Verkkokauppa

Monocure 3D Pro pimeässä hohtava hartsi 0.5l

87,00  70,16  (alv.0%)

Monocure 3D Pro pimeässä hohtava hartsi 0.5l

Tuotetunnus (SKU): 27456 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Monocure 3D Pro pimeässä hohtava hartsi 0.5l

Monocure 3D Pro pimeässä hohtava hartsi 0.5l

Kauan odotettu pimeässä hohtava hartsi on vihdoin täällä! Yli 12 kuukautta kehitettyä GITD:tä on kehitetty niin, että se ei tartu pitkiin tulosteisiin. Uskomme, että se on markkinoiden pisimpään hehkuva hartsi (jopa 12 tuntia normaalilla päivänvalon latauksella!).

Monocure 3D PRO -hartsivalikoima on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat ammattimaisia tuloksia. Kaikki Pro-malliston hartsituotteet perustuvat kehittyneeseen polyuretaanipohjamateriaaliin, joka takaa sitkeät ja pitkäikäiset tulosteet ilman kutistumista tai vääntymistä sekä paremman lämmön- ja UV-säteilyn sietokyvyn. Ainutlaatuisten, luotettavien PRO-hartsien kirjastomme on suunniteltu auttamaan sinua vähentämään kustannuksia, nopeuttamaan työskentelyä ja tulostamaan ammattimaisen näköisiä osia joka kerta.

INCREDAFILL on tulossa pian PRO-valikoimaamme. Tämä 100-prosenttisesti kiinteä materiaali sekä tahnassa että kovetettuna on kutistumaton ja halkeilematon. Sitä voidaan hioa ja maalata vesi- tai öljypohjaisilla maaleilla. Soveltuu käytettäväksi useimpiin materiaaleihin…mitä tahansa IncredaFILL paikkaa sen! Se kovettuu alle 15 sekunnissa kannettavalla LED-UV-lampulla, minkä jälkeen se on valmis hiottavaksi ja maalattavaksi.

Sinun ei tarvitse katsoa PRO-valikoimaamme pidemmälle, kun tarvitset tuotteita, joilla on ylivoimainen laatu ja eräkohtainen johdonmukaisuus.

Kaikki PRO-hartsimme ovat monipuolisia, ja niillä voidaan tulostaa 5 mikronin ja 100 mikronin kerroskorkeuden välillä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi 3D-mallit on aina suunniteltava kiinteiksi. Jos tarvitaan ontelomuotoilua, varmista, että mallissa on tyhjennysaukot mahdollisen hartsin poistamiseksi.

VIIMEISTELY – MIKÄ ON PARAS KÄYTÄNTÖ?

  • Saat parhaan tuloksen tulostuksen jälkeen käyttämällä ResinAway-nestettä kovettumattoman hartsin poistamiseen kappaleesta. Aseta osa ResinAway:lla täytettyyn esipesuhauteeseen ja poista ylimääräinen hartsi pehmeällä harjalla. Aseta osa sen jälkeen ultraäänipesuriin, jossa on ResinAway-nestettä, 3-5 minuutiksi, jotta hienompiin yksityiskohtiin jäänyt hartsi saadaan poistettua.
  • Varmista, että osat ovat kuivia käyttämällä paineilmaa tai taputtelemalla kevyesti nukkaamattomalla liinalla ennen jälkikovettumista – Varoitus: ylimääräisen IPA:n tai ResinAway:n jääminen osiin voi aiheuttaa pinnan halkeilua.
  • Pro hartsit vaatii jälkikovettumisen saavuttaakseen optimaaliset mekaaniset ominaisuutensa. Suosittelemme 405 nm:n LED-ultraviolettivalon käyttöä mallin jälkikovettamiseen. Jälkikovettumisen on suositeltavaa kestää muutama minuutti, minkä jälkeen ylimääräinen ResinAway poistetaan pesemällä raikkaalla vedellä. Aseta se sitten takaisin kovetuskammioon vähintään 30 minuutiksi hartsin vetolujuuden parantamiseksi.
  • Kun osa altistetaan ulkoisille tekijöille, levitä pintaan maalia pitkäikäisyyden parantamiseksi. Vaihtoehtoisesti osat voidaan työstää, hioa ja kiillottaa lujan naarmuuntumista kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Monocure 3D Pro pimeässä hohtava hartsi 0.5l tekniset ominaisuudet:

Viskositeetti 200 – 300 cps @ 25°C (Brookfield RVT)
Haju Vähäiset ominaisuudet
Aktiiviset kiinteät aineet 100%
Säilyvyys 36kk
UV Kovetus 225nm – 420nm
Kerroksen korkeus 10um – 100um
Kovetusnopeus Nopea UV LEDillä
Varastointi Pimeässä viileässä, kuivassa paikassa ilman suoraa auringonvaloa
Pesu RESINAWAY tai IPA (Isopropyyli alkoholi)

Valmistajan kotisivut