Formfutura EasyFix PA nailon liima

Formfutura EasyFix PA nailon liima

Tägit: , , , , ,

24,00  19,35  (alv.0%)

Saatavuus:

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

 

Formfutura EasyFix PA nailon liima

Formfutura EasyFix PA nailon liima

Formfutura EasyFix PA nailon liima – No.VI on 3D-tulostukseen tarkoitettu liima, joka on erityisesti suunniteltu toimimaan polyamidifilamenttien (PA nailon) kanssa.

EasyFix-liimat on suunniteltu tarttumaan lujasti lämmitettyyn petiin, jolloin tuloste tarttuu tiukasti. Toisaalta sillä on myös erinomaiset irrotusominaisuudet, kun peti on kylmä. Tämän ansiosta tulosteen poistaminen pedistä on erittäin helppoa ja vähentää samalla pedin ja tulosteen vahingoittumisen riskiä.

EasyFix liiman käyttö:

3D-tulostukseen EasyFix-liimaratkaisu, joka toimii melkein minkä tahansa tyyppisen 3D-tulostimen kanssa. Ravista pulloa EasyFixillä hyvin ennen käyttöä. Varmista, että 3D-tulostimesi peti on puhdas ja huoneenlämpöinen, ennen kuin lisäät EasyFix-liimaa 3D-tulostimesi tulostuspintaan. Paina levityssieni alas pedille ja levitä liima. Älä koskaan purista pulloa!
Kun levityssieni on kostunnut liimasta, voit aloittaa EasyFix-liiman levittämisen tasaisesti 3D-tulostimesi petiin tulostettavalle pinnalle. Varmista, että 3D-tulostimesi z-korkeus on oikea, ennen kuin aloitat 3D-tulostuksen. EasyFix-liima tarttuu tukevasti, kun peti lämmitetään.

Odota, kunnes 3D-tulostimesi tulostusalusta on jäähtynyt huoneenlämpötilaan, ennen kuin poistat 3D-tulostetun objektin. EasyFix 3D-tulostus liimoilla on erinomaiset irrotusominaisuudet, joten 3D-tulostettu objekti irtoaa 3D-tulostimen pedistä, kun se on jäähtynyt. Jos 3D-tulostetun objektin poistaminen on edelleen vaikeaa, voit levittää pienen määrän lämmintä vettä tulosteeseen ja tulostuspintaan. Anna veden hiipiä 3D-tulostetun kohteen alle, ennen kuin poistat sen hitaasti.

EasyFix-liimaa ei tarvitse lisätä joka tulostuksen välissä.

EasyFix-liimojen varastointi:

EasyFix 3D -tulosteliimat tulee säilyttää pystyasennossa viileässä ja kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. On tärkeää, että EasyFix-liima on pystysuorassa asennossa, joten levityssientä ei voida kyllästää EasyFixillä varastoinnin aikana. Varmista, että EasyFix-liiman kierrekorkki on suljettu. Tämä estää levityssientä kuivumasta. Annostelusieni voidaan huuhdella vesijohtovedellä, jos se on kuivunut EasyFixillä.

3D-tulostimen pedin puhdistaminen:

Huuhtele peti lämpimällä vedellä ylimääräisen liiman poistamiseksi. Voit vaihtoehtoisesti käyttää lämpimään veteen kostutettua liinaa tai sientä.