Boole StairDesigner porrassuunnittelu Pro PP

3 596,00  2 900,00  (alv.0%)

Boole StairDesigner porrassuunnittelu Pro PP

Kuvaus

Boole StairDesigner porrassuunnittelu Pro PP

Boole StairDesigner porrassuunnittelu Pro PP

 

StairDesigner on moniarvoinen suora, helicaloidal ja tasapainoinen portaiden suunnitteluohjelma, jota käytetään puu-, marmori-, kivi- ja metalliteollisuudessa. StairDesigner mahdollistaa nopean portaiden parametrien syöttämisen. Sen apu- ja valvontatoiminto tarkastaa askelmien välisen nousun korkeuden, etenemän ja portaiden säännön parametrit (Blondelin laki) ja auttaa saavuttamaan oikean nousun.

StairDesigner perustuu Boole & Partnersin globaaliin tasapainotustoimintoon, jossa on yhteenveto tärkeimmistä tasapainotusmenetelmistä ja lasketaan ”S-muotoisia” portaita, katkaistuja kulma portaita, englantilaisia portaita ja pyöreitä portaita sekä optimoidaan betoniportaat (StairDesigner -Pro_RB). StairDesigner laskee kaikki portaikon osat: askelmat, nousut, kielekkeet, telineet, oljet, pylväät, kaiteet ja kaiteet, jotka voidaan tulostaa, piirtää asteikolla 1/1 (jigit) tai viedä DXF-muodossa. StairDesigner 3D:n integroitu toiminto (värit, tekstuurit ja läpinäkyvyystasot) näyttää portaat eri 3D-näkymissä.

 

Boole StairDesigner porrassuunnittelu Pro PP toiminnot

 

Ohje ja ohjaus:

StairDesigner valvoo kunkin nousun korkeutta, etenemän pituutta ja Stair-sääntöä suhteessa [Min – Max] väleihin.

Kun portaiden arvot ovat [Min – Max] – säätövälien (oletusarvot per contra), StairDesigner näyttää vihreän signaalin.

 

 

 

 

 

 

Globaali tasapainotustoiminto :

Kun portaikko on määritetty, StairDesigner laskee asteikon maailmanlaajuisen tasapainotuksen. Kaikki vaiheet on tasapainotettu oletusarvoisesti, mutta jokaisen askeleen siirto voidaan siirtää erikseen: StairDesigner laskee automaattisesti portaiden tasapainotuksen.

 

 

 

S-mallin portaat:

StairDesigner pystyy suunnittelemaan jopa 7 nousun portaita. Jokainen nousu määräytyy mittojen ja kulman mukaan sekä edellisen nousun mukaan. StairDesigner-nousulla voidaan määritellä joko vasen tai oikea kääntö, mikä mahdollistaa ”S-muotoisten” portaiden suunnittelun.

 

 

 

 

 

 

Englantilaiset portaat :

Jos kyseessä on ”englantilaiset tyylitellyt portaat” (ilman kielekkeitä), StairDesigner laskee kaiteet suoraan askelin. StairDesigner ottaa huomioon etummaisen ja takimmainen etäisyyden asekelman reunaan sekä kahden kaiteen välisen maksimaalisen tyhjän tilan, jotta saavutetaan mahdollisimman homogeeninen jako.

.

 

 

 

Pyöreät portaat:

Kun peräkkäiset nousut yhdistetään kaareilla, StairDesigner laskee kaikki vastaavat pyöreät muodot. Tämä StairDesigner-ominaisuus mahdollistaa käämitysportaiden suunnittelun.

.

 

 

 

 

 

1/1 Jigit :

StairDesigner tulostaa asteikolla 1/1 portaikon kaikista portaiden osista. Tulostustoiminto sopeutuu itsensä jokaiseen tulostimen kokoon ja käyttää niin monta sivua kuin on tarpeellista täydentämään jigi.

Rullaplotteri mahdollistaa keskeytymättömien jännitysten tulosteet.

 

DXF vienti :

 

StairDesigner vie portaat DXF 3D_Face -muodossa ja pala palalta (työkaluilla) DXF 2D -muodossa.

DXF 2D -vienti -toiminto voi joko viedä kaikki portaat samaan tiedostoon tai viedä yhden kappaleen tiedostoa kohden.

 

 

 

3D Toiminto:

StairDesignerin sisäänrakennetun 3D-toiminnon täydennykseksi, sen ennalta määritellyillä 3D-näkymillä ja sen zoom- ja pyöritystyökaluilla, StairDesignerin DXF 3D_Face -vientitoiminto on yhteensopiva useimpien CAD-ohjelmien kanssa.

 

 

 

 

 

Versiot

– SD-Std, rajoitettu tulostus

– SD-Pro, tämä versio tulostaa 1/1 sekä voi säätää tulostuskokoa

 

– SD-Pro_DXF, Pron ominaisuudet + tuottaa dxf kuvat ja 3D-mallit

 

– SD-Pro_RB, tämä versio betoniportaiden suunnitteluun

 

Stairdesigner