MassPortal uudet 3D-tulostimet todellisille hevijuusereille

MassPortal uudet 3D-tulostimet todellisille hevijuusereille

MassPortal uudet 3D-tulostimet todellisille hevijuusereille

Kun pienet annoskoot ja kevyet aineet eivät enää riittäneet, MassPortal uudet 3D-tulostimet todellisille hevijuusereille.

Se oli koukku, johon jäi ilman väkäsiäkin kiinni. Kokenut hevijuuser oli nöyrää poikaa, kun Mass Portal 3D-tulostinten uusien mallien ovi avautui silmien edessä.

Pitkään sitä odotettiin. Paljon siitä oli puhuttu. Mitä isompi asia, sitä isommat odotusarvot ja sitä isommat kauhuskenaariot rajusta pettymyksen tunteesta. Mitä jos se ei olekaan niin mahtavaa? Mitä jos en pääsekään sellaisiin tiloihin, jota on vaikea kuvailla, mutta tietää sen silti olevan jotain upeaa?

Mutta ei. Kaikki negatiivinen pyyhkiytyi pois mielestä sekunneissa. Tämä oli sitä, mitä sen pitikin olla. Ja tätä oli saatava lisää.

Toki myös hieman hävetti. Ei se mitä teki nyt, vaan mitä oli tullut tehtyä ennen. Kaikilla meillä on historiamme, eikä se aina ole semmoinen, millä kehtaa jälkeenpäin kehuskella. Kyllä siitä kaveritkin illanvietoissa aina säännöllisin väliajoin muistutteli. Siitä kuinka säälittävä tulostaja minäkin joskus olin.

Nyt kaikki oli toisin. Mass Portal D400. Tuo neljäntoista kirjaimen ja numeron yhdistelmä vei välittömästi kaiken nähneen hevijuuser-3D-tulostajankin mielen siihen euforiseen tilaan, jossa tekee mieli huutaa koko muulle maailmalle: haistakaa paska, minä pystyn mihin vain!

Ajatukset heittivät kuperkeikkoja, kun huomasi suuttimen lämpötilan yltävän aina 475 asteeseen asti. Aivan kuin se ei olisi vielä riittänyt, laitteen peti lämpeni jopa 120-asteiseksi. Lopullisena käyttökokemustripin kliimaksina toimivat uskomattoman mukavat lämmitettävät kaappi sekä suodattimet.

Ja kuten yleensä näissä asioissa käy, mieli vei ja kroppa vikisi. Vahvemmat aineet veivät mennessään, koska se oli yksinkertaisesti mahdollista. Ennennäkemättömän kovat materiaalit oli helppo tulostella suoraan käyttöosiksi, siinä missä ne ennen olivat vain prototyyppejä. PEEK, PC, POM – kaikki käy!

Kun oli halu siirtyä kovempaan ja teknisempään kamaan, oli MassPortalin uutukainen helppo vaihtoehto. Laadukkaat ja hyvännäköiset tuotteet saavat kerta toisensa jälkeen silmät pyöreiksi ja homma yksinkertaisesti rokkaa.

Se on hieno tunne, kun vain hymyilyttää ja kaikki tuntuu sujuvan. Se on yksi kerta ja olet koukussa.

Mass Portal D600 tuo valmistajan tehopakkaus 3D-tulostin saapuu syksyn aikana omaan esittely ja tuotantokäyttöön ja on ensimmäinen Suomessa.

Tutustu Mass Portal D600 3D-tulostimeen verkkokaupassa

Mass Portalin omat sivut

Aiempi blogi julkaisu Mass Portal 3D-tulostimista