Rhino3D 3D-mallinnusohjelma

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma

Ohjelmistot ja sovellukset nyt myös verkkokaupassamme, laskulla maksettaessa tilaukset sähköpostiin.

Rhinoceros commercial (kaupallinen) lisenssi

Rhinoceros commercial (kaupallinen) lisenssi päivitys

 

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma koulutus tiloissamme

 

 

Mallinnus

Objektien luomista parannellaan edelleen. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 lisää kymmeniä hienosäätöjä olemassaoleviin työkaluihin, joitakin uusia käskyjä ja uusia kevyitä pursotus objekteja.

 

Editointi

Monimutkaisten mallien editoiminen on nopeampaa ja helpompaa satojen uusien ja paranneltujen käskyjen ansiosta: Suora sub-objekti manipulaatio, ohutseinäinen shell, historia tukee enemmän käskyjä, kymmeniä uusia ja paranneltuja käskyjä.

 

Käyttöliittymä

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 käyttöliittymä sisältää uusia työkaluja editointia ja objektien luomista varten, mukaanlukien: Gumball objekti manipulaatio vehje, objekti valikon parannukset, tartuntatyökalujen parannukset, työkalupalkki tabeilla, välilehtien telakointi paneelit.

 

Visualisointi

Korkealaatuinen esitys on kriittinen lähes kaikissa suunnittelu prosesseissa. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 on parantanut visualisointi työkaluja sekä perus Rhino visualisoijassa sekä visualisointi lisämodulien tuessa. Mukaanlukien merkittävät parannukset: Rhino Render, materiaalit, tekstuurit ja ympäristö, näkymät (kamerat), valaistukset, Meshien määritteet, Jälki visualisointi efekteille, animoinnille.

 

Luonnostelu

Kaiken tyyppiset fyysiset tuote designit tukeutuvat tekniseen kuvitukseen ja 2D piirtämiseen ideoiden, erittelyjen ja ohjeiden välittämisessä ihmisille suunnittelussa, kehittelyssä ja valmistuksessa. Tavoitteemme Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5:lle on tehdä 2D piirrustusten luomisesta ja kuvituksesta helpompaa kaikille tiedonaloille, kaikissa merkintätapa järjestelmissä ja visuaalisissa tyyleissä joita käytetään ympäri maailmaa. Parannusten laaja alue mukaanlukee: enemmän kontrollia merkintä tyyleihin, historia tuki mitoille, tietokentät teksteissä ja johdatusmerkeissä, alueen ja kaaren pituus mitat, revisio pilvet, isometriset näkymät, piirrustus järjestys, enemmän sivun layouttien kontrollia, tulostuksen kalobrointi, korkea resoluutinen näytönkaappaus.

 

Mesh työkalut

Vankka mallien vastaanottaminen, lähettäminen, luominen ja editointi työkalut ovat kriittisiä suunnittelun kaikissa vaiheissa, mukaanlukien: kaapatun 3D-datan siirtäminen digitalisoinnista ja skannauksesta Rhinoon mesh malleina, Mesh datan vaihtaminen monien sovellusten kanssa, kuten SketchUp ja Modo, Meshien lähettäminen analyyseihin ja visualisointiin, NURBS:en muuttaminen mesheiksi esitystä ja visualisointia varten, Meshien lähettäminen prototyyppien tekemistä ja valmistusta varten.

 

3D-kaappaus

Olemassa olevan 3D-datan kaappaus on usein yksi suunnittelu prosessin ensimmäisistä vaiheista. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma on aina tukenut suoraan sekä 3D-digitalisointi laitteistoa että 3D-skannattua pistepilvi dataa. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5:llä on paranneltu tuki: suurille pistepilville. 3D-skannereista on tullut nopeampia ja halvempia tehden valtavista 3D-skannaus tiedostoista yhä yleisempiä. Rhinon 64-bitin tuki ja paranneltu tuki graaffisille co-prosessoreille on tehnyt työskentelystä näiden suurien pistepilvien kanssa mahdollista. LIDAR kaappaa 3D-maaston datan maan-, argeologian, luonnonsuojelun, geologian, maankäytön suunnittelun, maanmittauksen, kuljetuksen, tuulivoimalan, aurinkovoimalan ja matkapuhelintornien käyttöönoton optimointia varten. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 lisäsi vankan tuen lisämoduleita varten , kuten RhinoTerrain joka tarjoaa erikoistuneita työkaluja näille uusille Rhinon käyttäjille.

