, valitse (S) kaava parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
Ominaisuudet
S-kaava, jos tulostimesi käyttää projektorimoduulia (DLP) kerrosten luomiseen.
R-kaava, jos sinulla on 3D-tulostin, joka käyttää kerrosten luomiseen LCD-näyttöä ja LED-moduulia (MSLA).

MONOCURE PORCELENE HAMMASHARTSI

Tutustu Porceleneen, Monocure3D:n uusimpaan ja uusimpaan hammashartsikaavaan. Etsintämme alkoi suurimmista ja parhaista hammaslaboratorioista. Halusimme selvittää tärkeimmät ominaisuudet malleja tarvitseville laboratorioteknikoille ja hammaslääkäreille sekä 3D-tulostimia käyttäville henkilöille. Tarvitsimme värin, viskositeetin, tekstuurin, hajun, kovuuden, jäykkyyden, tarkkuuden, lämmönkestävyyden, vääntymättömyyden tai kutistumattomuuden, läpinäkymättömyyden, pintakäsittelyn, yhteensopivuuden, nopeuden, kestävyyden ja puhdistamisen helppouden. Jokainen uusi hartsinäyte lähetettiin valituille hammaslaboratorioteknikoillemme ja hammaslääkäreille kenttätestausta varten, ja jokaisesta testatusta näytteestä saamamme palaute oli korvaamatonta. Yhdistettynä kemistiemme kokemukseen, analyyttisiin taitoihin ja järjestelmälliseen lähestymistapaan syntyi PORCELENE hartsi.

PORCELENE-hammashartsi on suunniteltu toimimaan kaikissa avoimen järjestelmän DLP- ja MSLA-3D-tulostimissa, ja se mahdollistaa korkean tarkkuuden, mittavakauden ja läpinäkymättömän mattapinnan, jossa on kipsin kaltainen rakenne, kaikessa 3D-tulostettujen hammasmallien käsittelyssä. Herkkä tasapaino sitkeyden, kovuuden ja joustavuuden välillä optimoi sen kaikkiin prosesseihin, mukaan lukien diagnostiset, implantti- ja ortodonttiset mallit sekä kruunu- ja siltaprototyypit. Sen alhaiset taipumisominaisuudet tekevät siitä sopivan myös aligner-mallien tyhjiömuovaukseen. HUOM. Monocure 3D Dental -mallihartsia ei ole hyväksytty intraoraaliseen käyttöön.

Laadunvalvontamenetelmämme noudattavat ISO 9001 -ohjeita varmistaaksemme eräkohtaisen yhdenmukaisuuden jokaisessa pullossa. Kutsumme tätä “aseta ja unohda” -menetelmäksi, mikä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain kerran valita tämä hartsi, minkä jälkeen se on yhtä yksinkertaista kuin kaataa ja tulostaa, jolloin sinulla on enemmän aikaa keskittyä tärkeimpiin asioihin. Ainutlaatuinen matalan viskositeetin kaava tarkoittaa, että tulostusvirheitä esiintyy vähemmän kylmemmällä säällä, mikä mahdollistaa tasaiset tulokset ympäri vuoden.

PORCELENE-hammashartsi on erittäin monikäyttöinen, ja sillä voidaan tulostaa 5 mikronin ja 100 mikronin kerroskorkeuksia. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi 3D-mallit on aina suunniteltava kiinteiksi, ja jos tarvitaan onteloa, on varmistettava, että mallissa on tyhjennysaukot mahdollisen hartsin poistamiseksi.

Tulosta aina suuria tasaisia alueita kulmassa, jotta FEP-kalvoon kiinnittymisestä johtuva tulostuksen muodonmuutos voidaan välttää. Varmista, että käytät tukemattomia alueita varten hyvin sijoitettuja, kiinteitä tukia. Suosittelemme, että lisäät 1-2 sekunnin “odota tulostuksen jälkeen” -asetuksen, jotta materiaali jäähtyy kovettumisen jälkeen, ennen kuin alat nostaa tulostusalustaa. (Kaikissa slicereissä ei ole tätä asetusta, tarkista asia ohjelmistotoimittajaltasi). Käytä kalibrointimallia, jotta voit sovittaa tulostimesi hartsimme kanssa.

MIKÄ PORCELENE-KAAVA TULOSTIMELLENI?

Tätä uutta hartsia on saatavana kahta kaavaa:

S-kaava, jos tulostimesi käyttää projektorimoduulia (DLP) kerrosten luomiseen.
R-kaava, jos sinulla on 3D-tulostin, joka käyttää kerrosten luomiseen LCD-näyttöä ja LED-moduulia (MSLA).

 

Monocure Porcelene hammashartsi(S)-1000 ml-manteli fyysiset ominaisuudet

Tuotekoodi(t)

DPS-3942AL & DPS-3944GY

Väri(t)

Manteli & harmaa

Viskositeetti

200cps @ 25°C (BrookfieldRVT)

Haju

Vähäiset Ominaisuudet

Säilyvyys

36 kuukautta

Aktiiviset kiinteät aineet

100%

UV-kovettuminen

225 nm – 420 nm

Kovettumisnopeus

3-7 sekuntia kerrosta kohti UV 405um:lla

Varastointi

Pimeässä, viileässä ja kuivassa paikassa, suojassa suoralta auringonvalolta.

Pesu

RESINAWAY tai IPA (Isopropyylialkoholi).

Yhteensopivat tulostimet

Mikä tahansa suuritehoinen, alhaalta ylöspäin suuntautuva LED-projektori, laserpohjainen 3D-tulostin tai SLA 3D-tulostin (MoonRay, SprinRay, Peopoly Moai, Asiga UV-Max, Phrozen Make, B9 Creator, Flashforge Hunter, XYZ Nobel, Kudo Titan…).

Valmistajan kotisivut