Wacom piirtopöydät

Wacom piirtopöydät

Wacom piirtopöydät

Laadukkaat Wacom piirtopöydät kauttamme. AN-Cadsolutions on Wacomin valtuuttama edustaja.

 

Bamboo Pad piirtopöytä

Bamboo Pad pieni piirtopöytä USB tai wireless mallit

Jokainen meistä käyttää yhä enemmän tekniikkaa päivittäisessä elämässämme. Osa siitä tekee elämästämme helpompaa. Osa vain pahentaa asioita.
Bamboon tavoite on tehdä kehittyneestä ja monimutkaisesta teknologista mahdollisimman intuitiivista ja luonnollista. Miksei piirtäminen tietokoneella ja puhelimella ole yhtä yksinkertaista kuin piirtäminen ja luonnostelu paperilla? Miksei muistiinpanojen tekeminen sähköisiin asiakirjoihin ole yhtä intuitiivista kuin kirjoittelu marginaaleihin?
Halusit sitten työskennellä pöytäkonella, kannettavalla tai tietokoneella, tuotteemme tarjoaa kosketus teknologian yksinkertaisuuden ja välittömyyden yhdistettynä digitaalisen kynä teknologian tarkkuuteen ja ammattitaiotoon.

 

Intuos

 

Ammattilais kynäpiirtopöydän valokuvaajille, suunnittelijoille ja taiteilijoille jotka haluavat uppoutua kuviinsa. Intuos ammattilaisen piirustuspöytä. Ammattilaisen piirtopöytä, joka on luotu valokuvaajia, suunnittelijoita ja artisteja varten, jotka haluavat sukeltaa digitaali kuviinsa. Intuos saattaa tehdä vaikutuksen sileällä designillään, mutta se harhauttaa kaiken huomion sieltä missä luomukset heräävät eloon ruudulta. Jälleen kerran tämä piirtopöytä määrittää uudelleen tavan jolla luominen toimii, sallimalla niiden keskittyä käsissä olevaan työhön.

 

Cintiq, luonnollista, intuitiivista työskentelyä

Työskentele luonnollisesti näytöllä itsellään, kuten tekisit kynällä paperillakin. Käytä sovelluksiasi intuitiivisesti, kiitos optimaalisen käsi-silmä-koordinaaton. Ja simuloi useita tavanomaisia työskentely tekniikoita ergonomisen Cintiq Grip Penin avulla, ja sen vaihdettavilla kärjillä kuten myös ainutlaatuisella Cintiq Airbrushilla.

Interactive Pen Displays Cintiq perhe esittää LCD monitorin edut Wacomin patentoidun ammattimaisen kynäteknologian luonnollisen käyttökokemuksen ja ensiluokkaisen suorituskyvyn avulla. Cintiqllä työskennellessä saavutat kaikki digitaalisen työskentelyn edut luovassa kokemuksessa joka jäljittelee perinteistä mediaa.

Cintiq Interactive Pen Displays
Cintiq Interactive Pen Displays mahdollistaa luovien alojen ammattilaisten työskentelyn luonnollisesti ja intuitiivisesti käyttämällä Wacomin paine- ja kallistusherkkää, ammattimaista kynä teknologiaa suoraan erittäin suorituskykyisen LCD- näytön pintaan. Cintiqit on suunniteltu jäljittelemään perinteistä kokemusta työskennellessä tavanomaisilla työkaluilla, kuten kynillä, tusseilla, siveltimillä, kankailla, papereilla, valokuvan altistuminen retusointi työkaluille, tai veistellessä työkaluja ja savea, samalla kun se sallii käyttäjän kaikella teholla ja joustavuudella kuin kehittyneet luovien ohjelmistojen sovellukset.

 

PL-sarjat, paranna tekniikka tyylejäsi

Jaa digitaalinen tyytyväisyytesi yleisösi kanssa: PL interaktiivisen kynä näytön kanssa, yliopistoilla kouluilla ja muilla oppilaitoksilla on mahdollisuus maksimoida tiedonsiirron tuloksellisuutta yksinkertaistamalla oppituntien valmisetlu ja parantamalla oppimis prosessia.

 

Signature

Signaturet ovat pieniä ja lujatekoisia tallennus ratkaisuja tehostamaan työnkulkua vähemmällä paperilla. Lopeta printtaus, allekirjoittaminen, skannaus, arkistointi, kuljetus ja paperikasojen hakeminen.

Wacom sivut

 

Tilaukset voi tehdä suoraan sähköpostiimme, voimme toimittaa laskulla tai ostoksen voi tehdä verkkokaupastamme