Arksystems Sähkö-ARK LT

595,00  479,84  (alv.0%)

Arksystems Sähkö-ARK LT

Kuvaus

Arksystems Sähkö-ARK LT

SÄHKÖ-ARK LT on sähkösuunnitteluun tarkoitettu sovellus

SÄHKÖ-ARK LT 2007 sovelluksen muodostavat seuraavat osat:

· SÄHKÖ-ARK TASO LT 2007
·
KESKUSKAAVIO-ARK LT 2007
·
PIIRIKAAVIO-ARK LT 2007

Valikkotiedosto on yhteinen kaikille osille.

SÄHKÖ-ARK LT-sovellusta voidaan käyttää sekä suurten että pienten rakennusten sähkösuunnitteluun. Lisäksi järjestelmiä käytetään sähköurakoinnin, korjausrakentamisen ja kiinteistöhallinnan tarpeisiin.

SÄHKÖ-ARK TASO LT on yleiskäyttöinen, monipuolinen ja laaja järjestelmä sähkötasokuvien suunnitteluun ja piirtämiseen, mutta samalla se on kuitenkin helppokäyttöinen ja tehokas. Järjestelmässä on mm. yli 600 valmissymbolia.

SÄHKÖ-ARK TASO LT versiota voidaan käyttää joustavasti rinnakkain täyden AutoCADin SÄHKÖ-ARKin kanssa. Se sisältää mm. saman laajan symbolikirjaston ja tasojärjestelmän.

AutoCAD LT versiolla tehtyjä kuvia voidaan siirtää AutoCADiin ja ADT:hen ja toisinpäin. LT-versiolla voidaan myös katsella SÄHKÖ-ARKilla tehtyjä kuvia sekä tehdä niihin lisäyksiä ja muutoksia. Lisäksi LT-version käyttäjän on helppo myöhemmin tarvittaessa siirtyä varsinaisen SÄHKÖ-ARKin käyttäjäksi yhtenäisen käyttöliittymän ansiosta.

KESKUSKAAVIO-ARK LT ja PIIRIKAAVIO-ARK LT järjestelmät ovat painotetut keskus- ja piirikaavioiden suunnittelun perustyökaluiksi, joiden avulla voidaan lähes välittömästi aloittaa tuottava työ.

AutoCAD LT ja SÄHKÖ-ARK LT ohjelmat muodostavat yhdessä erittäin käyttökelpoisen ja edullisen kokonaisuuden.