Drake langaton 3D-käsiskanneri kahdella linssillä

27 900,00  22 500,00  (alv.0%)

Drake langaton 3D-käsiskanneri kahdella linssillä

Kuvaus

Drake langaton 3D-käsiskanneri kahdella linssillä

Drake langaton 3D-käsiskanneri kahdella linssillä

Drake langaton 3D-käsiskanneri kahdella linssillä, voit valita kaksi linssiä: mini, midi tai maxi.

Drake on kannettava langaton 3D-skanneri, jolla skannaa lähes minkä tahansa tuotteen pienestä isoon. Drakessa on vaihdettavat linssit, joka mahdollistaa eri kokoisten tuotteiden skannauksen kolikosta jahtiin.

Thor3D:n Drakessa on kolme vaihdettavaa linssisettiä, jota kutsutaan skannauspäiksi (mini, midi ja maxi). Kun käytössä on Drake kaikilla kolmella skannauspäällä, niin pystyt skannaamaan lähes tuotteen, kuin tuotteen yhdellä laitteella.

Drake on todellakin kannettava laite. Paino on noin 2kg, jossa on kosketusnäyttö, akku ja sisäänrakennettu tietokone. Pienen kokonsa ansiosta laite kulkee mukanasi minne vain. Akun kesto on noin 1.5h yhtenäistä skannausta. Kuljetussalkku tulee skannerin mukana.

Drake 3D-skannerin avulla voit skannata vaikeimmat kohteet. Historiallisia kohteita, ohutta seinämää, teräviä reunoja, ihmisen hiuksia ja kiiltäviä pintoja, joita oli vaikea skannata niiden fyysisten ominaisuuksien vuoksi. Drake käyttää hienostuneita algoritmeja ja patentoituja matemaattisia menetelmiä näiden vaikeuksien voittamiseksi.

 

Helppokäyttöinen ohjelmisto

Tehokas ja helppokäyttöinen Thor3D Suite toimitetaan kaikkien Thor3D skannereiden mukana. Toinen osa ohjelmistosta on skannerissa ja toinen asennetaan tietokoneeseen. Tietokoneessa olevassa softassa on kaksi moodia, Simple ja Advanced. Advanced moodissa on useita työkaluja kehittyneille käyttäjille, jotka haluavat korjata tekstuuria, yksinkertaistaa meshiä, yhdistää useita skannauksia yhdeksi sekä muita tarpeellisia työkaluja, jotta 3D-mallin saa vaikka 3D-tulostettavaksi.

 

Kaksi 3D-skannaus moodia, markereilla ja ilman

Kun muoto on monimutkainen tai tuote on iso, silloin on hyvä käyttää markereita. Ilman markereita voi skannata silloin, kun tarkkuus ei ole niin tärkeää.

 

Skannaaminen ilman markereita on helpompaa – miksi vaivautua? Useimmat alan ammattilaiset kertovat, että vaikka merkit vaikuttavat ylimääräiseltä työltä (sinun on kiinnitettävä merkinnät esineeseen ennen skannaamista), ne auttavat monin tavoin ja usein jopa helpottavat 3D-talteenottoa henkilölle, joka tekee sen.

Työn tekeminen ilman merkkiaineita aiheuttaa usein kädessä pidettävien skannerien skannauksen kohteen menettämisen 3D-skannauksen aikana. Se tarkoittaa, että sinun on aloitettava alusta. Skannaus merkkien avulla estää sen tapahtumasta, mikä tekee prosessista erittäin helppoa ja nopeaa.

Skannaus ilman merkkejä jättää skannaajan epävarmaksi kerätyn datan laadusta. Markereiden puuttuessa skannaus perustuu geometriseen tai tekstuuritietoon, jonka avulla se “liimaa” kaikki tiedot yhteen.

Nämä tiedot ovat usein epäluotettavia ja algoritmit eivät aina toimi hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ohjelmisto tuottaa lopullisen mallin, vaikka se saattaa tuntua siltä oikealta, geometriset epätarkkuudet saattavat olla jopa 5-10mm. Markereiden käyttäminen poistaa ongelman ja varmistaa tarkat tulokset.

 

Thor3D 3D-skanneri valmistajan sivut