Modo 3D-mallinnusohjelma

Modo 3D-mallinnusohjelma

Modo 3D-mallinnusohjelma

Modo 3D-mallinnusohjelma on täydellinen ratkaisu 3D-mallinnukseen, pelisisällön luomiseen, hahmoanimaatioon ja korkealaatuisten mainoskuvien tuottamiseen. Modo 3D-mallinnusohjelma on luotu pitäen taiteelliset työnkulut mielessä. Se tekee digitaalisesta sisällön luomisesta ja suunnittelusta jälleen hauskaa. Taiteilijat ja suunnittelijat pystyvät tutkimaan ja keskittämään luovia taitojaan. Tämä maksimoi laadukkaan tuotannon vähemmässä ajassa.

Modo verkkokaupassamme

Nopeammat versioinnit

Tehokkaat mallinnus ja luomistyökalut, edistyneet valokuvamaisen näkymän ja esikatselurenderoinnin avulla MODO 3D-mallinnusohjelma mahdollistaa nopeammat versiot. Tämä parantaa konsepti- ja tuotantomalleja, ulkonäön kehittämistä ja interaktiivisia suunnittelun katselmointeja.

 

Taattu johdonmukaisuus

Modo 3D-mallinnusohjelman johdonmukaiset työnkulut, modulaarinen työkalujen kokoonpano ja intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistavat ensimmäisten päivien tutkimisessa kerättyjen tietojen soveltamisen kaikkein monimutkaisimpiin, vaikeimpiin tehtäviin myöhemmin.

 

Arvoa laatikon ulkopuolella ajattelusta

Modo 3D-mallinnusohjelma tarjoaa mallintamisen, muokkaamisen, maalaamisen, tehosteiden ja animaation työkaluja yhdessä yhtenäisessä, helppokäyttöisessä sisällöntuotannon paketissa. Verkkorenderoinnin kyvyt ovat rajattomat ja joka käsittää MeshFusion Boolean -työkalut.

 

Rajaton tuotantoputken integrointi

Modo 3D-mallinnusohjelma sopii suoraan tuotantoputkeesi ja sisältää: Python ja C++ APIt; Python TD SDK; täysin muokattavan käyttöliittymän; tukea teollisuuden standardi formaateille, kuten OpenSubdiv, OpenColorIO, OpenEXR, OpenVDB ja Alembic.

 

Animaatio

Modo 3D-mallinnusohjelman animaatio sisällyttää perinteisiä animaatiotekniikoita sovellettuna innovatiivisesti ja on erittäin kustomoitavissa, joten se pystyy vastaamaan jopa kaikkein vaativimpiin tuotantohaasteisiin.

 

Esisäädöt

Modo 3D-mallinnusohjelman joustava ja tehokas esisäätöjärjestelmä mahdollistaa tiettyjen prosessien tai sisällön osien säästämisen käytettäväksi uudelleen myöhemmin, tai hyödyllisten tekniikoiden ja hyväksytyn sisällön jakamisen muiden ryhmän jäsenten kanssa.

Renderointi

Modo 3D-mallinnusohjelman tuotannossa testattu renderointi tarjoaa harvinaisen sekoituksen nopeutta ja laatua. Modo 3D-mallinnusohjelma luo uskomattomia, valokuvamaisia kuvia, jotka haastavat alan parhaat. Rajoittamaton verkostorenderointi toimitetaan mukana.

UV-työnkulut

Modo 3D-mallinnusohjelmalla alaa johtavat UV-työkalut on hyvin integroitu mallintamis- ja muokkaamistoimintoihin ja tarjoavat tehokasta työnkulkua, sekä tavallisten että monikerroksisten UDIM UV:iden luomiseen ja muokkaamiseen.

Muokkaaminen (sculpting)

Tuo taiteellinen ilmaisusi 3D-mallintamiseen käyttäessäsi Modo 3D-mallinnusohjelmiston intuitiivisia, täysin integroituja, pensselin muotoisia muokkaustyökaluja hahmotellessasi nopeasti määriä ja lisätessäsi monia tarkkojen yksityiskohtien tasoja.

Rigging-työkalut

Modo 3D-mallinnusohjelma käsittää tuhoamattoman, epälineaarisen työkalusetin ja täysin integroidun, modulaarisen työkulun, joten sen joustava, noodiperusteinen rigging-järjestelmä mahdollistaa monimutkaisten hahmojen helpon luomisen, muokkaamisen, hallinnan ja uudelleen käytön.

Maalaaminen

Luo yksityiskohtaisia pintoja suoraan 3D-malliisi käyttäen Modo 3D-mallinnusohjelman laajaa valikoimaa integroituja maalaustyökaluja, jotka käsittävät paineherkät pensselit, kuviin perustuvia malleja, rajaamisen ja käyrien katkaisun.

Mallintaminen

Modo 3D-mallinnusohjelman joustavat mallintamistyökalut on suunniteltu nopeutta ja luovuutta ajatellen ja käsittävät palkintoja voittaneet MeshFusion Boolean -työkalut. Ne ovat täydellisiä sekä vapaisiin, orgaanisiin malleihin että tarkkoihin, viimeisiin tuotantomalleihin.

Hiukset ja turkki

Modo 3D-mallinnusohjelma antaa luoda ja käsitellä hiuksia, turkkeja, ruohoa, sulkia ja muita kuitupohjaisia tehosteita realistisesti geometriana, jota voidaan muokata, varjostaa ja renderoida suoraan kohtauksessasi.

Yhteistyö ja kustomointi

Modo 3D-mallinnusohjelma tarjoaa tuotantoryhmille juuri tarvittavat yhdistelmän tehokasta yhteistyötä ja yksilöllistä tehokkuutta laajan tiedostomuototuen, töitä jakavan työnkulun ja täyden kustomoitavuuden avulla.

Tehosteet

Modo 3D-mallinnusohjelman sääntöpohjainen, ohjattava partikkelityö yhdessä täysin integroitujen jäykkien ja pehmeiden osien ja toiminnallisen hajottamisen kanssa mahdollistaa dynaamisten simulaatioiden luomisen nopeammin.

 

 

 

The Foundry Modo 3D-mallinnusohjelma sivut