Creality CR-10 v3 3D-tulostin

Creality CR-10 v3 3D-tulostin, 300x300x400mm

Tägit: , , ,

465,00  375,00  (alv.0%)

Kuvaus

Creality CR-10 v3 3D-tulostin

Creality CR-10 v3 3D-tulostin

Creality CR-10 v3 3D-tulostin  – uusi päivitetty versio Direct Drive Titan -suuttimella.
Täydellinen, jos haluat tulostaa joustavia materiaaleja.

Uusi päivitetty versio CR-10S: stä. Yksi maailman myydyimmistä 3D-tulostimista.

Jos haluat ostaa vakaan ja suuren 3D-tulostimen, Creality CR-10 V3 on täydellinen laite sinulle. Tämä 3D-tulostin on edullinen erinomaisista ominaisuuksistaan ​​huolimatta. Lukuisat CR-10 V3:n innovaatiot parantavat 3D-tulostuksiasi huomattavasti.

Creality CR-10 V3:n pääpiirteet:

Täysin metallinen suutin. Hyvälaatuinen V-profiili, kaksi jäähdytystuuletinta, erittäin hiljainen TMC2208 emolevy, virtaturva, filamentsensori, luotettava 350W:n virtalähde, Meanwell valinnainen päivitys BL-Touchin avulla mahdollista, Stable kolmion runkorakenne.

Täysmetallinen suutin – Pitkä käyttöikä Creality CR-10 v3 3D-tulostimen täysin metallinen suutin mahdollistaa pitkän ja luotettavan toiminnan.

Kaksinkertainen jäähdytyspuhallin paransi merkittävästi materiaalin tarjontaa

Creality CR-10 v3:n kaksoisjäähdytyspuhaltimet paransivat merkittävästi materiaalin tarjontaa.

Jäähdytyksen ansiosta materiaalin saanti paranee huomattavasti. Molemmat jäähdyttimet optimoivat jäähdytyksen merkittävästi 55%. Tämä sallii alhaiset lämpötilat 30°C filamentin syötön aikana. Tämä parantaa tulostustarkkuutta 10%.

Hiljainen tukevan rungon ansiosta – Creality CR-10 V3

Creality CR-10 v3:n vakaat V-profiilit takaavat vakaan kehyksen. Tulostuspään massiivisen rakenteen vuoksi tärinä ja hiljaisuus. Tämä mahdollistaa erittäin korkean 3D-tulostuksen tarkkuuden. Valmista tarkkoja komponentteja helposti.

Erittäin hiljainen TMC2208-emolevy

TMC2208-emolevy toimii hiljaisesti ja jatkuvasti luotettavasti. Jopa 200 tunnin kestävät 3D-tulosteet ovat mahdollisia. Melutaso on alle 50 dB.

Luotettava 350 W: n virtalähde Meanwelliltä

Creality CR-10 V3:lla on luotettava virtalähde MeanWelliltä. 350W:n ansiosta se tarjoaa 3D-tulostimellesi riittävästi virtaa kaikkialla. Voima riittää lämmittämään pedin nopeasti 100°C:seen.

Laita 3D-tulostus lennossa -toiminto

Jos virta katkeaa, tämän ominaisuuden avulla voit helposti jatkaa 3D-tulostusta. Creality CR-10 V3 muistaa tulostuspään sijainnin. Kun virta on palannut, voit jatkaa tulostamista. Säästä aikaa, filamenttia ja rahaa.

Filamenttianturi tunnistaa tilan, anturi tunnistaa filamentin tilan. Jos ongelmia ilmenee, Creality CR-10 V3 lopettaa tulostuksen. Kun olet tarkistanut ja korjannut ne, jatka vain 3D-tulostusta.

Valinnainen päivitys BL-Touchilla

Valinnainen päivitys BL-Touchia käyttämällä antaa sinun päivittää Creality CR-10 V3 -laitteesi automaattisen tasoitustoiminnon avulla. BL-Touch mittaa yksittäisiä pisteitä tulostuspediltä, järjestelmä tallentaa koordinaatit ja kompensoi sitten eri etäisyydet pesin ja suuttimen pään välillä.

Lisätuki, joka on vakautettu kolmiomaisella rakenteella

Lisätuki vakauttaa Creality CR-10 V3:n uudelleen. Tämä tekee perusrakenteesta erittäin vankan. Tämä mahdollistaa suuttimen  toiminnan tasaisesti, koska se minimoi tärinän.

Carborundum Glass Build Platform – Helppo poistaa

Carborundumin lasipeti on helppo poistaa ja minimoi vääntyminen.

Nämä ovat lasipedin tärkeimmät edut:

Lämmönkestävä
Kestävä
Vähentää vääntymistä
3D-tulosteiden helppo poistaminen