Penguin

PENGUIN

PENGUIN

Penguin on non-photometric (sketch/cartoon render) visualisointi sovellus Rhinolle. Penguinlla voi visualisoida kuvia sketsatun, vesivärimaalauksen ja sarjakuvan kaltaiseksi. Sketsattu visualisointi simuloi käsin piirtämistä, cartoon visualisoinnissa alkiot renderöidään varjoilla ja ääriviivoilla. Penguin ohjelmisto lisää Rhinolle sekä AutoCAD ohjelmiin uuden renderöintimoottorin, jolla voi tuottaa luonnosmaista, sarjakuvamaista tai taiteellisia kuvia. Niinpä sillä voi tuottaa 3D mallista kuvan, joka näyttää käsin piirretyltä. Penguin käyttöliittymä on uusittu ja ohjelma integroituukin paremmin Rhinoon. Pinnan alla hyrrää uusi renderöintimoottori, joka näkyy käyttäjälle mm. joustavuutena ja monipuolisuutena varjostusasetuksissa. Lisää näyttävyyttä kuviin tuovat varjot sekä läpinäkyvyydet ja parempaa kuvanlaatua tulee suuremman antialiasointiasetusten myötä. Lisäksi renderöidyn kuvan voi tallentaa 2-ulotteiseksi vektorikuvaksi .PS, .EPS, .AI, .PDF, tai .SVG-tiedostoina, jolloin sitä voidaan hyödyntää entistä monipuolisemmin muissa ohjelmistoissa.

Penguin McNeel

PENGUIN OMINAISUUDET

Penguin tuo vapaankäden luonnostelun, vesiväri maalaamisen, sarjakuva tyylisen visualisoinnin ja teknisen kuvan Rhinoon ja AutoCADiin.

Penguin on käsitteellinen, ei-fotometrinen luonnostelu ja sarjakuva, pyyhkäisyjuova visualisoija. Penguinin avulla voit luoda tyyliteltyjä kuvia malleistasi taiteellisella ilmeellä, parannettua grafiikkaa ja ulkonäköä varten.

 

Yksityiskohtia (uutta Penguin 2.0:ssa)

Käsitteellistä, ei-fotorealistista visualisointia.
Helppokäyttöinen, toimii saumattomasti Rhinossa ja AutoCADssa.
Nopea. Tuottaa nopeasti kuvan halutussa tarkkuudessa.
Käyttää OpenGL visualisointia nopeita tuloksia varten.
Rhino tai AutoCAD pohjainen. Visualisoinnin muuttuvat kuvaan välittömästi. Sinun ei koskaan tarvitse lähettää tai aloittaa alusta.
Visualisoi kaikkia malleja (paitsi Flamingoa tai AccuRender)
Joukko visualisointi luonnosten läpi.
Reunojen pehmennys käyttäjän hallinnalla
. Täydentää projektisi visualisointia synteettisillä kuvilla.
Mahdollisuus luoda oma visualisointi tyylisi.
Tuki TGA, BMP, PCX, PNG ja JPEG tiedosto formaateille.
Tukee taustan bittikarttoja.

 

Paraneltu käyttöliittymä ja tiiviimpi yhdentyminen Rhino3D:n kanssa

Penguin 2.0 on täysin yhtenäinen Rhinon kanssa. Kaikkia sen konfigurointi ikkunoita voidaan käyttää kuten mitä tahansa muuta Rhino ikkunaa, Rhino ominaisuuksissa ja objektien ominaisuuksissa. Telakoitava objektin ominaisuus paneeli päivittyy automaattisesti sillä välin kun muut toiminnot pyörivät tai sillä välin kun muutat valikkoa.

 

Tukee mittoja, merkintöjä ja kaaria

Penguin 2.0 tukee mitä tahansa Rhinon alkuperäistä objektia, mukaan lukien 2D objektit kuten mitat ja kaaret. Voit määrittää tarkat asetukset noille objekteille, kuten mille tahansa muillekin objekteille.

