Verkkokauppa

Monocure 3D Rapid tuff – 1000ml valkoinen

100,00  80,65  (alv.0%)

Monocure 3D Rapid tuff – 1000ml valkoinen

Tuotetunnus (SKU): 27459 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Monocure 3D Rapid tuff - 1000ml valkoinen

Monocure 3D Rapid tuff – 1000ml valkoinen

Monocure 3D TUFF-hartsi on ainutlaatuinen kehittyneiden uretaanien sekoitus, joka on suunniteltu erityisesti tuottamaan kappale, jolla on korkea vetolujuus. Nämä mekaaniset ominaisuudet tarjoavat oikean tasapainon lujuuden, joustavuuden ja kovan pinnan viimeistelyn välillä. Käytä M3D TUFF-hartsia, jos aiot 3D-tulostaa vankkoja teknisiä prototyyppejä; se on suunniteltu kestämään suurta rasitusta ja jännitystä. Kun TUFF on täysin jälkikovettunut, sitä voidaan myös työstää, maalata tai kiillottaa jatkokäsittelyä varten.

TUFF vaatii jälkikovettumisen saavuttaakseen optimaaliset mekaaniset ominaisuutensa. Suosittelemme 405 nm:n LED-ultraviolettivalon käyttöä mallin jälkikovettamiseen. Jälkikovettamisen suositellaan kestävän vähintään 30 minuuttia hartsin vetolujuuden parantamiseksi, mutta jopa 2 tuntia parantaa mekaanisia ominaisuuksia entisestään.

Korkea vetolujuus
Kun materiaalimme vetolujuutta mitataan, siihen kohdistetaan painetta vähitellen, kunnes se antaa periksi. TUFF-hartsilla on paljon korkeampi luokitus kuin useimmilla markkinoilla olevilla hartseilla.

Kova pintakäsittely
Kova pinta ilman haurautta antaa TUFF:lle sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Puhdistettu pinta on täydellinen maalausta varten tarvittaessa.

Pitkäikäisyys ja kestävyys
On tärkeää, että mallisi kestää ajan testin, olemme tehneet kattavia vanhenemiskokeita ja TUFF on läpäissyt ne erinomaisesti.

Virallisen testin faktat ja luvut
Annoimme riippumattoman laboratorion tehdä tämän raportin TUFF-hartsillemme, joka on tulostettu eri korkeuksilla ja eri kovettumisajoilla.

TUFF-HARTSISTA

Monocure 3D TUFF-hartsi on ainutlaatuinen kehittyneiden uretaanien sekoitus, joka on erityisesti suunniteltu tuottamaan 3D-tulostettu malli, jolla on lisääntynyt vetolujuus ja pitkäikäinen kestävyys. Nämä ominaisuudet tarjoavat oikean tasapainon hienojen yksityiskohtien, lujuuden, joustavuuden ja kovan pinnan viimeistelyn välillä.

Suosittelemme käyttämään M3D TUFF-hartsia, jos aiot 3D-tulostaa malleja, joiden haluat pysyvän jäykkinä ja kovina, mutta jotka kestävät rasitusta ja rasitusta haurastumatta. Kun TUFF on kovettunut, se voidaan työstää, maalata tai kiillottaa jatkokäsittelyä varten.

Kehitystiimimme on luonut tämän ainutlaatuisen hartsin, jonka viskositeetti on paljon alhaisempi ja joka ei vaadi lämmittämistä, mikä auttaa saavuttamaan mahdollisimman merkittäviä yksityiskohtia; tämä vähentää myös hartsin kertymistä, joka voi jäädä tukien taakse.

M3D TUFF on suunniteltu erityisesti hajuttomaksi kaavaksi, joka sopii ahtaisiin tiloihin, kuten kotitoimistoihin, autotalleihin ja perheen asuintiloihin.

