Scan and Solve

scanandsolve

3D-mallin analysointi Rhinossa on tehty helpoksi

Useimmille suunnittelijoille 3D-mallin analysointi on toiminto, joka tapahtuu myöhemmässä vaiheessa. Monet analysointi työkalut ovat tuskallisia käyttää ja vasta useamman analysoinnin jälkeen voidaan todeta, että 3D-mallin on kunnossa. Harvoin suunnittelijalla on mahdollisuutta optimoida 3D-mallia. Scan & Solve for Rhino helpottaa analysoinnin tuskaa. Suunnittelijat voivat testata heidän 3D-mallinsa nopeasti ja helposti jokaisessa suunnittelun vaiheessa

Scan&Solve for Rhino FEA analysointia ilman Meshiä
Scan&Solve sovellus tekniseen analysointiin Intact Solutions:lta perustuu patentoituun Mesh vapaaseen teknologiaan joka vapauttaa FEA:n (Finite Element Analysis) riippuvuuden Mesh-pinnan rajoituksista. Scan&Solve on sovellettu käytännössä kaiken tyyppisiin FEA ongelmiin and tekniseen analysointiin. Esim. lämmön siirtyminen, elastisuus, levyjen taitokset, luonnollinen värähtely, vääntö sekä monet muut.

Scan&Solven edut ovat ennennäkemätön joustavuus käsiteltäessä geometrisia ongelmia, pieniä ominaisuuksia, monimutkaiset reunat ja rajapinnat.

Scan and Solve sivut
Katso esittely videoita Scan and Solven työkaluista