GStarCAD Standard

780,00  629,03  (alv.0%)

GStarCAD Standard

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

GStarCAD Standard

GStarCAD Standard

 

GStarCAD Standard, Suunnittele nopeammin!

Suuri ohjelmistosuorituskyky ja tehokkaat suunnittelutyökalut GstarCAD Standard 2018 tarjoaa uudenlaista kokemusta sekä arkkitehtuurista että mekaanisesta suunnittelusta.

Suorituskyvyn optimointi

Suorituskyvyn optimointi on tärkeä rooli GstarCAD7 -ohjelmassa. Yleiskäyttöisten toimintojen, kuten ”OPEN”, ”QSAVE”, ”PLOT”, ”CLIP”, ”TRIM”, ”PASTE”, ”MOVE”, ”DYNAMIC SELECTION ”, ja lisää komentoja on merkittävästi parannettu. Kokonaisen piirustuksen suorituskyky on jopa parempi kuin AutoCAD:ssa, kun käsitellään suuria piirustuksia.

Uudet ominaisuudet tehokasta suunnittelua varten

Array-asetukset

Uudet Array asetukset ovat käytettävissä, jotta voit luoda kopioita esineistä, jotka on järjestetty RECTANGULAR-, POLAR- tai PATH-kuvioon. Uusi array objekti on koko (dynaaminen blokki). Sitä voidaan muuttaa dynaamisesti esineiden, välimatkan ja muiden niihin liittyvien parametrien avulla nauha-paneelilla ja monitoimisilla kahvoilla.

Clip

Uusi CLIP-komento leikkaa blogin, ulkoisen viitteen, kuvan, näkymän ja alustan (PDF tai DGN) määrätylle rajalle. Sitä voidaan käyttää korvaamaan XCLIP-, IMAGECLIP-, VPCLIP-, PDFCLIP-, DGNCLIP-komennot.

DWG-muunnos

DWGCONVERT-komento muuntaa yhden tai joukon valittuja piirustustiedostoja toiseen käytettävissä olevaan dwg-versioon. Hiljattain luotu tiedosto voi korvata alkuperäisen, ja se voidaan myös pakata itsestään purkautuvalle EXE-tiedostolle tai ZIP-tiedostolle, jotta koko projektin piirustuksen eräformaatin muuntaminen helpottuisi.

Lohkon taso

SECTIONPLANE-komento luo leikkaustason, joka toimii 3D-objektien kautta, ja tallentaa valitun osion tasoksi 2D- tai 3D-lohkoksi. Voit siirtää leikkeen objektia dynaamisesti 3D-mallissa tai pinta-alalla. Voit käyttää aktiivista osaa analysointimalliin siirtämällä osion objektia objektissa. Luo poikkileikkausnäkymiä, jotka voidaan tallentaa tai käyttää uudelleen.

HatchtoBack

Jotta vältetään täyttökuvio estää minkä tahansa tekstin, tarran tai muun grafiikan nykyisessä piirroksessa, voit asettaa kaikkien täyttökuvien näytön järjestyksen takaisin asentoon kaikista muista objekteista HATCHTOBACK-komennolla.

Add Selected

ADDSELECTED-komento luo uuden objektin, joka on samaa tyyppiä ja ominaisuuksia kuin valittu objekti, mutta jolla on erilaiset geometriset arvot.

Multiple

MULTIPLE-komento suorittaa komennon toistuvasti, välttäen Enter-näppäintä tai välilyöntinäppäintä.

SetBylayer

SETBYLAYER-komento muuttaa valitun objektin ominaisuutta ByLayer mukaan lukien väri, viivatyyppi, viivapaino ja materiaalit.

Security

SECURITY-komento asettaa järjestelmän tietoturvan valvontatason ja näyttää tai poistaa nykyisen luotettavan julkaisijan varmenteen. Nimeämät VBA-projektitiedostot voidaan ladata ilman varoitusta.

GStarCAD Standard, parannetut ominaisuudet vaikeiden tehtävien pikahakuun

Command Preview

Esikatsele tarkasti, miten tulos näyttää näyttäen TRIM, EXTEND tai HATCH.

 

Taso asetukset

Layer Settings -asetuksen lisääminen taso omaisuuden hallintaan voidaan asettaa uusia tasovaihtoehtoja, hallita uuden tason ilmoitus määrää, tason käyttäytymistä eristettäessä tiettyjä tasoja, soveltaenko tasosuodatinta tason työkalupalkkiin ja näkymäportti tason omaisuudenhallinnassa jne.

