Simlab Composer

Simlab Composer

Simlab Composer

Mikä on SimLab Composer?
SimLab Composer on 3D näkymien rakentelu, visualisointi, jakamis, animointi ja simulointi ohjelma.

Simlab Pro verkkokaupassa

Simlab Mechanical verkkokaupassa

Näkymien rakentelu
kaikkine tarvittavine työkaluineen tekee käyttäjälleen mahdolliseksi rakentaa 3D näkymä valmiista mallista. Lisäykseksi nykyaikaisiin 3D vaatimuksiin sijoittaa objekteja ympäristöön, SimLab Composer tarjoaa ainutlaatuisia työkaluja, kuten painamalla kohdetta ja sen jälkeen painamalla maata, voit luoda rakennuksen intuitiivisesti ja nopeasti. SimLab Composer tukee sisääntuotujen 3D tiedostojen kokoonpano rakennetta. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita haluamansa linjan (ulkonäkö, rakenne, osat, ala-kokoonpano, kokoonpano). SimLab Composer antaa käyttäjälleen työkalut tekstuurien yhteensovittamiseen malleilla joilla se ei muuten olisi mahdollista. SimLab Composter tukee useita eri 3D tiedostomuotoja.

3D-tiedostojen jakaminen
antaa käyttäjälleen useita eri mahdollisuuksia 3D-tiedostojen jakamiseen.

3D PDF: SimLab Composerilla luotuja tiedostoja voi lähettää 3D PDF tiedostoina. 3D PDF tiedosto on PDF tiedosto (jonka voi avata käyttämällä ilmaista versiota Acrobat readerista) joka sisältää 3D datan. Vastaanottaja voi katsella ja tutkia tiedostoa ja olla vuorovaikutuksessa 3D tiedoston avulla. 3D PDF on suunniteltu helppokäyttöiseksi kokemattomallekkin käyttäjälle.

3D HTML (WebLG): SimLab Coposer tukee jakamisohjelmia kuten HTML, jotka voidaan avata millä tahansa nettiselaimella, mukaanlukien Google Chorme, Firefox, Internet explorer ja Safari, käyttämällä hyväksi nettiselainten alkuperäisiä WebLG mahdollisuuksia.

Lähettämällä iPadiin: 3D tiedostot jotka on luotu SimLab Composerilla voidaan lähettää iPadiin arkistoina (*.zim). SimLab arkistot voidaan avata käyttämällä SimLab CAD näkymää.

Visualisointi
SimLab Composer Rendering sisältää version Luxion Renderer ohjelmasta. Korkealaatuinen, tarkka ja erittäin nopea maailmanlaajuinen tarkennus mahdollistavat korkealaatuisten ja todenmukaisen näköisten kuvien luomisen nopeasti. Materiaaleja voi valita poimimalla hiirellä haluamansa SimLab Composterin materiaalivalikosta ja päästämällä irti 3D kohteen päällä.

Animointi
SimLab Composerin animointi ohjelman avulla käyttäjän on helppo nähdä miten suunniteltu kone liikkuisi, tai miltä asunto näyttäisi. Ohjelmalla tehtyjä animaatioita voidaan muokata ja käyttää liikkuvan kuvan tekoon, jota voidaan lähettää internettiin tai jakaa muiden kanssa. Animaatioita voidaan käyttää 3D PDF tiedostojen luomiseen, joka mahdollistaa esineiden ja kuvakulmien liikuttelun.

Simulointi
Simulointi työkalulla simuloit 3D-mallin toimivuutta.

SimLab Composeria käyttävät:
Teollisuus suunnittelijat
Arkkitehdit
3D- ja pienoismallisuunnittelijat
SimLab Composeria käytetään myös useilla eri teollisuuden aloilla.

SimLab Composer
3D PDF edition: näkymän rakentaminen ja jakaminen
Render edition: näkymän rakentaminen, jakaminen, visualisointi ja interior työkalut
Animation edition: näkymän rakentaminen, jakaminen, visualisointi, interior työkalut ja animaatio
Simulation: näkymän rakentaminen, jakaminen, visualisointi, interior työkalut, animaatio ja simulaatio