Artillery Sidewinder X1 SW-X1 3D-tulostin

Artillery Sidewinder X1 SW-X1 3D-tulostin, tulostusala 300x300x400mm

Tägi:

450,00  362,90  (alv.0%)

Kuvaus

Artillery Sidewinder X1 SW-X1 3D-tulostin

Artillery Sidewinder X1 SW-X1 3D-tulostin

Artillery Sidewinder X1 SW-X1 3D-tulostin, tulostusala 300x300x400mm

Artillery Sidewinder X1 on all-in-one Cartesian 3D-tulostin, jossa on erittäin hiljaiset askelohjaimet, suoravetolaite, kaksois-Z-akseli, AC-lämmitetty lasikeraaminen peti (erittäin litteä pinta), TFT-kosketusnäyttö ja magneettinen etäisyyspysäytysanturi tarjoavat pitkän käyttöiän ja hiljaisen, tarkan 3D-tulostuksen.

 

Artillery Sidewinder X1 -kohokohdat

Äärimmäisen hiljainen askelmoottorit
Synkronoitu Dual Z -järjestelmä
Kosketusnäyttö
Tulostusalue: 300x300x400mm
Tulostusnopeus: 150mm / s
Nopea lämmitys AC-lämpöpeti
Lasi 3D-tulostimen alustana, erittäin tasainen pinta, loistava tarttuvuus
Suuri poikittainen nopeus
Virrankatkaisun havaitseminen ja palauttaminen
Filamentin loppumisen havaitseminen ja palauttaminen
95% esiasennettu, helppo asentaa
Erittäin tarkka tulostuslaatu, jopa 50 mikronia
Titan-tyyppinen suoravetosuutin joustavien materiaalien tukemiseen
SW-X1 V4 -koneessa on nollauspainike

 

Äärimmäisen hiljainen askelmoottoriohjain

Askelmoottoriohjaimet on kehitetty vähentämään moottorin käämien läpi käytetyn tyhjäkäynnin määrää vähentämään esineiden vaikutuksia ulkopinnoille. Askelmoottoriohjaimet vähentävät myös askelmoottorin ‘laulavaa’ ääntä askelmoottorien aiheuttaman melun vähentämiseksi.

Synkronoitu Dual Z -järjestelmä

Kaksois-Z-akseliset askelmoottorit poistavat yhden heikkouden joistakin markkinoilla olevista 3D-tulostimista. Jos käytetään vain yhtä Z-akselista askelmoottoria, X-akselin kiskon toinen pää on “seuraa” ajettua puolta. Tällä voi olla Z-akselin siirtymä X-akselinkiskojen toiselta puolelta toiselle puolelle väärien kohdistuneiden tai vetävien akselipyörien vuoksi X-akselin kiskon tuen käyttämättömällä puolella. Tämä ilmenee epätasaisena Z-akselitulostuksena. Kahden Z-akselin askelmoottorin käyttö poistaa tämän heikkouden, koska X-akselin molemmat puolet ovat tuettuja ja aktiivisesti ajettuja. Kahden askelmoottorin käyttö vähentää myös tarvittavaa ‘nostovoiman’ määrää X-akselin kiskon molemmille puolille.

Kosketusnäytön hallinta

Kosketusnäytön ohjauspaneeli on mukava kosketus. Värillinen TFT-kosketusnäyttö mahdollistaa 3D-tulostimen hallinnan eri toimintojen suorittamiseksi, mukaan lukien SD-muistikortilta tulostettavien kohteiden valitseminen. Käytännöllinen ehdotus on ostaa micro-SD-kortti ja -sovitin, jolloin voit käyttää tietokoneesi toista sovitinta tiedostojen lataamiseen micro-SD-kortille ja siirtää kortin 3D-tulostimeen, jotta voidaan tulostaa ilman, että kiinnität tietokonetta tulostusta varten.

Suurin tulostusnopeus: 150mm / s

Tulostusnopeus määrittää, kuinka nopeasti esine voidaan tulostaa. Suurin osa tämän hintaluokan 3D-tulostimista tulostaa suurimmalla tarkalla nopeudella 100 mm / s. Tämä tulostin voi tulostaa 3D-objekteja 2/3-kertaisessa ajassa muiden tulostimien ajan.

Nopea lämmitys AC-lämpöpatja

Yksi 3D-tulostimen ominaisuuksista on A.C. -lämmitin. Käyttämällä tasavirtaenergiaa tasavirtalähteen sijasta, peti lämpenee käyttölämpötiloihin paljon nopeammin (suurempi teho korkeamman jännitteen takia) ja vähentää tasavirtavirtalähteen kuormitusta, mutta vähintään 1/3. Lämmitetyn pedin toinen ominaisuus on lasikeraamisesta rakenteesta valmistettu, erittäin sileä ja litteä. Tasainen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää automaattista tasoitusta, kuten tavallisesti vaaditaan alumiinilla lämmitetyillä ja lämmittämättömillä pedelillä, koska valmistus aiheuttaa epätasaisia ​​vaikutuksia. Kun olet tasannut pedin manuaalisesti, pedin tasoittamista ei tarvitse tehdä jokaisessa tulostuksessa.

