Verkkokauppa
Ale!

3DSimo MultiPro 3D-kynä

200,00  161,29  (alv.0%)

3DSimo MultiPro 3D-kynä

Varasto loppu

Kuvaus

 

3DSimo MultiPro 3D-kynä

3DSimo MultiPro 3D-kynä

3DSimo MultiPro 3D-kynä ei ole pelkkä 3D-kynä, siitä tulee mukana myös vaahtomuovileikkuri, piikki ja 3D-tulosteen leikkausveitsi. Eikö huvita kokoaikaa piirrellä 3D-kynällä, vaihda vain kärki ja voit leikata, juottaa sekä polttaa.

3DSimo MultiPro 3D-kynä työkalut

 

Tule luovaksi ja luo kolmiulotteisia malleja, koruja, koristeita, piirustuksia, lisävarusteita ja paljon muuta. Tätä sovitinta voidaan käyttää myös erilaisten muovituotteiden (lelujen, kuulokkeiden, tietokoneen, muovin, moottoripyörän, auton puskurin) korjaamiseen. Säätöparametrien (lämpötilan ja nopeuden) ansiosta voidaan käyttää kaikkia saatavilla olevia filamenttejä. Vain mielikuvituksesi rajoittaa sinua nyt.

Tule taiteilijaksi ja tee omat merkinnät tuotteisiin. Haluatko koristella puupalkin tai puisen lusikan. Nahkavyö, kengät tai takki omaan tyyliisi (ainutlaatuiset esineet). Tätä sovitinta voidaan käyttää myös kolmiulotteisiin tulostimiin, jotta tuki poistetaan tai tasoitetaan. Mallisi on todella virheetön, kun käytät tätä sovitinta.

Insinöörin vikaa? Miksi ostaa kallis säädettävä juotosasema, kun on 3Dsimo mini, jonka kärki lämpiää 10 sekunnissa 480°C:een saakka? Nyt voit itse korjata USB-kaapelin, vahingoittuneet kuulokkeet tai aloittaa oman sähköisen laitteen luomisen.

Ryhdy arkkitehdiksi tai mallintajaksija aloita luomaan suuria rakennuksia tai toimivaa RC-mallia (autoja, lentokoneita, laivoja). Voit luoda muovista, pleksilasista, polystyreeniä, pehmeästä vaahdosta tai EPP: stä. Jos sinulla on oma 3D-tulostin, tiedät kuinka vaikeaa on poistaa tuki; 3Dsimo mini auttaa sinua myös tämän ongelman kanssa.

iOS and Android

Käytä parhaalla mahdollisella tavalla 3dsimo mini -vaihtoehtoja apsin avulla. Haluatko luoda oman materiaaliprofiilin, katsella opetusvideoita tai tulostaa malleja?

 

Valmistajan sivut