Autodesk AutoCAD LT 2D CAD

Autodesk AutoCAD LT 2D CAD

Nopeuta suunnittelutyötä Autodesk AutoCAD LT 2D CAD suunnitteluohjelmistolla, An-Cadsolutionsilta saat Autocad LT lisenssit Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Voit myös jakaa dokumentaatiot helposti TrustedDWG™-tekniikalla.

Luo 2D CAD -piirustuksia  AutoCAD LT 2D CAD ohjelmistolla. AutoCAD LT ominaisuuksiin kuuluvat aiempaa monipuolisempi suunnitteluympäristö ja älykkäämmät työkalut, kuten näyttävä visuaalinen käyttökokemus, älykkäät mitoitukset ja parannetut PDF-tiedostot.

Autocad LT lisenssit nyt verkkokaupastamme, toimitusaika 1-2 työpäivää.

Katso ajankohtaiset Autocad LT lisenssien hinnat ja tarjoukset verkkokaupan puolelta. Mikäli haluat tilata laskulla, tee tilaus sähköpostitse.

Pysyvät lisenssit poistuivat 31.1.2016, hanki Autocad vuokralisenssi vain siksi aikaa, kun tarvitset

Uudet kaupalliset Autodesk-lisenssit ovat saatavilla ainoastaan Desktop Subscription-vuokraohjelmistolla. AutoCAD LT vuokralisenssit ovat saatavissa 3kk, 12kk, 24kk sekä 36kk sopimuksilla.  Vuokralisenssillä voi ostaa lisenssin käyttöoikeuden vain siksi ajaksi, kun ohjelmistoa tarvitsee. Vuokralisenssin hinta on edullisempi mitä pidemmäksi aikaa lisenssin hankit!

Lue blogista ajankohtaisista AutoCAD LT tarjouksista.

Lisenssit toimitetaan ladattavina. Kun sopimus on saatu voimaan, niin lisenssi haetaan Autodesk account:in kautta.

Meidän kauttamme saat myös

Arksystems sovellukset

CADProfi sovellukset

ja FiksuLT sovellukset.

Autocad LT-koulutus

An-Cadsolutions tarjoaa lisenssien lisäksi myös räätälöityjä yrityskohtaisia Cad-koulutuksia ympäri Suomea. Keskitymme koulutuksessa asiakkaan tarpeisiin ja pienryhmissä jokainen saa henkilökohtaista opastusta. Tutustu Autocad-koulutustarjontaamme.

Hyödyllisiä linkkejä Autocadin käyttöön liittyen

Ohje lisenssin hakemisesta Autodesk account:sta.

Tarkista Autocad LT järjestelmävaatimukset täältä.

Lataa demo Autodesk:in sivulta.

Avaa CAD-tiedostot maksuttomalla katseluohjelmalla.

Autodesk AutoCAD LT sivut.