Roland EGX-350 kaiverruskone

Roland EGX-350 kaiverruskone

Roland EGX-350 kaiverruskone

Roland EGX-350 kaiverruskone avulla voit kaivertaa hyvin erilaisia materiaaleja, kuten muovi, akryyli, alumiini, kupari ja puu. Kyseessä on monikäyttöinen ja äärimmäisen käyttäjäystävällinen laite, jonka kehittäminen on vaatinut suurta taitoa. Se kaivertaa tekstiä ja piirroksia hyvin tarkasti ja terävästi. Roland EGX-350 kaiverruskoneen avulla voit kaivertaa nimikylttejä, tupakansytyttimiä, kuppeja ja lahjoja yms.

Roland DG toimittaa Roland EGX-350 kaiverruskoneen mukana helppokäyttöisen kaiverrusohjelmiston, jonka avulla voit ryhtyä heti työhön. Ohjelmisto tarjoaa monia edistyksellisiä lisäominaisuuksia kuten V-leikkaus. Tämä toiminto takaa, että kaiverruksesi näyttävät aivan yhtä hyviltä, kuin jos ne olisi tehty käsin. Voit myös tehdä simulaatioita ilman varsinaista kaiverrusta, mikä säästää aikaa ja materiaalia.

Kaiverrusalue: 305x230x40 mm

Roland EGX-350 kaiverruskone toimitiloissamme esittelykoneena (varusteet: ruuvipenkki, urapöytä, imupöytä), tervetuloa tutustumaan ja testaamaan.

Pinterestissä kuvia tehdyistä töistä ja koneista vuosien varrelta

EGX-350 verkkokaupassa

Roland EGX-350 kaiverruskone Yhteenveto:

Korkealaatuinen kaiverruslaite, joka kaivertaa terävästi tekstiä ja kuvia
Korkea tuottavuus tehokkaan karamoottorin ansiosta (maksimi 20 000 rpm)
Soveltuu hyvin monenlaisille materiaaleille kuten muovi, akryyli, alumiini, kupari ja puu
Ihanteellinen kilpien ja yksilöityjen lahjojen, palkintojen, mainosaineiston ja tarvikkeiden valmistamiseen
Elektroninen anturi varmistaa korkealaatuiset tulokset määrittelemällä materiaalin paksuuden (Z-zero) automaattisesti ja varmistamalla täten pysyvän kaiverrussyvyyden
Erillinen ohjauspaneeli takaa suuren liikkumisvapauden laitetta käytettäessä
Mukana Roland EngraveStudio kaiverrusohjelmisto
USB-portti, jonka ansiosta asennus ja käyttö on helppoa
Kestävä harjaton DC-moottori takaa pitkän käyttöiän ja vaatii vain hyvin vähän huoltoa
Kaiverruslevy on helppo asentaa tai vaihtaa ruuvipenkin tai imupöydän avulla

 

 

Nostaa tuotteidesi arvoa

Roland EGX-350 kaiverruskoneen avulla voit tehdä monia räätälöityjä objekteja sekä ulko- että sisäkäyttöön, kuten kylttejä ja opasteita. Tällä koneella voit muuntaa arkipäiväiset kupit, astiat, muistolaatat ja mainosmateriaalit arvokkaiksi muistoesineiski tekemällä niistä persoonallisia nimillä, tapahtumilla ja päivämäärillä. Voi jopa luoda malleja strasseista joita voidaan kiinnittää t-paitoihin, laukkuihin ja muihin asusteisiin painamalla kuumalla. Roland EGX-350 kaiverruskone kaivertaa erilaisia materiaaleja, kuten muovia, akryyliä, alumiiinia, kuparia ja puuta. Toisin kuin laserkaiverruskoneet, Roland EGX-350 kaiverruskone säilyttää puun ja kuparin alkuperäiset värit ja pintakuviot.

 

Helppokäyttöinen

Voit yhdistää EGX-350:n tietokoneeseesi USB-kaapelin kautta. Kone on hyvin helppo asentaa ja käyttää. Yksinkertainen ja erillinen käyttöpaneeli lisää joustavuutta kun käytät kaiverruskonetta. EGX-350 sisältää elektronisen anturin joka määrittää materiaalin tarkan paksuuden (Z-nolla) varmistaen kaiverrus syvyyden koko tuotantoprosessin ajan. Säädettävä kansi aukeaa kahteen suuntaan, mikä takaa helpon pääsyn kaiverrettuun tuotteeseen. Harjaton moottori voi pyöriä pitkiä aikoja pysähtymättä ja pölyjen imurointi on helppoa ja takaa oikeanlaisen työskentelyn.

Laadukas

Roland EGX-350 kaiverruskone on laadukas tuote joka minimoi tärinän. Tämä takaa terävän tekstin ja kuviot – puhumattakaan kauniista kaiverruksesta!