Suuri poikittainen nopeus

Poikittaisnopeus määrittää, kuinka nopeasti ”tulostuspää” voidaan siirtää tulostusasennosta seuraavaan useita kohteita tulostettaessa. Tämä tulostin pystyy kääntämään tulostuspään kokoonpanon läpipainopakkauksessa 250 mm / sek.

Virrankatkaisun havaitseminen ja palauttaminen

Mitä tapahtuu, kun sähkökatkos tai virran häiriö tapahtuu, kuten virran katkeamisessa? Useimmissa 3D-tulostimissa, ellei sinulla ole UPS-virtaa virran ylläpitämiseksi tällaisen tapahtuman aikana (lisäkustannukset), sinun on aloitettava 3D-kohteen tulostaminen alusta. Ei tässä 3D-tulostimessa! Sillä on kyky toipua sähkökatkoksesta tai sähkökatkoksesta ja jatkaa sitä, mihin se jäi tulostamalla! Tämä ei ole useimpien 3D-tulostimien toiminto.

Filamentin loppumäärän havaitseminen ja palauttaminen

Kuinka monta kertaa olet kuullut ilmaisun, että joku oli ilmatulostanut? Joku sanoo, että 3D-tulostimessa loppuu filamentti, mutta tulostin jatkoi tulostustyötä. Tätä ei tapahdu Artillery 3D -tulostimella, koska tulostimessa on filamentin loppumisenanturi! Jos anturi havaitsee filamentin lopuneen, se pysäyttää tulostimen, kunnes ongelma on ratkaistu. Kun filamentin ongelma on ratkaistu, tulostin aloittaa tulostamisen siellä, mihin se jäi, joten sinun ei tarvitse aloittaa pitkää tulostusta! Useimmissa muissa tämän hintaluokan 3D-tulostimissa tämä ei ole vakiona!

95% esiasennettu, helppo asennus

Toisin kuin monien markkinoilla olevien DIY 3D-tulostimien kanssa, tämä tulostin on jo koottu ja vaatii vain pari ruuvia. Muutamalla sähköliittimen kytkemisellä olet valmiina tulostamaan vain 20 minuutissa tulostimen vastaanottamisesta.

Erittäin tarkka tulostuslaatu, jopa 50 mikronia

Tämän 3D-tulostimen tarkkuus X-akselilla ja Y-akselilla on jopa 50 mikronia. Z-akselin tarkkuus on 100 mikronia.

Titan-tyyppinen suoravetolaitepuristin joustavien materiaalien tukemiseen

Titan-tyylisellä suoralla suuttimella varmistetaan hot-end-suuttimen oikea syöttö tulostettavan 3D-kohteen tarkkaan kerrostukseen. Syötön sijainti suoraan suuttimen yläpuolella varmistaa, että filamenttia syötettäessä ei ole epätarkkuuksia syöttövaipan taipumisen vuoksi, kuten voi tapahtua tulostimen rungossa sijaitsevissa syötössä, jotka syöttävät hehkulankaa putken läpi.

Tulivuoren tyyli Hot-End parantaa filamentin syöttöä

Toisin kuin monien markkinoilla olevien DIY 3D-tulostimien kanssa, tämä tulostin toimitetaan vakiona Volcano-tyylisessä hot-end-kokoonpanossa. Volcano-tyylin hot-end tunnetaan kyvystään toimittaa korkea filamentin virtausnopeus tulostettuun esineeseen. Suuremmat virtausnopeudet mahdollistavat nopeamman tulostamisen, koska suutin voi toimittaa suurempia filamentin virtauksia tulostustoimintaan.

Erittäin vakaa rakenne ja täydellinen alumiinirunko

Toisin kuin monien markkinoilla olevien DIY 3D-tulostimien kanssa, tämä tulostin on rakennettu käyttämällä kaikkia metalliosia. Kaikkien metalliosien käyttö varmistaa, että tulostimen kehys on erittäin vakaa ja jäykkä, mikä parantaa tulostustarkkuutta.

Artillery Sidewinder X1 SW-X1 3D-tulostin Tekniset tiedot

Build Volume 300 x 300 x 400mm / 11.8 x 11.8 x 15.75in
Layer resolution from 0.05mm
Maximum print speed 150mm/s
Maximum trave speed 250mm/s
Print bed Glass-ceramic
Heat bed type Rapid heating AC heat bed
Filament diameter 1.75mm
Supported filament PLA, ABS, Flexible PLA, TPU, Wood, PVA, HIPS…
Bed leveling Manual
Print technology FFF (Fused Filament Fabrication)
Extruder type Direct Drive Extruder (Titan type)
XYZ resolution 0.05mm, 0.05mm, 0.1mm
Nozzle type Volcano
Nozzle diameter 0.4mm
Nozzle temperature up to 240C
Nozzle heat up time < 3 minutes
Noise level < 60 dBA
Power consumption 100V-240V 600W max (with heated bed turned on)
Control board MKS Gen L
Stepper driver Exclusive ultra-quiet stepper driver (256 micro-stepping)
Advanced sensors 3 inductive endstop sensors
Machine weight 14kg
Shipping weight 16.5kg
Machine dimensions 550 x 405 x 640mm 550 x 405 x 870mm (w/ spool holder)
Shipping box dimensions 780 x 540 x 250mm
Warranty 12 months