RhinoGold korusuunnittelu

RhinoGold korusuunnittelu

RhinoGold korusuunnittelu

Mikä on RhinoGold?
RhinoGold on suosittu ohjelma korujen suunnitteluun ja valmistukseen.

RhinoGold korusuunnittelu tekee korujen suunnittelijoille ja valmistajille korujen muokkaamisesta ja valmistamisesta helppoa ja nopeaa, tinkimättä selkeästä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä joka sekä yksinkertaistaa sekä lyhentää oppimisaikaa.

Nyt helpompi, nopeampi ja tehokkaampi, kiitos Fleximetrical Technology.

Mikä tekee RhinoGoldista erilaisen?
Se on koruihin erikoistunut ohjelma, korukauppiaiden suunnittelema korukauppiaille.

Nopea oppia, pykii lyhentämään oppimiseen kuluvaa aikaa.

Helppo ja ketterä, työkaluilla on realiaikainen esikatselu toiminto.

Suuri joukko kehittyneitä työkaluja alan asiantuntijoille, tarkoituksena kattaa kaikki askeleet suunnittelun aloittamisesta tuotteen valmistukseen, unohtamatta työkaluja designin esittelyyn ja luettelon luomiseen.

Sisältää perus visualisoinnin ja realiaika visualisoinnin, kaikki yhteensopivia muiden visualisointi ohjelmien kanssa, kuten Flamingo, Penguin, Hypershot, V-Ray, Brazil ja muut..

Tarkkuutta ja ammattitaitoa kaikissa mallinnuksen vaiheissa, tehden siitä valmiin valmistukseen.

Fleximetrical teknologia
Tämä uusi TDM Solutionsin kehittämä teknologia mahdollistaa parametristen objektien luomisen editoitavaksi ilman parametristen ohjelmistojen standardi lineaarisen parametripuiden monimutkaisuutta. Fleximetrikaaliset objektit ja muunnokset ovat muokattavissa itsenäisesti ja luo niiden keskeisen suhteen. Voitko kuvitella kuinka monta yhdistelmää voit luoda sekunneissa?

Kaikki samassa
RhinoGold korusuunnittelu kattaa kaikki vaatimuksesi suunnittelusta valmistukseen yli 500 työkalulla. Luonnostelu, piirtäminen, mallinnus, muodonmuutos, prototyyppien teko, lähettäminen, visualisointi, animointi, analysointi, kustannukset..

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
RhinoGold on Rhinoon perustuva sovellus omalla suunnittelu käyttöliittymällään koruille. RhinoGold käyttöliittymä on suunniteltu korujen mallintamiseen ja se sallii kokemustesi määrittämisen 3D mallinnus ohjelmiston käyttöön.

Äärimmäisen joustava, äärimmäisen tarkka
Estotonta vapaamuotoista 3D mallinnusta. Mallinna tarkasti mikä tahansa muoto jonka voit vain kuvitella. Äärimmäistä tarkkuutta. Suunnittele, tee prototyyppejä, muovaa, analysoi, dokumentoi ja valmista mitä tahansa, missä koossa tahansa riippumatta siitä kuinka pieni tai suuri se on. Rajoittamatonta editointia. Tarkistele rauhassa ilman että sinun täytyy huolehtia siitä miten päädyit sinne tai minne haluat mennä seuraavaksi.

TDM Solutionsin RhinoGold sivut