PomARK RAK LT sovellus

PomARK RAK LT sovellus

PomARK RAK LT sovellus

soveltuu kaksiulotteisten pohja-, julkisivu-, leikkaus-, rakenne- ja asemapiirrosten laatimiseen.
PomARK RAK LT sovellus on suomalaisten standardien mukainen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusovellus.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta rakennusten suunnittelu ja rakennuspiirustusten teko onnistuu helposti ja nopeasti.

Työkalut
Järjestelmä sisältää parametriset materiaalimerkinnät, kalusteet, ikkuna- ja ovirakenteet, laatat, palkit, teräsprofiilit ja raudoitukset ym. sekä laajan symbolikirjaston, jota käyttäjä voi helposti myös itse muokata ja täydentää tarvitsemillaan symboleilla. Asema-, leikkaus- ja julkisivupiirroksia varten on useita parametrisia ohjelmia, joilla nopeutetaan piirtämistä. Ikkuna- ja ovirakenteet sijoitetaan seiniin valitsemalla tyypit kuvaruutumenusta jonka jälkeen annetaan mitat ja haluttu paikka.

Laaja ikonisymbolikirjasto
Ikonisymbolikirjasto sisältää runsaasti symboleja erityyppisten piirustusten tarpeisiin. Tarvittaessa käyttäjä voi lisätä symbolikirjastoon itse piirtämiään symboleita. Niiden lisäys on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja nopeaksi, jotta käyttäjän olisi mahdollisimman vaivatonta laajentaa symbolikirjastoa itselle sopivaksi.

Sisältöjen siirtäminen piirustuksista toisiin
Symbolit, tasot, viivatyypit, tekstityylit, ulkoiset viitteet, mitoitustyylit ja tulostustilan asettelut voidaan hakea toisten piirustusten sisältä. Näistä piirustuksista on koottu neljä aihepiirikohtaista kokonaisuutta, joista voidaan helposti poimia symboleja. Omat symbolit voidaan kerätä samaan paikkaan. Myös painikenappien takana olevat valikot ovat nopea tapa hakea symboleja ja ohjelmia.

Tasojärjestelmä
Kaikki työkalut on tehty hyödyntämään tasoja. jolloin käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia eri osien tasoista. Samasta piirustuksesta voi tasojen avulla tulostaa erilaisia tulosteita.

PomARK RAK LT verkkokaupassa