Limoneeni liuotin

Limoneeni liuotin 0.5L

Tägit: , ,

18,60  15,00  (alv.0%)

Saatavuus:

7 varastossa

Kuvaus

 

Limoneeni liuotin

Limoneeni liuotin 0.5L

Limoneelia käytetään 3D-tulostuksessa HIPS materiaalin liuottamiseen. HIPS toimii tukimateriaalina 3D-tulostuksissa ja se on helppo liuottaa limoneenia käyttämällä.

Limoneeni on täydellinen liuotin kenelle tahansa, joka haluaa tulostaa tukea vaativat 3D-mallit ja eivät halua viettää aikaa käsin irrottavien tukirakenteiden kanssa. Limoneeni aluksi pehmentää ja ajan myötä liuottaa materiaalin kokonaan jättämättä mitään muuta kuin tahmeaksi lietteeksi, joka on helppo puhdistaa harjalla ja kuumalla vedellä.

 

Liuotin HIPS:lle (ei ABS) Pakkaus & leimattu EU-määräysten mukaan. Hajusteiden lisätiedot: R10- Syttyvää. R38- Ärsyttää ihoa. R43- Saattaa aiheuttaa herkistymistä ihokosketuksessa. R50 / 53- Erittäin myrkyllistä vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä. S03- Pidä viileässä paikassa. S16- Eristettävä sytytyslähteistä – Tupakointi kielletty. S24- Vältä ihokosketusta. S37- Käytä sopivia suojakäsineitä. S60- Tämä aine ja sen pakkaus on hävitettävä vaarallisena jätteenä. S61- Vältä päästämistä ympäristöön. S62- Jos ainetta on nielty, hakeudu lääkärin hoitoon.

 

Limoneeni on luonnollinen aine, joka uutetaan sitruskuoren öljystä ja antaa sille tyypillisen hajun. Se kuuluu terpeeniryhmään, erityisesti limonoideihin, jotka muodostavat yhden laajimmista fyto-viruksen ja funktionaalisten elintarvikkeiden ryhmistä, jotka toimivat antioksidantteina.

Limoneeni on syttyvää yli 48°C:n lämpötilassa, mutta ei myrkyllistä.

Sen liukoisuus veteen on hyvin alhainen ja sen tiheys on 0,84g/ml.

Se on säilytettävä viileässä, kuivassa, hyvin ilmastoidussa paikassa, suorasta auringonvalosta ja purkki tiiviisti suljettuna, jotta ruostuminen estettäisiin.

Limoneeni ja sen hapettumistuotteet ovat hengityselimiä ja ihoa ärsyttäviä.
Ei ole todisteita karsinogeenisuudesta tai genotoksisuudesta ihmisissä. D-limoneeni on biohajoava.
Viime vuosina se on saanut erityisen merkityksen, koska sen kysyntä on ollut biohajoava liuotin 3D-tulostusalalla, erityisesti liukenemista varten
PS:llä tai HIPS:llä valmistetusta tulostusmateriaalista. Lisäksi teollisuusliuottimella on myös sovelluksia aromaattisena komponenttina ja sitä käytetään laajasti uusien yhdisteiden yntetisoimiseen.

VAROITUS:

Tuotteen pitoisuuden tason perusteella suositellaan liukenemistestiä aiemmin 3D-tulostusmateriaalien kokoonpanon osaan / tukeen, jotta Limonene ei pääse vaikuttamaan / laimentamaan tulostetta. Jos tukimateriaali on PS tai HIPS pigmentoitua (musta, punainen jne.), On vaara, että pigmentit tarttuvat ja tahraavat lopullista laimennettua kappaletta.