 

Uusi varjostus moottori

Penguin 2.0:n kanssa tulee uusi varjostus ja varjostus moottori. Nyt varjostukset on erotettu pää varjostuksista- voit valita vain yhden niistä samaan aikaan, ja yhdisteltävät varjostukset- voit lisätä minkä tahansa niistä pää varjostukseen tai käyttää niitä itsenäisesti. Penguin 2.0 sisältää kolme pää varjostusta (sarjakuva, taiteellinen ja valokuva) ja yhden yhdisteltävän varjostuksen (luonnos). Sen skaalattavan arkkitehtuurin ansiosta, lisää varjostuksia voidaan tulevaisuudessa lisätä helposti.

Cartoon (sarjakuva): cartoon on varjostus joka luo sarjakuvamaisia kuvia. Se oli mukana jo Penguin 1.0:ssa. Penguin 2.0:ssa voit määrittää niin monta varjo tasoa kuin haluat kahdesta kolmeenkymmeneenkahteen (Penguin 1.0:ssa luku oli säädetty kolmeen) ja voit määrittää minkä tahansa kirkkauden jokaiselle täysin varjostetusta täysin valotettuun, ilman rajoituksia.
Artistic (taiteellinen): Artistic varjostus luo täyttökuvio kuvia joissa kolme erilaista tekstuuria yhdistyy objekteiksi. Yksi varjoalueille, yksi normaaleille alueille ja yksi korostetuille alueille. Tämä varjostus on ottanut haltuun täyttökuvio toiminnot vanhassa Penguin 1.0n luonnos varjoissa, joka jatkaa nyt linjojen luonnostelussa. Tekstuureita on lisätty, ja voit nyt lisätä niistä niin monta kuin haluat.
Photo (valokuva): Tämä on hyvin yksinkertainen varjostus, joka on periaatteessa normaali OpenGL visualisointi. Se on lisätty käytettäväksi yhdessä muiden varjostusten kanssa.
Sketch (luonnos): tämä on edellinen luonnos varjostus, miinus täyttö, vain linjojen visualisointiin.

 

Tukee varjostuksia

Penguin 2.0 tukee varjoja missä tahansa varjostus sekoituksessa ja sillä voi olla erillinen bittikartta varjo koneiden kanssa.

 

Objektien asetukset

Penguin 2.0ssa voit määrittää tietyt asetukset objekteille asiakirjassa. Nämä asetukset näkyvät objektin ominaisuus ikkunaan ja ne asetetaan samalla tavalla kuin yleiset asiakirja asetukset. Voit valita objektiin minkä tahansa varjostuksen.

 

Tukee läpikuultavuutta

Objektit visualisoidaan ottaen huomioon niiden läpikuultavuuden.

 

Vektorien lähettäminen

Lähetä visualisointi vektori formaattiin. Tämänhetkisiä tuettuja formaatteja ovat PS, EPS, AI, PDF ja SVG. Lisää formaatteja voidaan lisätä tulevaisuudessa.

 

Reaaliaikainen näyttö Rhinossa

Penguin 2.0 lisää uuden ikkunan toimintojen katsomiseen Rhinossa. Se on reaaliaikainen arvio siitä millaista visualisointi Penguinilla olisi.

 

Piilotettujen linjojen visualisointi

kun käytetään luonnosvarjostuksia, voit tarkistaa piilotettujen linjojen visualisoinnin, ja näet ne sekä visualisointi- että reaaliaikanäkymässä.

 

Penguinin yleiset ja objekti asetukset tallennettuna 3DM tiedostoon

Penguin asetukset on tallennettu tiedostoihin, jotta voit jakaa niitä tietokoneiden välillä tai palauttaa ne milloin tahansa tulevaisuudessa.

 

Laadukkaampia pehmennys toimintoja

Penguin 2.0n keskitasoinen pehmennys toiminto vastaa Penguin 1.0n korkealaatuista pehmennystä. Uusi pehmennys toiminto on entistäkin laadukkaampi.