Flashforge Inventor 3D-tulostin

Flashforge Inventor 3D-tulostin

Tägit: , ,

990,00  798,39  (alv.0%)

Saatavuus:

Varasto loppu

Kuvaus

 

Flashforge Inventor 3D-tulostin

Flashforge Inventor 3D-tulostin

Dual Extruders – 3D-tulostus on parempaa kahdella suuttimella

Flashforge Inventor 3D-tulostimen avulla voit luoda villejä suunnitelmia – kuten elämässä yleensä, suuret keksinnöt alkavat usein rohkeista ideoista. Flashforge Inventor 3D-tulostin tulostaa kahden tulostuspään avulla, jotka työskentelevät harmoniassa keskenään tulostaessa jopa kaikkein monimutkaisimpiakin ​​malleja, olivat ne sitten kuinka villejä tahansa. Yhden suuttimen pursottaessa rakennusmateriaalia, toinen muodostaa liukoista tukimateriaalia. Tulostuksen lopussa valmis kappale yksinkertaisesti upotetaan veteen tukimateriaalin liuottamiseksi. Suunnitelmista tulee todellisuutta juuri niin kuin kuvittelitkin. Joten mene ja luo villejäkin ideoita.

Flashforge Inventor 3D-tulostin on myös yksi markkinoiden tarkimmista 3D-tulostimista. Säädettävän kerrospaksuuden tarkkuus on jopa 50 mikronia, joten sileidenkin pintojen luominen on mahdollista. Testaa ja hienosäädä malleja matalalla tarkkuudella nopeampaa tulostusta varten. Lopullisen ja viimeistellyn mallin voit tulostaa laadukkaan 50 mikronin tarkkuudella, joka varmasti kääntää päitä.

Tulostusresoluutio: 50-400 mikronia

Optimoitu ABS-tulostukseen.

ABS vääristymä? Ei Inventorilla

Flashforge Inventor 3D-tulostimen lämpöä säätelevät anturit ovat hienosäädetty, jotta kammion lämpötila pysyisi optimaalisissa lämpötiloissa, jotta ABS-filamentti tulostuu onnistuneesti. Se tunnistaa lämpötilaeroja automaattisesti ja aktivoi sisäänrakennetut tuulettimet optimoimaan kammion lämpötilat. Joten ABS-tulostustyösi on täydellinen ilman vääntymistä.

Kihartumisesta-vapaita PLA-tulosteita.

Vain Inventorilla.

Välitön jäähtyminen, kun filamenttia pursotetaan, on ydin, mikä määrittää onnistumisen PLA-tulostuksella. Koska PLA muuttuu joustavaksi kuumennettaessa, on tärkeää, että käytössä 3D-tulostin, jolla on mahdollista tehdä oikean lämpötilan säätö. Flashforge Inventorin kaksi suuttimen tuuletinta ovat etulinjassa varmistaen, että PLA jäähdytetään välittömästi pursotuksen jälkeen. Takana on lisäksi kaksi jäähdytyspuhallinta pitävät rakennekammion PLA:n optimoidussa lämpötila-alueella.

Eksoottista filamenttia, kiitos!

Joustavat, komposiittiset ja liukoiset materiaalit.

Kehittynyt suulakepuristin pystyy tulostamaan eksoottisten rakennusmateriaalien kanssa. Flashforge Inventorilla 3D-tulostuksesta tulee monipuolisempaa kuin vain ABS ja PLA:lla tulostamista. Mene eteenpäin ja rakenna viimeisimmällä kokeellisella filamentilla.

Sisäänrakennettu kamera.

Seuraa tulostuksesi kehittymistä.

Tarkastele ja seuraa tulostustesi edistymistä sisäänrakennetulla kameralla liittymällä sovellukseen. Joten vaikka olet liikkeellä tai toimistossa, voit etänäkin nähdä mallisi heräävän eloon.

Odottamaton sähkökatko?

Ei ongelmaa. Jatka tulostusta.

Flashforge Inventorin sisäinen muisti säilyttää tulostuksen etenemisen. Joten äkillinen sähkökatkos ei vaikuta tulostukseen. Flashforge Inventor 3D-tulostin jatkaa automaattisesti tulostusta virran palatessa.

Laadukasta tulostamista.

Tiukka laadunvalvonta.

Flashforge tekee yhteistyötä maailman parhaiden toimittajien kanssa sisäisten osien, kuten moottorien ja virtalähteiden, kanssa. Ja kaikki muoviosat ruiskupuristetaan. Tuotteitamme rakentaessa varmistamme, että ne valmistetaan suurella huomiolla ja huolellisuudella. Jokainen 3D-tulostin läpäisee tiukan laatutestin joka kestää yli 48 tuntia. Joten jokainen toimitettu 3D-tulostin tuo sinulle hymyjä ja luottamusta.

 

Tulostaminen

 • Tulostustekniikka: Fused Filament Fabrication (FFF)
 • Tulostustilavuus Volume: 230L x 150W x 160H mm
 • Paikannus Tarkkuus: XY: 11 mikronia (0.0004in)
 • Kerrostarkkuus: Z: 2,5 mikronia (0,0001 tuumaa)
 • Suutinleveys: 0,4 mm (0,015 tuumaa)
 • Filamentin halkaisija: 1,75 mm (0,069 tuumaa)

 

Mekaaniset ja mitat

 • Kehys ja runko: Muovi-alumiini
 • Tulostimen mitat: 485 x 344 x 382 mm (19,1 x 13,5 x 15,0 tuumaa)
 • Suuttimien määrä: Kaksi
 • Tuotteen paino: 14,8kg (32,6lbs)
 • Toimitusmitta 565 x 415 x 500 mm (22,2 x 16,3 x 19,7 tuumaa)
 • Lähetyspaino: 21.5kg (37.8lbs)

 

Ohjelmisto ja sähkö

 • Ohjelmisto ja laiteohjelmisto: FlashPrint
 • Liitäntä: Wi-Fi, USB-kaapeli, SD-kortti
 • Tiedostotyyppi: .stl, .obj, .3mf, .ffp; Tuloste: .g / .gx
 • Kielten tuki: englanti / saksa / japani / venäjä / italia / korea / kiina / tsekki
 • Käyttöjärjestelmät: Windows XP / Vista / 7/8/10, Linux, Mac OS X
 • AC-syöte: 100V-240V, 4,5A-2,5

Tähän 3D-tulostimeen soveltuvat filamentit

 

Valmistajan sivut