BobCAD-CAM-ohjelmistot

BOBCAD-CAM-LISENSSIT

BOBCAD-CAM

BobCAD-CAM lisenssit

BobCAD-CAM on kehittänyt helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia CAD-CAM-ohjelmistoja vuodesta 1985 lähtien. Tarjoamme CNC-ohjelmointiratkaisuja jyrsintä-, jyrsintäsorvaus-, sorvi-, reititin-, vesisuihku-, plasma-, laser- ja langansorvauskoneisiin. BobCAD-CAM integroi CAD- ja CAM-toiminnot yhteen käyttöliittymään. Tämä mahdollistaa saumattoman siirtymisen suunnitteluprosessista työkaluratojen ohjelmointiin, simulointiin ja g-koodin käsittelyyn. BobCAD-CAM auttaa kaikkia tarkkuusosien suunnittelussa ja valmistuksessa ilmailu- ja avaruustekniikan insinööreistä kotipajan koneistajiin kokemuksesta riippumatta.

BobCAD-CAM valmistajan kotisivut

BobCAD-CAM lisenssit verkkokaupassa

Saatavat lisenssit;

 • BobCAM BobART – BobART on saatavana lisämoduulina mihin tahansa jyrsinnän CAD-CAM-ohjelmistotuotteeseen. Sen avulla voit soveltaa luovia taideteoksia CNC-valmistettaviin osiin.

 • BobCAM Machine Simulation Pro – Käyttäjät voivat tehdä backplot-työkaluratoja ja suorittaa solid-simulaatioita, jotka näyttävät materiaalin poiston urien tarkastuksen aikana.

 • BobCAM NC Editor – NC Editor on seuraavan sukupolven työpajakommunikaatio- ja G-koodinmuokkausohjelmisto. Tee NC-ohjelmistasi nopeasti backplot graafista todentamista varten tai suorita solid-simulaatio nähdäksesi G-koodiohjelmiesi heräävän eloon!

 • BobCAM pistemittauslisenssi – pistemittauslisenssi-ratkaisumme yksinkertaistaa ja automatisoi CNC-mittaussyklien ohjelmointia, simulointia ja lähettämistä.

 • BobCAM sorvi lisenssi – Sorvi-ohjelman avulla voit suunnitella tai tuoda kappaleen geometrian, jolle voit määrittää työkaluratastrategiat intuitiivisen, ohjatun käyttöliittymän avulla.

 • BobCAD-CAM lankaleikkurilisenssi – Ohjelmoi nopeasti ja helposti monimutkaiset kappaleen muodot, joissa on vakiokartiot, muuttuvat kartiot, laskeutumisalueet, terävät tai säteittäiset kulmat 2- ja 4-akselisella työkalupolulla.

 • Mill 3 Axis CNC-lisenssi – Sisältää täyden valikoiman kehittyneitä, tehokkaita ja nykyaikaisia työstöstrategioita yksinkertaisen ohjatun käyttöliittymän avulla, joka tekee ohjelmoinnista nopeampaa ja helpompaa myös uusille ja satunnaisille käyttäjille.

 • Mill 4 Axis CNC-lisenssi – Sisältää täyden valikoiman kehittyneitä, tehokkaita ja nykyaikaisia työstöstrategioita yksinkertaisen ohjatun käyttöliittymän avulla, joka tekee ohjelmoinnista nopeampaa ja helpompaa myös uusille ja satunnaisille käyttäjille.

 • Mill 5 Axis CNC-lisenssi – Sisältää täyden valikoiman kehittyneitä, tehokkaita ja nykyaikaisia työstöstrategioita yksinkertaisen ohjatun käyttöliittymän avulla, joka tekee ohjelmoinnista nopeampaa ja helpompaa myös uusille ja satunnaisille käyttäjille.

 • Mill Express CNC-lisenssi – Sisältää täyden valikoiman kehittyneitä, tehokkaita ja nykyaikaisia työstöstrategioita yksinkertaisen ohjatun käyttöliittymän avulla, joka tekee ohjelmoinnista nopeampaa ja helpompaa myös uusille ja satunnaisille käyttäjille.

 • Mill Turn CNC-lisenssi – Vietä enemmän aikaa kappaleiden ajamiseen ja vähemmän aikaa ohjelmointiin BobCADin Mill Turn CNC-ohjelmiston avulla C-akselia käyttäville Live Tooling -sorveille. (Huom. vaatii 4-akselinen STD, Sim Pro ja sorvi)