Roland 3D-tulostin

Roland 3D-tulostin

Roland 3D-tulostin

Roland 3D-tulostin ARM-10 luo 3D-tulosteet hartsista UV-valolla kovettamalla, tulosteita tulee harmahtavia puoliksi läpikuultavia. Roland ARM-10 3D-tulostin on omiaan pieniin ja yksityiskohtaisiin 3D-tulosteisiin. Pienin kerrospakuus on 0.05mm.

Roland ARM-10 on pöytämallinen 3D-tulostin ja kokoaa yhteen Roland DG:n 3D-mallinnukseen liittyvät tekniset ratkaisut. Siihen kuuluu oma projektorin linssi ja se käyttää Rolandin imageCure-hartsia luodakseen 3D-malleja UV-valon avulla. Akryylihartsi muuttuu kovettuessaan puoliksi läpikuultavaksi. Viimeistelytoimenpiteet kuten tukien poisto, kiillotus ja värjäys on helppo suorittaa.

UV-lamppu kovettaa ja laminoi akryylihartsin välittömästi 3D-mallien muodostamiseksi. Projektiojärjestelmän ansiosta useita esineitä voidaan valmistaa samanaikaisesti samalla työskentelyalueella, mikä muuttaa 3D-tulostuksen tehokkaaksi.

 

Roland 3D-tulostin verkkokaupassa

Roland 3D-tulostusohjelma tukee myös aloittelijoiden 3D-tulostusta

monoFab Player AM mahdollistaa tietojen muokkauksen ja sisältää 3D-tiedoissa olevat aukot täydentävän korjaustoiminnon, verkkojen yksinkertaistamisen, muotoilun toteutuksen ja automaattisen tukien generoinnin. Käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, joten se sopii ihanteellisesti aloittelijoillekin.

 

Monimutkaisten muotojen valmistus mahdollisimman vähästä hartsista

3D-tulostuksen ansiosta kappaleet, joiden valmistukseen tarvittiin aiemmin moniakselijyrsintää, kuten leikkauksia sisältävät monimutkaiset esineet, voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti. Kelluvan toteutusjärjestelmän ansiosta hartsinkulutus on minimoitu, mikä tekee mallien valmistuksesta tehokasta ja kohtuuhintaista.

Toimitukseen kuuluu tukialusta ja säiliöt kovettumattoman ylijäämähartsin poistoon sekä lasta ja pinsetit tukien irrottamiseen.

Roland 3D-tulostin ARM-10 toimitiloissamme esittely käytössä.

Roland 3D-tulostin tekniset tiedot

tulostusalue: 130x70x70mm = 300g hartsia
tulostusnopeus: 10mm/h (kerrospaksuus 0,15mm)
Z-akselin tarkkuus: 0,01mm
Koneen mitat: 430x365x450mm / 17kg
USB-liitäntä

 

Roland 3D-tulostin huomiota käytöön

Hartsi tulee säilyttää omassa purkissaan. Sitä ei saa säilyttää 3D-tulostimessa, vaan ylimääräinen jäljelle jäänyt hartsi tulee kaataa takaisin omaan purkkiinsa ja 3D-tulostimen hartsi astia tulee putsata tulostuksen jälkeen.

Kerrospaksuus / valoitusaika

0.05 mm -> 15 sec

0.1   mm -> 20 sec

0.15 mm -> 25 sec

 

Roland ARM-10 3D-tulostin, valmistajan sivut