Verkkokauppa
Ale!

Creality CR-Scan Lizard premium versio esittelylaite

250,00  201,61  (alv.0%)

Creality CR-Scan Lizard premium versio esittelylaite

Sieppaa jopa hienoimmat yksityiskohdat.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 27433-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Creality CR-Scan Lizard premium versio esittelylaite

Haluatko sukeltaa 3D-skannauksen maailmaan rikkomatta pankkia? Haluatko jotain helppokäyttöisempää ja hieman edistyneempää luovaa työtä varten? Jos vastaus on kyllä, CR-Scan Lizardin pitäisi sopia sinulle.

CR-Scan Lizard on vallankumouksellinen perustason kuluttaja-3D-skanneri, jonka hinta on ystävällinen. Siinä on seuraavat hienot ominaisuudet.

1. Jopa 0,05 mm:n tarkkuus

Kiikarilla suunnitellun CR-Scan Lizardin erityispiirre on sen ammattilaistason tarkkuus, joka on jopa 0,05 mm. Sillä voi skannata pieniä osia ja 3D-prototyyppejä, joissa on syviä, vaikeasti saavutettavia yksityiskohtia.

2. Merkkaamaton skannaus

Creality CR-Scan Lizard premium versio on todellinen ajansäästäjä. Älykkään algoritmin ansiosta 3D-skannaus on yhtä helppoa kuin videon ottaminen. Merkkejä ei tarvitse enää kiinnittää, ei edes suuriin osiin, kuten konepeltiin, auton oveen, etu- tai takapuskureihin ja niin edelleen.

3. Mallin optimointi yhdellä napsautuksella

3D:n täydellisen automaatioalgoritmin integroinnin avulla kehitetty CR Studio mahdollistaa mallin optimoinnin yhdellä napsautuksella! Se tukee monipaikkaista automaattista kohdistusta, automaattista kohinan poistoa, automaattista mallin yksinkertaistettua topologiaa, automaattista reikien täyttöä ja automaattista tekstuurikartoitusta, mikä tekee vaikutuksen käyttäjiin helppokäyttöisyydellä. Riittävän ystävällinen, jopa lapset ja aloittelijat voivat kokea 3D-skannauksen hauskuuden.

4. Skannaa kirkkaassa auringonvalossa

Kirkkaus ei ole skannaushaaste. Monispektraalisen optisen tekniikan avulla suunniteltu CR-Scan Lizard säilyttää erinomaisen suorituskyvyn myös kirkkaassa auringonvalossa, mikä parantaa ympäristön sopeutumiskykyä huomattavasti.

5. Skannaa mustia kohteita

CR-Scan Lizardilla on parempi materiaalien sopeutumiskyky ja se voi skannata mustia kohteita, jolloin luovuudelle ei ole rajoja.

6. Monitilaskenta

Kolme skannaustilaa (Kääntöpöytätila, käsikäyttöinen plus kääntöpöytätila, käsikäyttöinen tila), ovat valinnaisia, jotka tukevat erikokoisten kohteiden skannausta ja täyttävät erilaiset skannausolosuhteet ja -vaatimukset. CR-Scan Lizard on yhteensopiva kannettavan laturin kanssa, mikä tekee latausmenetelmästä joustavan.

7. Mallin lataaminen ja jakaminen yhdellä napsautuksella.

3D-mallit voidaan ladata Creality Cloud -palveluun, ja viipalointi ja tulostus voidaan suorittaa yhdellä napsautuksella, mikä on varsin kätevää. Jos haluat tehdä vuorovaikutusta ja jakaa hauskaa ystävien kanssa, Creality Cloud vastaa tarpeisiisi jakotoiminnolla!

Creality CR-Scan Lizard premium versioCreality CR-Scan Lizard premium versioCreality CR-Scan Lizard premium versioCreality CR-Scan Lizard premium versioCreality CR-Scan Lizard premium versioCreality CR-Scan Lizard premium versio

Valmistajan kotisivut