Soveltuu hyvin:

 • Tekniset mallit
 • Pelien miniatyyrit
 • Työkalut
 • Ulkona käytettävät osat (UV-pinnoite suositellaan)
 • Nopeat prototyypit
 • Näyttömallit
 • Teollinen taide
 • Robottiosat

TUFF-TULOSTUSVIHJEITÄ

 • Varmista pitkä jälkihoito vetolujuuden lisäämiseksi.
 • Tulostaminen pienemmällä kerroskorkeudella lisää kokonaislujuutta.
 • Tulosta osa kiinteänä, ei onttona vahvimman tuloksen saamiseksi.
 • Tulosta mallit aina 45 asteen kulmassa, jotta osa irtoaa helpommin FEP-kalvosta.

TUFF-hartsi on erittäin monikäyttöinen, ja sitä voidaan tulostaa 5 mikronin ja 100 mikronin kerroskorkeuksilla. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi 3D-mallit on aina suunniteltava kiinteiksi, ja jos tarvitaan onttoja malleja, varmista, että niissä on tyhjennysaukot mahdollisen hartsin poistamiseksi.

Tulosta suuret tasaiset alueet aina vinossa, jotta FEP-kalvoon kiinnittymisestä johtuva tulostuksen muodonmuutos voidaan välttää. Varmista, että käytät tukemattomia alueita varten hyvin sijoitettuja, kiinteitä tukia. Suosittelemme, että lisäät 1-2 sekunnin “odota tulostuksen jälkeen” -asetuksen, jotta materiaali jäähtyy kovettumisen jälkeen ennen kuin alat nostaa rakennuslevyä. (Kaikissa viipalointiohjelmistoissa ei ole tätä asetusta, tarkista asia ohjelmistotoimittajaltasi) Tämä hartsi tulostuu nopeammin kuin Rapid hartsimme, joten säädä asetukset sen mukaisesti. Käytä tämän kaltaista kalibrointimallia, jotta voit sovittaa tulostimesi hartsimme kanssa.

VIIMEISTELY – MIKÄ ON PARAS KÄYTÄNTÖ?

 • Saat parhaan tuloksen tulostuksen jälkeen, kun käytät ResinAway-putsausainetta kovettumattoman hartsin poistamiseen kappaleesta. Aseta osa ResinAway:lla täytettyyn esipesuhauteeseen ja poista ylimääräinen hartsi pehmeällä harjalla. Aseta osa sen jälkeen ultraäänipesuriin, jossa on ResinAway-putsausainetta, 3-5 minuutiksi, jotta hienompiin yksityiskohtiin jäänyt hartsi saadaan poistettua.
 • Varmista, että osat ovat kuivia käyttämällä paineilmaa tai taputtelemalla kevyesti nukkaamattomalla liinalla ennen jälkikovettumista – Varoitus: ylimääräisen IPA:n tai ResinAway:n jääminen osiin voi aiheuttaa pinnan halkeilua.
 • TUFF vaatii jälkikovettumisen saavuttaakseen optimaaliset mekaaniset ominaisuutensa. Suosittelemme 405 nm:n LED-ultraviolettivalon käyttöä mallin jälkikovettamiseen. Jälkikovettaminen on suositeltavaa tehdä muutaman minuutin ajan, minkä jälkeen ylimääräinen ResinAway poistetaan pesemällä raikkaalla vedellä. Aseta se sitten takaisin kovetuskammioon vähintään 30 minuutiksi hartsin vetolujuuden parantamiseksi. (2 tuntia parantaa mekaanisia ominaisuuksia entisestään. Nämä ominaisuudet paranevat myös muutaman päivän aikana).
 • Kun altistat osan ulkoisille tekijöille, levitä pintaan maalia pitkäikäisyyden parantamiseksi. Vaihtoehtoisesti osat voidaan työstää, hioa ja kiillottaa lujan naarmuuntumista kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Monocure 3D Rapid tuff – 1000ml valkoinen tekniset ominaisuudet:

Viskositeetti 200 – 300 cps @ 25°C (Brookfield RVT)
Haju Vähäiset ominaisuudet
Aktiiviset kiinteät aineet 100%
Säilyvyys 36kk
UV Kovetus 225nm – 420nm
Kerroksen korkeus 10um – 100um
Kovetusnopeus Nopea UV LEDillä
Varastointi Pimeässä viileässä, kuivassa paikassa ilman suoraa auringonvaloa
Pesu RESINAWAY tai IPA (Isopropyyli alkoholi)

Tuote-esite

Valmistajan kotisivut