Creality Ender-3 Pro 3D-tulostin

Creality Ender-3 3D-tulostin 220x220x250mm tulostusala

Tägit: , , ,

220,00  177,42  (alv.0%)

Saatavuus:

Varasto loppu

Kuvaus

 

Creality Ender-3 Pro 3D-tulostin

Creality Ender-3 Pro 3D-tulostin

Osta hyvä Creality Ender-3 Pro 3D-tulostin ja saat pienen tuotantokoneen kotiisi, toimistoosi tai työpajaasi. Ender Pro on suositun Creality Ender 3:n parannus.

Tärkeimmät parannukset ovat:

Parempi 3D-tulostustulos, joka johtuu vakaammasta alumiinikehyksestä
Tulostuspedin helppo irrotettava magneettipohja mahdollistaa 3D-tulosteiden helpon poistamisen
Tulostusalue: 220 * 220 * 250 mm
Tulospeti lämpenee nopeasti ja 3D-tulostin toimii hiljaa

 

Creality Ender-3 Pro – Edullinen FFF-3D-tulostin kotiin, toimistoosi tai työpajaasi.
Osta hyvä Creality Ender-3 Pro FFF 3D-tulostin ja saat pienen tuotantokoneen kotiisi, toimistoosi tai työpajaasi. Saat hyviä 3D-tulosteita nopeasti ja helposti. Magneettinen tulostuspedin pinta ja peti lämpeää nopeasti. Creality Ender-3D Pro sisältää monia älykkäitä parannuksia verrattuna jo erinomaiseen edeltäjäänsä.

Parempi 3D-tulostustulos, joka johtuu vakaammasta alumiinikehyksestä
Tulostuspedin helppo irrotettava magneettipohja mahdollistaa 3D-tulosteiden helpon poistamisen
Tulostusalue: 220 * 220 * 250 mm
Tulospeti lämpenee nopeasti ja 3D-tulostin toimii hiljaa
MeanWellin virtalähde

Creality Ender-3 Pro sisältää tilaa säästävän suunnittelun. Tämä helpottaa 3D-tulostimen asentamista työpöydälle. Se on hiljaista, työskentelevät äänet eivät häiritse sinua, joten voit keskittyä työhösi – jopa 3D-tulostimesi kanssa samassa huoneessa.

Käytä Creality Ender-3 Prota helposti ja mukavasti. Sen näyttö antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot reaaliajassa. Luo vaikuttavia ja korkean resoluution 3D-tulosteita tällä 3D-tulostimella. Tämä pieni tuotantokoneisto toimii hyvin tarkasti. myös hienojen yksityiskohtien valmistukseen.

Kun olet saanut Creale Ender-3 Pro -tulostimen, voit nopeasti ja helposti koota sen. Olet valmis ensimmäiseen 3D-tulostukseen noin 10-15 minuutissa. Kokoonpano on myös mahdollista aloittelijoille.

 

Creality Ender-3 Pro 3D-tulostin tärkeimmät tuoteominaisuudet:

Tämä 3D-tulostin sopii työpöydälle
Melunvaimennus ja hiljainen toiminta
Tämä laite säästää energiaa
Koneella on vähentynyt taipumus tukkeutua optimoidun suuttimen ansiosta

Tuotteen lisäominaisuudet:
Parempi tarkkuus
Yksinkertainen asennus
Avaa asennuspaikka
Helppo säätää tulostuspeti
Tulostuspeti lämpeäää nopeasti (enintään 110 ° C)
Korkealaatuinen ja luotettava virtalähde

 

Seuraavan sukupolven tekniikka

Uudistettu ohjausyksikkö tarjoaa huipputeknologiaa. Jatka tulostusta, joka varmistaa, että 3D-tulostin voi jatkaa tulostusta odottamattoman sähkökatkon sattuessa. Jos se joutuu sähkökatkosta, se jatkaa 3D-tulostusta viimeksi tallennetussa ekstruuderin asennossa. Epäonnistuneet 3D-tulostukset ovat menneisyyttä Creality Ender-3:n kanssa.
Kehittyneen MK-10-ekstruuderin nerokas muoto vähentää merkittävästi tukkeutuneiden suuttimien ja epätasaisen ekstruusion riskiä.
Delrin / POM-tekniikan kestomuovista valmistetut erittäin tarkat kuulalaakeritelat tarjoavat suuren jäykkyyden, alhaisen kitkan ja erinomaisen mittatason. Ne auttavat vähentämään melutasoa merkittävästi ja pitämään sen mahdollisimman pienenä

Uusi Y-akselisuunnittelu

Ender-3 Pro: n uudistettu muoto, jolla on paljon kovempi 40×40-alumiiniprofiili Y-akselille, tarjoaa 3D-tulostuspinnan ennennäkemättömän vakaan. Tämä parantaa huomattavasti 3D-tulostuslaatua.

 

Superior 3D-tulostuspinta

Täysin uusi ”C-MAG” -magneettinen peti on täysin irrotettava ja joustava. Strukturoidun pinnan ansiosta kaikenlaiset filamentit tarttuvat paremmin kuin tavanomaisilla tartuntamenetelmillä, kuten liimanauhalla, liimalla tai hiuslakka. Vältä taivuttamista suuremmissa malleissa ja 3D-tulosteissa! Kun 3D-malli on tulostettu, poista magneettinen pinta tulostusalustalta. Taivuttamalla tulostuspintaa voit helposti irrottaa mallin tulostuspinnasta.

Luotettava virtalähde MeanWellilta

MeanWellin virransyöttö tarkoittaa laatua ja luotettavuutta. MeanWell on tunnettu yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus teholähteistä. Tämä virtalähde takaa kaikkien tarvittavien komponenttien turvallisen ja nopeamman lämmityksen.

 

Nopea lämmitys

Yhdistettynä MeanWellin uusiin korkealaatuisiin virtalähteisiin Ender 3 Pro: n lämmityspeti voi saavuttaa 110 ° C: n lämpötilan vain 5 minuutissa. Tämä tekee Ender 3 Pro:stä monenlaisia ​​filamenttityyppejä.

Juuri valmistettu

Erittäin tarkat CNC-työstötekniikat kaikille metallikulmille ja kiinnikkeille takaavat tarkan paikoituksen ja vakaamman kehysrakenteen ympäri.

Parempi pedin tasoitus

Kaikki uudet, ergonomisesti suunnitellut, suuremmat sängyn tasoitusmutterit tekevät pedin tasaamisesta paljon helpompaa ja tarkempaa. Yksinkertainen säätö antaa sinulle enemmän aikaa kehittää ideoita ja 3D-tulostusta.

Osta Creality Ender-3 Pro ja saat kohtuuhintaisen FFF / FDM-3D-tulostimen kotiisi, toimistoosi tai työpajaasi.

Model Ender-3 Pro
Printing Method FDM(Fused Deposition Molding)
Printing Size 220*220*250mm
Printing Speed ±0.1mm
Nozzle Diameter Standard0.4mm,can be in 0.2 0.3 mm
Bed Temp. ≤110℃
Working Mode Online or SD card offline
File Format STL, obj, amf
Slice Software Cura, Repetier-Host, Simplify3D
Power Supply Input: AC100-120V/6.8A 200-240V/3.4A/ 50/60Hz
Output:DC 24 V 270W
Filament 1.75mm PLA, ABS, Wood, TPU, Gradient color, carbon fiber, etc.
N.W 6.9KG
Machine Size 440-440-465mm
G.W 8.9KG
Package Szie 595*495*165mm