Roland MDX-540 CNC-jyrsinkone

ROLAND MDX-540 CNC-JYRSINKONE

ROLAND MDX-540 CNC-JYRSINKONE

Roland MDX-540 CNC-jyrsinkoneen avulla on mahdollista valmistaa prototyyppejä ja teollisia malleja nopeasti ja erittäin täsmällisesti. Varsinainen tuotanto toteutetaan SRP-teknologiaa (Subtractive Rapid Prototyping) käyttäen. Koneeseen voidaan sovittaa automaattinen työkalunvaihtaja, pyörimisakseli ja T-urapöytä, mikä tarjoaa suuren joukon mallinnussovelluksia. MDX-540:n mukana toimitetaan vakiona käyttäjäystävällinen SRP Player CAM -ohjelmisto.

Roland CNC-jyrsinkoneet verkkokaupassa

Roland MDX-540 CNC-jyrsinkone yhteenveto:
Käyttää SRP-teknologiaa (Subtractive Rapid Prototyping)
Soveltuu muovien ja kevytmetallien kuten alumiini ja messinki työstämiseen
Tuottaa funktionaalisia prototyyppejä ja teollisuuden malleja
Työskentelyalueen mitat 500 (X) x 400 (Y) x 155 mm (Z)
Täsmällinen ja nopea
Käyttäjäystävällinen, erillinen säädintaulu
Lisävarusteena neljäs akseli ja automaattinen työkalunvaihtaja
Saatavilla neljä erilaista vakiomallia: MDX-540, MDX-540S, MDX-540A, MDX-540SA
Mukana toimitetaan helppokäyttöinen SRP Player CAM -ohjelmisto

MDX-540: työala työkaluvaihtajalla: 400x400x155mm, työala ilman työkaluvaihtajaa: 500x400x155mm, kara:400W/12000rpm, 7500mm/min

Lataa SlideSharesta Roland MDX-540 pikaopas

Lataa SlideSharesta Roland MDX-540 rasvausopas

Lataa SlideSharesta SRP Player opas

SPR teknologia
SPR on lyhenne sanoista Subtractive Pabid Prototyping (subtraktiivinen nopea prototyyppi) ja tarkoittaa että aloitat kovasta materiaalin palasta josta koneistat pois ylimääräiset osat. Tässä työskentelytavassa on useita etuja verrattuna perinteiseen aineen lisäys systeemiin: se on halvempaa ja voit käyttää laajaa valikoimaa eri materiaaleja.

Toiminnalliset prototyypit
Toisin kuin aineen lisäys systeemissä, MDX-540 tuottaa toiminnallisia malleja joita voidaan oikeasti käyttää. Lisäksi ne voidaan helposti toimittaa erilaisiin fyysisiin testeihin.

Pyörivä akseli (valinnainen)
Pyörivä akseli lisää MDX-540:n joustavuutta. Mallit pyörivät automaattisesti ja niitä työstetään eri puolilta. Tämä säästää paljon aikaa ja vähentää mahdollisia virheitä.

Automaattinen työkalun vaihtaja
Automaattinen neljäpaikkainen työkalun vaihtaja (ATC) pienentää kehittelyyn kuluvaa aikaa ja kustannuksia mahdollistaen sen, että ATC sallii prototyypin koneistuksen vaatimatta keskeytyksiä. Tämä säästää paljon työvoimakustannuksissa.

Loistava tarkkuus
Akselin tarkkuus vähentää tärinää ja tuottaa erittäin yksityiskohtaisia prototyyppejä. Tulokset ovat niin tarkkoja että ne vaativat vain vähän tai ei ollenkaan jälkituotantoa.

Sopii käytettäväksi toimisto ympäristössä
Painamalla hätänappia kone pysähtyy välittömästi. Lisäksi saatavissa turvakaappi, joka suojaa työstö järjestelmää ja edistää ympäristön turvallisuutta ja puhtautta.

Erillinen ohjauspaneeli
Kiitos erillisen ohjauspaneelin voit käyttää konetta turvallisen etäisyyden päästä. Yhdessä virtuaalisen ohjauspaneelin kanssa voit myös käyttää konetta PC:lläsi.

Roland DGN sivut