Verkkokauppa

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi 12kk

817,00  658,87  (alv.0%)

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi 12kk. Tämä lisenssi max. 2hlö yrityksiin. Hinta sisältää ylläpidon ja päivitykset.

Kuvaus

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi 12kk

Tämä lisenssi max. 2hlö yrityksiin. Hinta sisältää ylläpidon ja päivitykset.

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi. Luovat 3D-mallinnus-, animaatio-, teksturointi- ja renderointityökalut.

Modon tehokas ja joustava 3D-mallinnus-, animaatio-, teksturointi- ja renderointityökalusarja antaa taiteilijoille mahdollisuuden tutkia ja kehittää ideoita siirtymättä teknisten ohjelmistojen välillä. Modo® on lähtökohta luovalle etsinnälle.

Miksi Modo

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi

 

Alan nopein mallinnustyökalusarja
Nopealla suoralla mallinnuksella, joustavalla menettelytapamallinnuksella, palkitulla MeshFusion Boolean -työkalupaketilla ja sisäänrakennetuilla veistostyökaluilla, jotka kaikki toimivat yhdessä, Modon mallinnusmoksi on vertaansa vailla.

 

 

 

 

 

Nopeampi iterointi

Nopeampi iterointi
Edistyneellä fotorealistisella näkymällä ja progressiivisella renderöijällä sekä WYSIWYG-ulkoasulla Unitylle ja Unrealille Modo antaa sinun visualisoida mallejasi kehittäessäsi, jotta voit löytää niiden perimmäisen potentiaalin lyhyemmässä ajassa.

 

 

 

 

 

Out-of-the-box

Out-of-the-box
Modo tarjoaa mallinnusta, kuvanveistoa, teksturointia, maalaamista ja fotorealistista renderöintiä yhtenäisessä, helppokäyttöisessä sisällönluontipaketissa, johon sisältyy rajoittamaton verkon renderointiominaisuus.

 

 

 

 

 

 

Hiekkalaatikko luovaan tutkimiseen

Hiekkalaatikko luovaan tutkimiseen
Vapauta itsesi luovuutta tappavista rajoituksista Modon intuitiivisen, taiteilijaystävällisen työkalupaketin avulla. Modon avulla voit keskittyä luomiseen, ei rakentamiseen.

 

 

 

 

 

 

Mukautettu sopivuus työnkulkuun

Mukautettu sopivuus työnkulkuun
Rakenna oma erikoistyökalujen sarja yhdistämällä erilaisia toimintoja Modon joustavan työkalujen kokoonpanojärjestelmän kanssa. Modon avulla jokainen tekemäsi työ helpottuu, kun kehität jatkuvasti uusia tehokkuushyötyjä.

 

 

 

 

 

 

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi

Sopii täydellisesti tuotantoon

Modo sopii suoraan tuotantoon, Python- ja C ++ -sovellusliittymien kanssa; täysin muokattava käyttöliittymä; ja tuki alan standardimuotoisille muodoille, kuten OpenSubdiv, OpenColorIO, OpenEXR, OpenVDB ja Alembic.

 

 

 

 

 

Kuka käyttää Modoa

Uuden sukupolven jalkineiden suunnittelu

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi
110 vuoden historiastaan New Balance on kehittynyt yhdeksi kekseliäimmistä jalkineyrityksistä nykyään. Itse asiassa voit sanoa, että sen DNA: ssa on innovaatioita. Ei siis ole mikään yllätys, että New Balance on edelläkävijä jalkineiden valmistuksessa tulevaisuudessa.

Pelaaminen Modon kanssa


Mobiilipeliyritys Wooga kehittää menestyviä tarinapohjaisia rentoja pelejä. Heidän 3D-taiteilijansa työskentelevät nopeammin ja paremmin Modon kattavan mallinnustyökalusarjan avulla, jolloin luonnostelu ei ole tarpeen. Modo-käyttöliittymä tekee eron myös 2D-taiteilijoille, he pystyvät myös ottamaan askeleen 3D:hen sujuvasti Modo-ystävällisen käyttöliittymän ansiosta.

Tehokääntäjät

Modo 3D-mallinnusohjelmisto työasemalisenssi
Power Translators for Modo on ihanteellinen suunnittelijoille, insinööreille, tuotteiden visualisointiasiantuntijoille ja 3D-yleistieteilijöille, joiden on tuotava Modoon erityisiä teollisuuden standardien mukaisia CAD-tiedostomuotoja visualisointia tai suunnittelua varten.

 

Opettele Modoa

Lataa demo

Modon lisäpalikat

Laitteistovaatimukset

Valmistajan sivut

Laitteistovaatimukset

Mac OS X 10.14.x, 10.15.x and 11.x

Windows 10 (64-bit only)

Linux 64-bit operating system (RHEL/CentOS 7.6+)

IMPORTANT: Testing on Apple Silicon (M1) processors is in progress and this statement will be updated when completed.

Processor:Intel processor(s), Core i3 or higher

Storage:At least 10 GB disk space available for full content installation

RAM:At least 4 GB RAM

Display:At least 1280 x 800 pixel resolution

Graphics Card:At least 1GB of video memory / driver support for OpenGL 3.2. AMD AI Denoiser requires a minimum of 4 GB of video memory