Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone

 Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone

Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone

Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone on kompakti jyrsin, jonka avulla voit luoda täsmällisiä malleja ja funktionaalisia prototyyppejä. Tämän materiaalia vähentävän järjestelmän kustannukset ovat alle puolet useimpien materiaalin lisäysjärjestelmien kustannuksista. Tämän lisäksi CNC-jyrsinkone työskentelee täsmällisemmin ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää useampia eri materiaaleja. Esineiden viimeistely on myös yksinkertaisesti parempi. Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone on erittäin turvallinen käyttää ja sopii näin erinomaisesti myös oppilaitosten käyttöön. Koneen etukannessa on turvakytkin, kun kannen nostaa, niin terä pysähtyy välittömästi. Mukana tulevalla SRP Player ohjelmistolla saa tehtyä työstöradat 3D-malleihin. 2D ja 2.5D koneistukset vaativat oman ohjelman.

Roland CNC-jyrsinkoneet verkkokaupassa

Yhteenveto:

Tehokas MDX-40A CNC-jyrsinkone soveltuu kaikenlaisille synteettisille materiaaleille kuten hartsi (muotoiluvaha, polystyreenivaahto), (kemiallinen ja luonnollinen) puu, kipsi ja akryyli
Soveltuu hyvin yksityiskohtaisten ja funktionaalisten prototyyppien valmistukseen
Varustettu erittäin nopealla karalla (15 000 rpm), joka mahdollistaa pienempien esineiden jyrsimisen täydellisesti
Hätäpysäytys ja kansi (vähentää melua ja pölyä)
Lisävarusteena saatavissa skanneriyksikkö
Voidaan varustaa neljännellä (pyörivällä) akselilla
Mukana toimitetaan CAM-ohjelmisto: SRP Player
Tukee G-koodeja
Mukana virtuaalinen ohjauspaneeli

MDX-40A CNC-jyrsinkone: työala: 305x305x105mm, kara:100W/15000rpm, 3000mm/min

 

Pinterestissä kuvia tehdyistä töistä ja koneista vuosien varrelta

Lataa SlideSharesta SRP Player opas

Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone on loistava valinta vaikka oppilaitoksiin. Pienen kokonsa asiosta Roland MDX-40A CNC-jyrsinkone on helppo sijoittaa lähes paikkaan, kuin paikkaan. Valmis kokonaisuus on helppo ottaa käyttöön. Turvakytkimet takaavat turvallisen käytön.

 

Roland MDX-40A CNC-jyrsinkoneen käyttöön 2.5D koneistuksiin ja kaiverruksiin suosittelemme Vectric VCarve ohjelmistoa. VCarve ohjelmisto on selkeä ja helppokäyttöinen ohjelmisto perus 2D koneistuksiin ja toimii suoraan Rolandin jyrsin ja kaiverruskoneiden kanssa. Oppilaitokset voivat asentaa yhden VCarve lisenssin 40 tietokoneeseen.

Lataa SlideSharesta VCarve opas