Roland EGX-400 ja EGX-600 kaiverruskoneet

Roland EGX-400 ja EGX-600 kaiverruskoneet

EGX-600 ja EGX-400 ovat suuria, tehokkaita ja nopeita kaivertimia, joiden päämääränä on toteuttaa ammattikäyttäjien toiveet ja tarpeet. Voit käyttää kaivertimia yksilöllisten kilpien, mainosaineiston, merkkien ja nimikylttien valmistukseen. Koneet työstävät erilaisia materiaaleja kuten puuta ja synteettisiä aineita, mukaan lukien muovi ja akryyli. Niillä voi kaivertaa myös kevytmetalleja.

Yhteenveto:
Äärimmäisen tarkka kaiverrus
Roland HSE (High Speed Engraving) -teknologia
Erinomainen tarkkuus servo-ohjattujen X, Y, Z-akselien ansiosta
Kara: 30 000 rpm
Sarjatuotannon mahdollisuus
Suuri työskentelyalue: 610x407mm laitteella EGX-600 ja 407x305mm laitteella EGX-400
Mukana toimitetaan Roland kaiverrusohjelmist

 

Nopeaa kaiverrusta
High Speed Engraving teknologia (HSE) perustuu servomoottorin käyttöön ja Feed Forward Progressing menettelyyn (FFP). Servomoottorit takaavat nopean ja tarkan kaiverrustyön ja FFP teknologia varmistaa että kaiverrusradat on laskettu etukäteen. Syöttönopeus on 100mm/s (30000 rpm/min), mikä varmistaa tarkkuuden sekä energiatehokkuuden.

Erilaisia materiaaleja
EGX-400 ja EGX-600 sopivat kaikkein monipuolisimpien materiaalien käsittelyyn. Kara pyörii 8000 ja 30000 rpm/min välillä ja sillä voi käsitellä seuraavia materiaaleja: puu, muovi, akryyli ja kevytmetalleja kuten alumiini ja messinki.

Sopii suurille töille
Voit käyttää EGX-400 ja EGX-600 sekä pienten, että suurten objektien kaivertamiseen, kuten opastaulut. Valinnainen keskuspuristin pitää materiaalin tukevasti paikoillaan.

Ohjauspaneelikäyttö
Voit käyttää ohjauspaneelia erikseen mikä mahdollistaa koneen käyttämisen etäältä. Voit asettaa sekä kierrosluvun että valikon vaihtoehtoja paneelin kautta.

Kaiverrusta tietokoneella tai ilman
Sinun ei tarvitse käyttää edes tietokonetta työskennellessäsi EGX PRO laitteiden kanssa. Voit yksinkertaisesti tallentaa tiedostot multimedia kortille jonka pistät EGX:ään aloittaaksesi kaiverrus toimenpiteen. Lisäksi voit ohjelmoida uudet kaiverrukset ilman tietokonetta – uudet käskyt voidaan tallentaa joko sisäisesti tai multimedia kortille.