3D-tulostusnauha PLA Fusion Surf

31,00  25,00  (alv.0%)

1,75mm 1kg

Varastossa

Kuvaus

3D-tulostusnauha PLA Fusion Surf

3D-tulostusnauha PLA Fusion Surf

3D-tulostusnauha PLA Fusion Surf 1,75mm on gradientti värillinen PLA filamentti, ja samanlaista korkealaatuista REAL PLA-filamenttia, johon olet tottunut, mutta tyylikkäällä kaltevuusvärillä, jossa virkeät meriveden värit: siniset, vihreät, ja valkoisen sävyt. Yhdellä kelalla on noin 10 sykliä värinsiirtymistä, yhteensä noin 30 metriä sykliä kohden.

Tietoja REAL Fusionista

REAL Fusion -linja koostuu korkealuokkaisista  moniväristä filamentistä. Olemme onnistuneet automatisoimaan värijauheen lisäyksen pursotusprosessiin, jolloin syntyy erittäin vakaa väripinnoitus eri väreissä. Näin voit hyödyntää enemmän filamenttia ja sitä voidaan käyttää korostamaan tulostuksiasi, jolloin sillä on houkutteleva ulkoasu ilman lisäponnisteluja. Voit hallita värivirtaa aloittamalla tietyllä värillä, ja vähentämällä tai lisäämällä täyttön määrää.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut