Roland EGX-30A kaiverruskone

ROLAND EGX-30A KAIVERRUSKONE

ROLAND EGX-30A KAIVERRUSKONE

Roland EGX-30A kaiverruskoneessa USB-liitäntä, moottori 27W. Kaiverrusalue: 305×205 mm

EGX-30A on edullinen ja käyttäjäystävällinen kaiverruskone, jota voi käyttää nimen kaivertamiseksi merkkeihin, nimikyltteihin, turvamerkintöihin, lahjoihin ja palkintoihin. EGX-30A on erittäin helppokäyttöinen myös ilman edeltävää kokemusta kaivertamisesta.

Voit käyttää EGX-30A:ta myös yhdessä R-Wear Studio -suunnitteluohjelmiston kanssa. Tällöin voit kaivertaa tekojalokivien kaavaimia hyvin helposti. Voit käyttää näitä kaavaimia ja tekojalokiviä T-paitojen, farkkujen ja lahjojen koristamiseen tai yksilöllistämiseen.

Yhteenveto:
Työpöydälle sopiva kaiverruskone merkkien, nimikylttien, lahjojen, palkintojen ja tekojalokivikaavaimien valmistamista varten.
Kaivertaa muovia (ABS, akryyli, PC jne.), messinkiä ja alumiinia (vain timanttityökaluin).
Kompakti laite: 513mm (B) x 491mm (D) x 217mm (H)
Levyn mitat: 305mm(X) x 205mm(Y); materiaalin maksimipaksuus 5mm (Z)

Helppo käyttää:
Mukana helppokäyttöinen Dr. Engrave -kaiverrusohjelmisto.
Kaiverrusnopeus ja kara säädettävissä napista.
USB-liitäntä
Voidaan käyttää yhdessä R-Wear Studion, Rolandin valinnaisen tekojalokivien suunnitteluohjelmiston kanssa.

Kompakti monitaituri

EGX-30A:ta voidaan käyttää toimisto tai kauppa ympäristössä – laite on pieni, kompakti ja yllättävän hiljainen. Työskentely pinnan alue on 305 mm (leveys) ja 205 mm (syvyys). Materiaalin maksimi paksuus jota voidaan käsitellä on 5 mm. Laite kaivertaa muovia, kuparia ja alumiinia.

Työkalut kuuluvat mukaan

EGX-30A:n mukana tulee lisätarvike paketti jonka avulla voit asettaa sen toimimaan suoraan. Lähes kaikkien terien halkaisija on 3.175 mm. Riippuen materiaalista ja menetelmästä jota haluat käyttää, voit valita erilaisista kaiverrus työkaluista. Valikoima sisältää jopa työkaluja joissa on timantti kärki lasin kaiverrusta varten.

Erilaisia materiaaleja

EGX-30 kaivertaa lukuisia erilaisia materiaaleja, esimerkiksi pinnoitettua messinkiä (joka on ihanteellinen palkintopokaaleihin) ja muovia (joka on täydellistä rintamerkkeihin, nimikyltteihin, avaimenperiin, kyltteihin jne.).

Yksinkertainen operaatio 

Voit säätää työstönopeutta ja kierrosnopeutta ohjauspaneelin kautta. Lisäksi kone voidaan helposti liittää tietokoneeseen USB-kaapelin kautta.