Verkkokauppa

2Shapes Rhinolle 12kk

620,00  500,00  (alv.0%)

2Shapes Rhinolle 12kk on suunniteltu tarjoamaan korualan ammattilaisille lopulliset työkalut myynnin lisäämiseksi uraauurtavan tekniikan avulla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

2Shapes ohjelmistopaketti Rhinolle

Valmistajan sivut

2Shapes Rhinolle 12kk On tuote koru ja timantti yrityksille

2Shapes Rhinolle 12kk on suunniteltu tarjoamaan korualan ammattilaisille lopulliset työkalut myynnin lisäämiseksi uraauurtavan tekniikan avulla. Käyttämällä 2Shapes Rhinolle koruyrityksistä ja ammattilaisista tulee menestyksekkäitä ja heidän liiketoimintansa on korkeampaa, voittaen ja erottuen kilpilijoistaan.

Tehokkain Rhino laajennus korujen suunnitteluun

Hanki kaikki voima 2Shapesista yhdistettynä Rhinoon ja Suunittele koruja paremmin kuin koskaan ennen, tehokkaimman koruliitänäisen avulla. Sisältää 1000 3D näkymää.

Miksi sinun pitäisi suunitella 2Shapes Rhinolle sovelluksella?

2Shapes Rhinolle 12kk

Luotu koru ja kultasepille

RhinoGoldin Rafael del Molinon ja 2Shapes tiimin perustajan ja tuotepäällikkön uusi 2Shapes Rhinolle on markkinoiden intuitiivisin korujen suunnitelu ja valmistusohjelma. 2Shapes Rhinolle pyrkii ratkaisemaan kaikki viimeisten 15 vuoden aikana oppimamme suunnittelutarpeet auttamalla koru ja kultaseppiä ympäri maailmaa.

 

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

Intuiivinen parametrinen

Yksi tehokkaimmista ominaisuuksista on intuiivinen parametrinen. Sen avulla voimme muuttaa suunnitelman kaikkia ominaisuuksia, sormen koosta, helmistä, profiilista mukaan lukien kärjen paksuus. Meille yksinkertaisuus on välttämätöntä, tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisuuksista ja keskittyä tuloksiin ja täydelliseen muotoiluun.

 

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

Käyttöliittymä

Mukava ja tehokas työskentely on ensisijainen tavoitteemme, ja siksi tarjoamme sinulle useita käyttöliittymiä: sivu, ylä, vaalea tai tumma pinta. Voit vaihtaa niiden välillä yhdellä klikkauksella. Emme myöskään pakota sinua työskentelemään käyttöliittymänne kanssa, joten kaikki ominaisuudet ovat käytettävissa Rhinon standardi käyttöliittmässä.

 

 

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

Paras rakentaja

Suunnitelun tehokkuus, kuten liiketoiminnassa on välttämätöntä kilpailevalle alalle. Tästä syystä olemme kehittäneet rakentajia nopeammin jotta voit luoda tarvitsemasi muutamassa sekunnissa. Tarjoamme yli 10 rakentajaa: varret, jalokivet ja älykkäät komponentit.

 

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

Vertaansa vailla oleva kirjasto

2Shapes Rhinolle tarjoaa Mahdollisuuden aloittaa suunnitelu tyhjästä tai valita jokin käytettävistä elementeistä ja muuttaa sen perusteella mitä tarvitset ja soveltaa tyyliäsi. Päivitämme elementtiluettelon joka viikko!

 

 

 

Renderöinti

2Shapes Rhinolle 12kk

Renderöi kuvat ja videot

Fotorealististen kuvien luominen 3D mallista auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään sinun suunnitelmiasi ja näin lisäämään liiketoimintaasi. Siksi tarjoamme sinulle helpoimmat ja nopeimmat työkalut joiden avulla voit loksauttaa asiakkaan leuat vertaansa vailla olevista kuvista ja videoista.

 

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

 

 

Reaaliaikainen hinnoittelu

Haluatko hallita suunnitelusi kustannuksia tarkasti? 2Shapes tarjoaa mahdollisuuden nähdä painot ja kustannukset suunnitelun aikana! Tuo tarkkuutta mallinnuksessa ja hinnoittelussa.

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

 

Valmis tulostettavaksi

Tiedämme kuinka tärkeää on aloittaa tuotanto, siksi 2Shapes tarjoaa työkaluja STL tiedostojen analysointiin ja korjaamiseen 3D tulostusta varten. 2Shapes on suorassa yhteydessä useimpiin 3D tulostinohjelmistoihin, kuten Preform, Anycubic….

 

 

 

2Shapes Rhinolle 12kk

 

2Shapesin jatkuvuus ja yhteensopivuus muiden 2Shapes tuotteiden ja Rhinon kanssa ovat saumattomia

Aloita mallinnus yhdellä ja jatka toista niin monta kertaa kuin haluat. Yhdellä klikkauksella mallisi on 2Shapes suunnitelussa ja hyötyy kaikista eduista kuten renderöintimoottori… Voit lisätä mallejasi verkkokauppaasi milloin tahansa ja mistä tahansa.

 

 

Työkalut mitä tarvitset renderöintiin

Kaikki on valmista! Vain raahaa ja pudota materiaaleja! kaikki on optimoitu käytettäväksi sykleissä, hämmästyttävä ja tehokas rendorointimoottori Rhinon sisällä.

 

 

 

Leuat loksauttavia videoita ja animaatioita

Luo yhdellä klikkauksella videoita jotka tekevät asiakkaisiin vaikutuksen ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa. Käytä vain materiaaleja mitä haluat käyttää, valitse resoluutio ja klikkaa luo. Videot luodaan .MP4 muotoon, joten ne ovat ihanteellisia lähettää sähköpostitse. (video) (video)

 

 

 

Suunnitele oikeilla jalokivillä

Aloita suunnittelu käyttämällä haluamiasi mittoja ja muotoja tai valitse timantti, timantti ja jalokivivarastosta yhdellä klikkauksella.

 

 

 

2Shapes ohjelmistopaketti Rhinolle 12kk

 

Saatavilla 13 eri kielellä

2Shapes Rhinolle 12kk rakkaus monimuotoisuutteen on DNA:ssa. Ensimäisestä päivästä lähtien ohjelmistomme on ollu kolmellatoista kielellä. Saksa, Englanti, Espanja, Ranska, Italia, Puola, Portugali, Tsekki, venäjä, yksinkertaistettu Kiina, Kiina perinteinen, Japani ja Korea. 2Shapes tunnistaa Rhino sarjassa käyttämäsi kielen ja mukautuu automaattisesti.

 

 

 

 

2Shapes ohjelmistopaketti Rhinolle 12kk

 

Sisältää teknisen tuen

Autamme mielellämme ja tarjoamme sinulle parasta teknistä tukea. Soita meille, kirjoita meille, käy foorumillamme tai käy toimistossamme Barceolonassa.