Tulostusasetukset

Tulostus läpinäkyvällä ja Shade Plot -vaihtoehdoilla on otettu käyttöön piirre-valintaikkunassa parantamaan 2D / 3D-piirustuksen tulostuslaatua. Tulostusasetusten lisäksi tuetaan ”Default Windows System Printer” -tekniikkaa, joten mihin tahansa koneeseen kopioidut piirustukset käyttävät automaattisesti nykyisen koneen oletusjärjestelmän tulostusajuria.

Näyttö tulostustyylit

Page Setup manager for layout supports the Display Plot Styles option. Voit määrittää eri tulostustyylipöydät kuhunkin piirustukseen piirustuksessa. tulostustyylien käyttäminen antaa sinulle suuren joustavuuden, koska voit asettaa heidät ohittamaan muut objektin ominaisuudet tai poistamaan ohituksen tarpeen mukaan.

Object Snap (Geometric Center)

Uusi snap-vaihtoehto (Geometrinen keskus) on lisätty minkä tahansa monikulmaisen objektin snap-keskuksen parantamiseksi.

Ribbon, Command Line and Status Bar

Nyt voit käyttää RIBBONCLOSE- ja RIBBON-komentoja piilottaaksesi ja näyttämään nauhan vastaavasti. Kun annat komennon komentoriville, näkyviin tulee luettelo asiaan liittyvistä komennoista ja muuttujista, jotta tunnistus ja valinta helpottuvat. Tilarivillä, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella napaista raitaa, objektin napsauttaminen ja objektin raita -painike näyttää valikon, jossa on vastaavat asetusvaihtoehdot

Muut parannetut ominaisuudet

Dynamic Grip Menu

“Show Dynamic Grip Menu ”-vaihtoehto on lisätty valintavalintaikkunan valintaikkunaan, voit myös vaihtaa tämän asetuksen GRIPMULTIFUNCTIONAL-muuttujan avulla.

Frame Selection

FRAMESELECTION-järjestelmämuuttuja voi valvoa, onko valittu piilotettu blokki ja ulkoinen viitemerkintäraja

 

Innovatiiviset työkalut ajan säästämiseen ja luonnoksissa ja yksityiskohdissa

M2LVPORT (Määritä Layout-näkymä Model-tilasta)

M2LVPORT-komento luo näkymän layout-tilaan määrittämällä alueen Model-tilassa. Laske sitten näkymän koko asetetun suhteen mukaan. Voit nopeasti luoda ja asettaa kuvasarjan piirustuksestasi.

Attribute lisäys

ATTINC-komento auttaa määrittämään blokkien attribuutin inkrementaalisella arvolla ja muokkaamaan blokkien attribuuttiarvoa lajittelumenetelmän mukaan.

Area Table

AREATABLE-komento automaattisesti mittaa ja laskee suljetun objektin alueen ja vie tuloksen piirustusalueen taulukkoon.

Auto Layer

AUTOLAYER-komennon avulla voit muokata ja konfiguroida määrätyn komentorikerroksen työstämisen työnkulun tehostamiseksi.

Free Scale

FREESCALE-komennon avulla voit laskea objektin tai objektiryhmän ilman rajoituksia kolmella tavalla; Epätasainen, suorakulmio ja vapaa.

 

GstarCAD

GstarCAD on DWG / DXF-yhteensopiva CAD-ohjelmistoratkaisu. Tehokas moottori, jolla on tehokkaat toiminnot ja tuttu käyttöliittymä, GstarCAD auttaa käyttäjiä suunnittelemaan ja jakamaan piirustuksia paljon nopeammin ja sovellusten avulla se on paljon helpompaa

Gstarsoft

Gstarsoft on tunnustettu 2D / 3D CAD -ohjelmistoratkaisujen toimittaja toimialoille kuten AEC, maa- ja vesirakentaminen, mekaniikka, valmistus, sähkö, elektroniikka, GIS, Survey, Mapping jne. Yli 20 vuoden ajan ylpeänä tekniikan innovaatioita ja käytännöllisiä sovelluksia, Gstarsoft tarjoaa nyt tehokkaimmat ja DWG-yhteensopivat CAD-ohjelmistoratkaisut asiakkaille ja yhteistyökumppaneille maailmanlaajuisesti.

GstarCAD valmistajan sivut