 

Analyysit

Designien toteuttaminen vaatii korkealaatuisia 3D-malleja kaikissa suunnittelun, esityksen, analysoinnin ja valmistuksen vaiheissa. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 sisältää uusia työkaluja ja parannuksia jotka auttavan varmistamaan sen että 3D-mallisi joita käytetään kaikissa prosessisi vaiheissa ovat parasta mahdollista laatua.

 

Suuret projektit

Yli 25 uutta käskyä ja paljon parannuksia suurien ryhmien oraganisoinnin, hallinnan ja massiivisten hankkeiden ja suurien tiedostojen hallinnan kanssa työskntelyä varten, mukaanlukien: 64 bittinen Rhino3D 3D-mallinnusohjelma mahdollistaa työskentelyn suurten tiedostojen kanssa ilman muistin loppumista, uudet kevyet pursotus mallit tallentavat hämmästyttävää muistia ja parantavat esitys nopeutta, kaksoistarkat meshit esittävät tarkasti maa formaatit kuten suuren kaupungin 3D-topografia, esitysnopeutta on parannettu hyödyntämällä nopeampia näytönohjaimia, paljon parannuksia kerrosten, bokkien ja työsessioiden hallintaa.

 

Yhteensopivuus

Yhdeksän uutta vastaanotto/lähetys tiedosto formaattia, yli 50 uutta yhteensopivuuden parannusta ja yli 150 pientä korjausta. Lisäksi, päivitetyt openNURBS kirjastot sallivat satojen muiden sovelluksien lukea ja kirjoittaa Rhino3D 3D-mallinnusohjelman alkuperäisiä 3DM tiedostoja.

 

Järjestelmän vaatimukset ja suositukset

Rhino3D V6 järjestelmävaatimukset

 

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 Windowsille toimii tavallisilla Windows pöytäkoneilla ja kannettavilla tietokoneilla, saatavilla myös mac:lle:
Laitteisto:
Huom. Apple laitteisto: Rhino for mac.
Suositellaan 1 GB RAM. 8 GB tai enemmän.
DVD lukija tai Internet yhteys asennukseen.
600 MB levy tilaa.
OpenGL 2 yhteensopiva näytönohjain suositellaan.
Käyttöjärjestelmät:
Huom. Sekä 32-, että 64- bitti versiot ovat asennettu 64- bitin Windows järjestelmään.
Windows 7 tai 8- suositellaan, Windows Vista, Windows XP (vain 32-bittinen) Service Pack 3.

Internet:
Palvelu julkaisee lataukset automaattisesti.
Lisenssin validointia ja tuotteen rekisteröintiä on yksinkertaistettu.

Ei-tuettua:
Linux.Windows NT, 95, 98, ME, tai 2000. Windows XP 64- bittiä. Mac OS X, mutta OS X versio on kehittelyssä. Virtualisointi järjestelmät OS X:llä, kuten VMWare ja Parallels.

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma lisenssin hallinta, jakaminen ja käyttöönotto
Zoo 5 lisenssin hallinta (ilmainen) on täysin uusi versio monilla uusilla versioilla: Huom: Rhino 5 ei toimi Zoo 4.0 kanssa, ja Rhino 4.0 ei toimi Zoo 5 kanssa. Mutta, Zoo 4.0 ja Zoo 5 voidaan suorittaa samalla verkolla. Molemmat voidaan asentaa samaan palvelimeen ilman konflikteja.

Tukee kolmannen osapuolen Rhino3D 3D-mallinnusohjelma lisämoduleja.
Toimii kuin palvelu – käynnistyy uudelleen kun palvelin käynnistyy uudelleen. Käyttää Standard Internet Protocol Suppotia. Palomuuri ystävällinen. Toimii nyt halki WAN:n, Routersin ja VPN:n, tehden lisenssien jakamisesta työryhmän ja yhtiön kesken helpompaa. Lisenssi tarkistaa ajan hallinnan. Päivitetyt asennus ja hallinta yksityiskohdat. Uusi License Validation järjestelmä tekee kadonneiden tai varastettujen lisenssitunnusten löytämisestä helppoa.

 

Rhino3D Robert McNeel & Associates tutustu Rhinon käyttöön videoleikkein

 

Rhino 3D-mallinnusohjelman koulutus ja kurssien sisällöt