Verkkokauppa

3D-tulostusnauha ABS punainen 285

30,00  24,19  (alv.0%)

3D-tulostusnauha ABS punainen 2.85mm/1.kg

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

 

3D-tulostusnauha ABS punainen 285

3D-tulostusnauha ABS punainen 285

ABS 2.85mm tulostusnauha 1kg punainen

3D-tulostusnauha ABS punainen (akryylinitriilibutadieenistyreeni) on erittäin vahva ja kevyt lämpömuovi tulostusmateriaali. ABS-tulosteet kestävät erittäin hyvin korkeita lämpötiloja ja ovat säänkestäviä. ABS:llä on hieno pinnanviimeistely, kiinteät mekaaniset ominaisuudet, ja se on lisäksi kova ja hieman taipuva materiaali. ABS-kappaleet voidaan helposti jälkikäsitellä ja viimeistellä.

Pakkaus

Kaikki myymämme filamentit ovat hyvin pakattu ja niiden materiaalinominaisuudet selvästi merkittynä. Ominaisuudet on painettu suoraan paketin sisäpuolelle, mukaan lukien suositellut tulostus- ja alustan lämmitys lämpötilat. Lisäksi jokainen kela on tiivisti tyhjiöpakattu kosteutta suojaavaan silikaattipussiin filamentin pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Filamentin säilytys

Filamentin laatu ja säilytys on yksi onnistuneiden tulosteiden tärkeimmistä ainesosista. Monet keskittyvät tiukasti tuotteen välittömään valmistumiseen ja unohtavat, että hyvin säilytetty kela on yhtä tärkeä. Mutta mikä on suurin vaikutus pitkällä aikavälillä filamenttien laadun heikentymiseen? Vastaus on yleensä “kosteus”. Filamentti ei pysty käsittelemään kosteutta hyvin, ja siksi suosittelemme filamentin säilyttämistä viileässä ja kuivassa ympäristössä, mieluiten tyhjiöpakatussa silikaattipussissa.

Valmistajan sivut